Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Alriga píše:
Blázníš? Volno sluzebnbnictu? Ti za me stojí fronty na pracáku, přece!
Vařím, protože je to můj kreativní koníček a dám fotky na instáč!
Tak to jo. Jen bych nějak upravila názvy pokrmů, aby byly honosnější. Na bábovku ti skočí akorát staré škeble. Jestli trváš na původních, dle mého spíš pracovních (tfuj) názvech, spíš vol facebook.
@Havlova píše:
Tak bys ho namaloval abstraktně.
To jsem zkoušel, ale mělo to nevalný úspěch… Mám kolem sebe samé křupany bez vztahu k výtvarnému umění…
Když jsem chtěl potěšit sousedy a cca 2 roky zpátky jsem jim nezištně výše zmíněným obrázkem vyzdobil ploty a vrata od garáží, místo toho, aby to ocenili, chovali se ke mně hrubě a neurvale…
![]()
@Havlova píše:
Tak to jo. Jen bych nějak upravila názvy pokrmů, aby byly honosnější. Na bábovku ti skočí akorát staré škeble. Jestli trváš na původních, dle mého spíš pracovních (tfuj) názvech, spíš vol facebook.
Pochopitelně tyto nazvy jsem použila zde, abyste to vy, staré báby, pochopily. Ve skutečnosti budu tvořit „grandma's sponge cake“ a „dalmatian style pork rolls“.
@bse.pedro píše:
To jsem zkoušel, ale mělo to nevalný úspěch… Mám kolem sebe samé křupany bez vztahu k výtvarnému umění…![]()
Když jsem chtěl potěšit sousedy a cca 2 roky zpátky jsem jim nezištně výše zmíněným obrázkem vyzdobil ploty a vrata od garáží, místo toho, aby to ocenili, chovali se ke mně hrubě a neurvale…
![]()
![]()
![]()
Barbaři. Za některé street artové umělce se platí statisíce i miliony a oni na tebe takhle. No, až se proslavíš na těch záchodcích, budou ještě na kolenou prosit.
@Alriga píše:
Pochopitelně tyto nazvy jsem použila zde, abyste to vy, staré báby, pochopily. Ve skutečnosti budu tvořit „grandma's sponge cake“ a „dalmatian style pork rolls“.
Tak to jo, že já hloupá tě tak podcenila.
U nás dnes na přání muže chou-fleur en pâte avec pommes de terre et salade de concombre. Protože dcera nic nevydělává dostala jen heřmánkový čaj. Jo, to si to žijeme. ![]()
@Havlova píše:
U nás dnes na přání muže chou-fleur en pâte avec pommes de terre et salade de concombre. Protože dcera nic nevydělává dostala jen heřmánkový čaj. Jo, to si to žijeme.
Mě karfiolem neoblafneš, chchá!!! ![]()
@Alriga píše:
Mě karfiolem neoblafneš, chchá!!!
Jenže tohle není žádný obyčejný karfiól. Ten připravoval náš francouzský kuchař. Myslíš, že bych jedla obyčejný český květák s bramborama? ![]()
U nás bude vývar a grilované maso, brambory, zelenina. Vaří muž. Vývar se blíží ke konci. Teď se čeká, až bude vřít voda na nudle. Hlady nevidím.
@Alriga píše:
@Kelsey Oprava:Viande grille, pommes de terre, Bouillon Julliene.
Třeba dnes nemají francouzskou, ale italskou kuchyni.
A napsala to pro nás staré, nechápavé.
@Havlova píše:
Do kroužku nebo do lidušky? Víš, co s plátnem? Jak ho nachystat? Kolik stojí? Ono se na něj maluje trochu jinak, než na papír. Divné, když potřebuješ našetřit 500 na plátno z Lidlu a 10 akrylek. Pardon, ještě 50 za štětce.
Probuh moje umělecká duše, netrap mě. Tímto se tvořit vážně nedá, kdyby někdo věděl kolik tisíc mám jen ve štětcich, tak mě odvezou. Než si to člověk osaha tak kupuje, kupuje a kupuje aby našel to ok ![]()
@TO_IT píše:
Probuh moje umělecká duše, netrap mě. Tímto se tvořit vážně nedá, kdyby někdo věděl kolik tisíc mám jen ve štětcich, tak mě odvezou. Než si to člověk osaha tak kupuje, kupuje a kupuje aby našel to ok
Nechci nijak snižovat tvé umělecké kvality, ale my, skuteční profesionální umělci, si klidně vystačíme i s krabičkou barevných kříd a sousedovic vratama…
![]()
@TO_IT píše:
Probuh moje umělecká duše, netrap mě. Tímto se tvořit vážně nedá, kdyby někdo věděl kolik tisíc mám jen ve štětcich, tak mě odvezou. Než si to člověk osaha tak kupuje, kupuje a kupuje aby našel to ok
Nelži. Taková umělkyně, co chodila do kroužku a bude tvořit akrylové abstrakce, to v pohodě zvládne. Nevymlouvej se na špatný materiál a přiznej, že prostě nejsi tak schopná.
Blázníš? Volno sluzebnbnictu? Ti za me stojí fronty na pracáku, přece!
Vařím, protože je to můj kreativní koníček a dám fotky na instáč!