Šetření partnera na všem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42053
25.6.22 11:09
@Lilale píše:
@Havlova jo chodila jsem do kroužku

Do kroužku nebo do lidušky? Víš, co s plátnem? Jak ho nachystat? Kolik stojí? Ono se na něj maluje trochu jinak, než na papír. Divné, když potřebuješ našetřit 500 na plátno z Lidlu a 10 akrylek. Pardon, ještě 50 za štětce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.6.22 11:10
@Lilale píše:
@Svistice dobře tak už vím kdy otírá školka ještě jsem se o to nezajímala
Už to vím
Málej rád dlouho spi

Tak zustan doma jako zena v domacnosti, kdyz se ti nikam nechce a na lepsi pozice te nechteji. Do sedmi let ditete ti zdravotni pojisteni bude hradit stat, jen holt budes doma zadarmo. Ted budes mit pet mesicu malou podporu, pak uz nic.
Pokud vam partneruv plat nestaci, neni jina moznost, nez jit pracovat a moc si nevybirat a nevymyslet.

Příspěvek upraven 25.06.22 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
@Lilale píše:
@Havlova dobrý v září bude mít dva roky

No a máš tedy tu školku od září zajištěnou, nebo jesle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56077
@Lilale píše:
@mamule42 a kolik to je ten manželův průměrné plat? Nám už nestaci, co máme, chtěli bysme víc. Máme vysoký náklady docela.

No, tak si vydelejte. V čem je problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@Lilale píše:
@Svistice dobře tak už vím kdy otírá školka ještě jsem se o to nezajímala
Už to vím
Málej rád dlouho spi

Jasně, prachy nestačí, makej rád spinká a tobe práce smrdí. Tak si nestěžuj a dřep doma zadara.
Tomu se fakt říká momentální zaostalost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.6.22 11:11

Nesmíš zapomenout, že teď tady máš velkou konkurenci. Ukrajinky jsou šikovné, pracovité holky. Váží si práce. Snaží se. Ty budeš ofrňovat nos. Budeš mít prd. A ony po té práci skočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
@Lucy75 píše:
jj, však to vychází.. 20 prac. dnů po 4 hodinách…8-12 např.
ale to na uživení fakt nebude… a navíc pr. dnů bývá o kousek víc…
nenazvala bych to zkrácený, je to prostě poloviční úvazek…

No jasně. Takže zkrátka poloviční úvazek. Jo.

• Citovat
  • Upravit
56077
@Lucy75 píše:
jj, však to vychází.. 20 prac. dnů po 4 hodinách…8-12 např.
ale to na uživení fakt nebude… a navíc pr. dnů bývá o kousek víc…
nenazvala bych to zkrácený, je to prostě poloviční úvazek…

Hele, já měla plat za 3 hoďky denně cca 30 měsíčně. Ale chtěla to firma, měla jsem co nabídnout. To tady nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42053
25.6.22 11:12
@Svistice píše:
Představ si, že spousta dětí je ve školce už v 7, některé i v 6:30. Ono školky mívají otviracku 6:30-16:30. Takže je zvládne odvézt i vyzvednout u řidič, co pracuje 7:15 -15:45, a který 45 minut do práce dojíždí.

My občas v 6, učitelce nebo družinářce dítě při příchodu. A nebyli jsme jediní. A to taky ráda spím do půl osmé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
25.6.22 11:13

@Lucy75 ale ona jde třeba do práce 1 krát týdně další týden jde třeba 3 krát

Ona bydlí ve velkyM domě, kde obývá horní patro
Dole bydlí její rodiče, neplatí energie ani nemá půjčky jen přispěje na jídlo něco málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.6.22 11:14
@Lilale píše:
@PaníBovaryová má to pravé dobrý. Ani nechce na hpp. Jen si něco odpracuje něco dostane. Ale není to moc peněz, ale ušetří si na dvě letecký dovolený.

Jasně a až onemocni ona nebo dítě, o ten flek prijde nebo půjde do důchodu, tak se nebude stačit divit.
Jo ne, z toho fakt na dvě letecký dovolený pro rodinu neušetří, ani kdyby to měla jako kapesní jen pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
@jkra píše:
Hele, já měla plat za 3 hoďky denně cca 30 měsíčně. Ale chtěla to firma, měla jsem co nabídnout. To tady nehrozí.

Pozor, ona odmaturovala na nastavbe :mrgreen:. Ja se kolikrat pobavim, co si tady nekteri o sobe nemysli. Sikovni a pracoviti remeslnici si dnes vydelaji, o tom zadna, ale nedelaji na par hodin denne. A tady zakladatelka by nejradeji klidek, no stress a petadvacet za polovicni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@Havlova píše:
My občas v 6, učitelce nebo družinářce dítě při příchodu. A nebyli jsme jediní. A to taky ráda spím do půl osmé. :mrgreen:

U nás fachaj až od 6:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56077
25.6.22 11:15
@Adelineee píše:
Pozor, ona odmaturovala na nastavbe :mrgreen:. Ja se kolikrat pobavim, co si tady nekteri o sobe nemysli. Sikovni a pracoviti remeslnici si dnes vydelaji, o tom zadna, ale nedelaji na par hodin denne. A tady zakladatelka by nejradeji klidek, no stress a petadvacet za polovicni.

No jo, tak to jo, nástavba a vysoké sebevědomí a lenost, to je balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
25.6.22 11:15
@Lilale píše:
@Lucy75 ale ona jde třeba do práce 1 krát týdně další týden jde třeba 3 krátOna bydlí ve velkyM domě, kde obývá horní patro
Dole bydlí její rodiče, neplatí energie ani nemá půjčky jen přispěje na jídlo něco málo

Předsedóó, voni maj záchodyyy!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí