Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jkra nezpochybňuji
kdo něco umí, tak je holt zaplacen ![]()
taky dávám obkládačům 250/hod. a to si fakt dost pískám-fuška a s jídlem
jinak by mi nedošli…
firma mi za stejný objem práce dala nabídku na 48 tisíc, s nimi to bude cca 30, ale holt pomaleji a za jiných podmínek… soukromý firemní obkládač dle mne dnes jede za 400/hod. nebo spíš úkolem a ještě za víc…
já mám v základu cca 350.. ale mega odpovědnost… a i v dovči do práce prostě zajít musím… jsou věci, co ostatní neumí a než bych to za hodinu po telefonu vysvětlila, tak to mám za půl hodky hotové sama ![]()
važme si svých specializací ![]()
Příspěvek upraven 25.06.22 v 11:19
@Havlova píše:
My občas v 6, učitelce nebo družinářce dítě při příchodu. A nebyli jsme jediní. A to taky ráda spím do půl osmé.
Prosím 🙏. Nepiš družinářka. Chytnu infarkt.
A nepojedu do lázní v Řecku 🙃.
@Svistice nemá rodinu a má to fakt jako jenom kapesní něco přispěje rodičům na jídlo kteří bydlí dole, mají společnou kuchyň
@Kelsey píše:
Co je na druzinarce špatně?
@Alriga píše:
Já jsem kdysi stepovala v půl sedmé v zimě v létě pred školkou s uřvaným dítětem a cekala na ucitelku jako na smilování.
Naše děti mohli naštěstí chodit na 7:30, taťka si o hodku zkrátil uvazek. ![]()
@Svistice píše:
U nás fachaj až od 6:30.
My jsme to „velkoměsto“. Dojíždí skoro všichni.
@Lilale píše:
@Svistice nemá rodinu a má to fakt jako jenom kapesní něco přispěje rodičům na jídlo kteří bydlí dole, mají společnou kuchyň
Takže další nanynka, co bude jednou čumět jak pero z gauče a vzdychat, na co má nárok.
@Lilale píše:
Takze ji zivi rodice.
@jkra píše:
Co je na druzinarce špatně?
Jednak taková pozice neexistuje. Je to v podstatě urážka nebo výsměch téhle pozici.
@Kelsey píše:
Smrr se s tím, že minimálně v Praze to minimálně byl ofiko terminus technikus i mezi pedagogickým personálem. ![]()
@Havlova píše:
Čemu se divíš…
No, fakt v DM otvírají v 9, takže zaměstnanci chodí na 8, někdy dřív, o půl deváté a někdy ještě mnohem dřív, třeba hned po obědě…
Co na tom nechápeš…
![]()
@Lilale píše:
@inkakřivák myslí si co chceme by se fakt líbilo mít kavárnu
A s malování začnu jen co našetřim na barvy a plátno.
Ty nemáš žádný sen??
To víš že mám. Jeden. Velký. Že vystoupí premiér a vyhlásí - vážení, je nám líto, ale krize. Takže dávky rušíme, bude se vyplácet důchod, bude se rok vyplácet rodičák v celkové výši sto tisíc a bude se vyplácet dávka v hmotné nouzi, v přesně specifikovaných případěch.
Poté většinu nemakacenku škrábne a jsme venku z kříže. Budou peníze a bude spousta volných bytů. No není to krása?
A s tím rodicakem jsem hodná. Mohla bych navrhnout, že bude jako za komunistů. To by byl šok.
Příspěvek upraven 25.06.22 v 11:23
@Havlova píše:
Průměrný plat je 37K hrubého.
No vidíš to jsem si neuvědomila, že se to myslí v hrubém, tak to opravuji na 37 000 - 40 000čistého, řidiče DPMB zlatem neplatí, bohužel. A jezdí 9-11 hodin denně.
@inkakřivák píše:
To víš že mám. Jeden. Velký. Že vystoupí premiér a vyhlásí - vážení, je nám líto, ale krize. Takže dávky rušíme, bude se vyplácet důchod, bude se rok vyplácet řidičák v celkové výši sto tisíc a bude se vyplácet dávka v hmotné nouzi, v přesně specifikovaných případěch.
Poté většinu nemakacenku škrábne a jsme venku z kříže. Budou peníze a bude spousta volných bytů. No není to krása?
Mohu snít s tebou?
@inkakřivák píše:
To víš že mám. Jeden. Velký. Že vystoupí premiér a vyhlásí - vážení, je nám líto, ale krize. Takže dávky rušíme, bude se vyplácet důchod, bude se rok vyplácet řidičák v celkové výši sto tisíc a bude se vyplácet dávka v hmotné nouzi, v přesně specifikovaných případěch.
To chci. ![]()