Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mamule42 píše:
Tak já jsem taky asi skromná, když mi stačí manžel nosící průměrný plat, to je ostuda co
Já se asi jako svého casu živitel rodiny, kdy se mi chlap válel na rodičáku, půjdu asi rovnou odstřelit.
Ještě, že po mně nechtěl na řasenku a na křupky pro haranty. Na kolotoč měl extra prasátko, kam přes rok šetřil drobaky. ![]()
@mamule42 tak na zkrácený úvazek
Nebo třeba dm otevírá v 9
Tak oni chodí na 8 někdy asi i dřív tak třeba na půl 9
Než si odvedu dítě do školky nevím kde bude chodit a než dojedu do práce autobusem
@PetraJ ani když mi skončí mateřská na nebudu mít práci, není nárok ani na těch 5 tisíc teda?
@Lilale píše:
@mamule42 tak na zkrácený úvazek
Nebo třeba dm otevírá v 9
Tak oni chodí na 8 někdy asi i dřív tak třeba na půl 9Než si odvedu dítě do školky nevím kde bude chodit a než dojedu do práce autobusem
@inkakřivák myslí si co chceme by se fakt líbilo mít kavárnu
A s malování začnu jen co našetřim na barvy a plátno.
Ty nemáš žádný sen??
@Lilale píše:
@PetraJ ani když mi skončí mateřská na nebudu mít práci, není nárok ani na těch 5 tisíc teda?
Pobirala jsi rodicovsky prispevek? Jestli ano, tak mas narok na min. podporu v nezamestnanosti po dobu 5 mesicu.
@Havlova přece nenechám to dítě jít do školky samo
Kamarádka dělá v obchodě s oblečením a má zkrácený na 80 h měsíčně jenom.
Chodí různě.
@PaníBovaryová a to je teda kolik ta minimální podpora v nezaměstnanosti? Těch 5?
@Lilale píše:
Máš nárok na podporu v nezaměstnanosti. Ale také se připrav na to, že ti najdou práci - a ano, většinou ty špatně placené práce. A to, že dítě přes prázdniny nemá kdo hlídat je opravdu zajímat nebude.
@mamule42 a kolik to je ten manželův průměrné plat? Nám už nestaci, co máme, chtěli bysme víc. Máme vysoký náklady docela.
@Lilale píše:
@PaníBovaryová a to je teda kolik ta minimální podpora v nezaměstnanosti? Těch 5?
Ne, ona se promenuje podle prumerne mzdy a snizuje se.
1. a 2. mesic dostavas 15% prumerne mzdy.
Pak 12% prumerne mzdy.
Pak 11% prumerne mzdy.
Pak 0.
@Havlova no tak samotný dítě nenechám
že to asi není normální