Setrvat v manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
3.1.13 15:01

Hlavní otázka je, PROČ manželství nefunguje. Něco jiného je odejít od násilníka, alkoholika, chronicky nevěrného apod. a něco jiného je odejít ze vztahu jen proto, „že už to není jako dřív“. Takhle když ostatní neví podrobnější informace, těžko se radí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.1.13 15:01

Ne

Také jsem odešla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.1.13 15:12

NE!(dodnes dekuji mamce, ze mi nasla noveho tatu a nenechala se kvuli nam, malym detem umlatit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
3.1.13 15:16

Dlouhodobě ne, ale zase na druhou stranu při krátkodobé krizi není na škodu mít tuhle brzdu a motivaci si vše vyjasnit a zkusit to zachránit - společné děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.1.13 15:16
@Patule píše:
Hlavní otázka je, PROČ manželství nefunguje. Něco jiného je odejít od násilníka, alkoholika, chronicky nevěrného apod. a něco jiného je odejít ze vztahu jen proto, „že už to není jako dřív“. Takhle když ostatní neví podrobnější informace, těžko se radí…

Souhlasím, není uvedeno proč chce zakladatelka odejít…co všechno udělala aby manželství mělo šanci zase fungovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.1.13 15:24

Určitě ne, rozváděla jsem se, když byly synovi tři a moooc nám to prospělo. Oběma. (Teď je mu 10, tak už to vidím s odstupem. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
3.1.13 15:49

V jednom takovém manželství jsem vyrůstala jako dítě. Maminka s otcem zůstávala kvůli dětem v dobré víře, že je to pro nás lepší, ale dodnes jí nedokážu odpustit, že neodešla. Dítě velmi dobře vycítí, že je něco špatně a mnohdy ho to poznamená na celý život. Můj názor - radši neúplná rodina v psychickém klidu a pohodě, než rodina úplná ale žijící v neustálém dusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
3.1.13 16:17
@Anonymní píše:
Ahoj,
má otázka je jednoduchá. Setrvali by jste v manželství které nefunguje jen kvůli dětem? Cítím se už psychicky na dně.

Tak to je těžká otázka, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.1.13 17:35
@Patule píše:
Hlavní otázka je, PROČ manželství nefunguje. Něco jiného je odejít od násilníka, alkoholika, chronicky nevěrného apod. a něco jiného je odejít ze vztahu jen proto, „že už to není jako dřív“. Takhle když ostatní neví podrobnější informace, těžko se radí…

Presne tak. Pokud je to jen proto, ze uz to neni jako driv, tak si myslim, ze uz kvuli detem stoji za manzelstvi bojovat a neco zmenit. Ne se hned rozvadet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.13 18:56

Budu se to snazi shrnout. Abych nebyla nespravedlivá řeknu i své špatné stránky byla jsem žárliva ne nějak katastrofálně ale občas jsem si rypla ON si na to stěžoval. Po nar. strasi dcery nadelal dluhy blizilo se to do 1000000 KC nebyt me tak nevim kde tet jsme jelikoz jsem to zacala resit (on se k tomu nemel)a diky bohu to dopadlo jakš takš dobře. Do tet samozřejme jsou ale už to de. V té době i dost hrál na PC. Jinak nadavky Pi. a, jsi blba kra. a atd. to je normalni. Doma žádná pomoc. On jen chodi do prace zbytek je na mě. No a tečkou za tim vším byla milenka po narození 2-hé dcery. Choval se ke mě jako bych byla onuce(slabě řečeno) a ja i tak ho chtěla zpátky. Nakonec se vrátil. Pořád mi lhal ale ja to chtěla ustát kvůli dcerám. Už je to 2 roky. A ja se sále trápím a už nemůžu. Přiznám se že ta nevěra mi dala hodně do těla. Jsem neštastna. Když si vzpomenu na dobu před ním tak už se nepoznávám :( Zakl.

• Citovat
  • Upravit
36544
3.1.13 18:58
@Anonymní píše:
Budu se to snazi shrnout. Abych nebyla nespravedlivá řeknu i své špatné stránky byla jsem žárliva ne nějak katastrofálně ale občas jsem si rypla ON si na to stěžoval. Po nar. strasi dcery nadelal dluhy blizilo se to do 1000000 KC nebyt me tak nevim kde tet jsme jelikoz jsem to zacala resit (on se k tomu nemel)a diky bohu to dopadlo jakš takš dobře. Do tet samozřejme jsou ale už to de. V té době i dost hrál na PC. Jinak nadavky Pi. a, jsi blba kra. a atd. to je normalni. Doma žádná pomoc. On jen chodi do prace zbytek je na mě. No a tečkou za tim vším byla milenka po narození 2-hé dcery. Choval se ke mě jako bych byla onuce(slabě řečeno) a ja i tak ho chtěla zpátky. Nakonec se vrátil. Pořád mi lhal ale ja to chtěla ustát kvůli dcerám. Už je to 2 roky. A ja se sále trápím a už nemůžu. Přiznám se že ta nevěra mi dala hodně do těla. Jsem neštastna. Když si vzpomenu na dobu před ním tak už se nepoznávám :( Zakl.

k takovému člověku bych se nevracela a nežila s ním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.1.13 19:04
@Anonymní píše:
Budu se to snazi shrnout. Abych nebyla nespravedlivá řeknu i své špatné stránky byla jsem žárliva ne nějak katastrofálně ale občas jsem si rypla ON si na to stěžoval. Po nar. strasi dcery nadelal dluhy blizilo se to do 1000000 KC nebyt me tak nevim kde tet jsme jelikoz jsem to zacala resit (on se k tomu nemel)a diky bohu to dopadlo jakš takš dobře. Do tet samozřejme jsou ale už to de. V té době i dost hrál na PC. Jinak nadavky Pi. a, jsi blba kra. a atd. to je normalni. Doma žádná pomoc. On jen chodi do prace zbytek je na mě. No a tečkou za tim vším byla milenka po narození 2-hé dcery. Choval se ke mě jako bych byla onuce(slabě řečeno) a ja i tak ho chtěla zpátky. Nakonec se vrátil. Pořád mi lhal ale ja to chtěla ustát kvůli dcerám. Už je to 2 roky. A ja se sále trápím a už nemůžu. Přiznám se že ta nevěra mi dala hodně do těla. Jsem neštastna. Když si vzpomenu na dobu před ním tak už se nepoznávám :( Zakl.
:hug: :hug: aspoň virtuální :hug:
Já vždycky říkám, zkusit se má všechno, rozejít/rozvést se umí každý hned, ale pracovat na vztahu málokdo. V tvém případě, když shrnu vše co jsi napsala tak bych se asi rozvedla :think:
  • Citovat
  • Upravit
20
3.1.13 19:07

Tak tohle bych asi zachranovat nechtela… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.1.13 19:10
@Anonymní píše:
Ahoj,
má otázka je jednoduchá. Setrvali by jste v manželství které nefunguje jen kvůli dětem? Cítím se už psychicky na dně.

Nesetrvala, už kvůli tomu, že bych se cítila psychicky na dně a dětem bych tím kazila jejich dětství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.1.13 19:18

Když si manžel najde milenku, tak v tom vztahu asi není něco v pořádku a nebo už ta ženská není pro něj atraktivní - už jenom to by mě n…o. Mám známou, její manžel má plno milenek okolo ne jednu ale nejmíň 4. Když jsem se ji ptala proč s ním je??? / má s ním dvě děti a to jedno dítě se ke všemu jmenuje po té jedné milence - jméno vybíral on :poblion: / tak mi řekla, že kvůli penězům, má vilu, hlídání na děti, uklizečku, vlastní fáro, každou chvíli jezdí ke kadeřnici, na welnes, zahraniční dovolené…a on vlastní 3 firmy :,( nechápu to, já bych takhle žít nemohla :nevim: jí je 28, jemu 56 :,( držet manželství ať už kvůli penězům nebo dětem a ke všemu, když je v tom milenka či milenky mi přijde nedůstojné, takhle bych se teda nenechala ponižovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí