Setrvat v manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.13 19:26
@Alčák1 píše:
Když si manžel najde milenku, tak v tom vztahu asi není něco v pořádku a nebo už ta ženská není pro něj atraktivní - už jenom to by mě n…o. Mám známou, její manžel má plno milenek okolo ne jednu ale nejmíň 4. Když jsem se ji ptala proč s ním je??? / má s ním dvě děti a to jedno dítě se ke všemu jmenuje po té jedné milence - jméno vybíral on :poblion: / tak mi řekla, že kvůli penězům, má vilu, hlídání na děti, uklizečku, vlastní fáro, každou chvíli jezdí ke kadeřnici, na welnes, zahraniční dovolené…a on vlastní 3 firmy :,( nechápu to, já bych takhle žít nemohla :nevim: jí je 28, jemu 56 :,( držet manželství ať už kvůli penězům nebo dětem a ke všemu, když je v tom milenka či milenky mi přijde nedůstojné, takhle bych se teda nenechala ponižovat :?

No bohužel asi nebyl spokojen s mým vzhledem. Normálně vážím 52 kg, ale po malé jsem měla 70, byla jsem zničená, měla jsem po těle fleky, neupravene vlasy atd. Tet mám 49 kg a de vidět že ho přitahuju.

• Citovat
  • Upravit
3379
3.1.13 19:26
@Alčák1 píše:
Když si manžel najde milenku, tak v tom vztahu asi není něco v pořádku a nebo už ta ženská není pro něj atraktivní - už jenom to by mě n…o. Mám známou, její manžel má plno milenek okolo ne jednu ale nejmíň 4. Když jsem se ji ptala proč s ním je??? / má s ním dvě děti a to jedno dítě se ke všemu jmenuje po té jedné milence - jméno vybíral on :poblion: / tak mi řekla, že kvůli penězům, má vilu, hlídání na děti, uklizečku, vlastní fáro, každou chvíli jezdí ke kadeřnici, na welnes, zahraniční dovolené…a on vlastní 3 firmy :,( nechápu to, já bych takhle žít nemohla :nevim: jí je 28, jemu 56 :,( držet manželství ať už kvůli penězům nebo dětem a ke všemu, když je v tom milenka či milenky mi přijde nedůstojné, takhle bych se teda nenechala ponižovat :?

Ono se některým slepičkám těžko sedá z Mercedesu do Trabanta, jestli mi rozumíš. Tvá známá neumí být samostatná, a myslí víc na své pohodlí, nežli na psychickou pohodu svou a dětí. Jojo, Mercedes je holt Mercedes… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
3.1.13 19:37
@Anonymní píše:
Budu se to snazi shrnout. Abych nebyla nespravedlivá řeknu i své špatné stránky byla jsem žárliva ne nějak katastrofálně ale občas jsem si rypla ON si na to stěžoval. Po nar. strasi dcery nadelal dluhy blizilo se to do 1000000 KC nebyt me tak nevim kde tet jsme jelikoz jsem to zacala resit (on se k tomu nemel)a diky bohu to dopadlo jakš takš dobře. Do tet samozřejme jsou ale už to de. V té době i dost hrál na PC. Jinak nadavky Pi. a, jsi blba kra. a atd. to je normalni. Doma žádná pomoc. On jen chodi do prace zbytek je na mě. No a tečkou za tim vším byla milenka po narození 2-hé dcery. Choval se ke mě jako bych byla onuce(slabě řečeno) a ja i tak ho chtěla zpátky. Nakonec se vrátil. Pořád mi lhal ale ja to chtěla ustát kvůli dcerám. Už je to 2 roky. A ja se sále trápím a už nemůžu. Přiznám se že ta nevěra mi dala hodně do těla. Jsem neštastna. Když si vzpomenu na dobu před ním tak už se nepoznávám :( Zakl.
Tak v tomhle případě je to pro mě jasný, nezůstávala bych… Stejně si myslím, že s takovým chlapem je vztah dlouhodobě neudržitelný. Takže ten rozchod by dle mého stejně přišel dřív nebo později. Já bych utíkala hned. Zažila jsem něco podobného (pravda bez dětí)a dodnes vzpomínám na ty chvíle, kdy vypadnul a já byla sice sama, ale volná, šťastná a v pohodě. Přeju hodně sil a doufám, že vše dobře dopadne!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.1.13 19:43

@Yvonne máš naprostou pravdu :lol: vůbec si ji neumím představit něco dělat, vždyť ona připálí i čaj natož pracovat :poblion:
anonym - když jsem začala žít s manželem /od 17 let / měla jsem 59kg, po 25 roce už bohužel 80 a dneska je mi 30 a mám skoro metrák. Když jsem brečela nad fotkou z dřívějška, manžel mi řekl:,,tak tady Alí, tady si byla můj roztomilej brouček, a teď??? teď si můj roztomilej brouček s tělíčkem :lol: ". Začala jsem se hned smát. Pokud tě má ten druhej rád, tak ne jen kvůli vzhledu ale kvůli tomu jaký je ten člověk uvnitř. Naší sousedce je 51 let, celý život se maluje do postele, protože žije s debilem, kterej ji řekl, že kdyby se nemalovala, tak by se mohl ráno leknout. :( každej se během let změní, chlapům naroste pupek, ženský zestárnou ale i přes tyto změny se ti dva milují. Takže podle mě, ten kdo miluje kvůli vzhledu vlastně nemiluje. Za pár let až zestárneš, tak si najde mladší??? a ty půjdeš na plastiku abys ho získala zpět??? :nevim: ani bych si o něj neopřela vidle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymooous
3.1.13 19:50

Když si manžel najde milenku, tak v tom vztahu asi není něco v pořádku a nebo už ta ženská není pro něj atraktivní
Ale to je blbost. Je ještě hodně jiných důvodů- chce si dokázat, že je chlap. utéct ze stereotypu, nebo ho to prostě baví, že je to něco jiné ho. Vůbec to neznamená, že doma není spokojený 8)

• Citovat
  • Upravit
72725
3.1.13 20:19

Ne, nesetrvala.. jsem rozvedená a hurá za to. než nefungující vztah, radši žádnej..děti to stejně vycítí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.1.13 20:53

No já beru jako,,že není ve vztahu něco v pořádku," to znamená taky ten stereotyp, dohadování se o výchově dětí / děti hodně vztah změní / a pokud ho to baví podvádět, to už je o něčem jiném :( a proč chlap podvádí??? stereotyp v ložnici, žádné nové praktiky a nebo už ho manželka nepřitahuje a proto hledá NĚCO nového. Jenže ono to dopadne vždycky stejně :lol: pak aby si hledal milenku každou chvíli. Ten známej prachatej taky když ho milenka omrzí, šup a je nová :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymooous
3.1.13 20:55
@Alčák1 píše:
No já beru jako,,že není ve vztahu něco v pořádku," to znamená taky ten stereotyp, dohadování se o výchově dětí / děti hodně vztah změní / a pokud ho to baví podvádět, to už je o něčem jiném :( a proč chlap podvádí??? stereotyp v ložnici, žádné nové praktiky a nebo už ho manželka nepřitahuje a proto hledá NĚCO nového. Jenže ono to dopadne vždycky stejně :lol: pak aby si hledal milenku každou chvíli. Ten známej prachatej taky když ho milenka omrzí, šup a je nová :?

milenka tak často neomrzí, protože není doma :-)

• Citovat
  • Upravit
2752
3.1.13 20:55

Ale každopádně ZA MĚ??? NE nebyla bych s ním kvůli dětem :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.1.13 21:00

Jóóó to by ses divil nebo divila :? kamarád je taky pěknej ku… a když jsem se ho ptala proč to tak střídá, když má doma strašně hodnou manželku :( odpověděl, že doma má uklizeno, navařeno, tak proč by se rozváděl 8o a když po něm milenka náhodou chce rozvod nebo dělá scény typu :,,no jo, ty už jdeš zase za tou svojí", tak bere roha a hledá jinde. Opravdu někdy ty chlapy nechápu proč to dělají :nevim: holt hormony :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí