Sex a nadýmání

Anonymní
13.1.12 22:28

sex a nadýmání

Ráda bych se zeptala na intimní téma (proto anonymně). Stalo se Vám někdy, že jste před započetím sexuální předehry nebo už přímo u předehry (například orální) zjistily, že se Vám chce pšouknout a opravdu s tím nic nešlo udělat? Zadržet nebo tak? Co v takovém případě uděláte? Řeknete to partnerovi, nebo odvedete pozornost někam jinam? Je to nepříjemná záležitost a doufám, že v tom nejsem sama :nevim: :oops: Mám dlouholetého partnera a i tak mám problém to vždy říct. Je to jako naschvál. Prostě jakmile se schyluje k orálnímu sexu a já bych si to měla užívat, přijdou tyto pocity..snad už je to i psychika :think:
Napište, prosím, svoje zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
13.1.12 22:46

Když na to příjde,tak to zadržím,a kdyby náhodou tak to pustím,ne?chlap to pochopí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.12 22:47

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem si poflusala monitor smíchy. Jo, párkrát jsem to za těch deset let, co jsme spolu, řešila, ale nechtěla jsem kazit atmosféru a vášeň, tak jsem odvedla pozornost jinam a pokusila se to zadržet. Když jsem věděla, že to nepůjde, tak jsem se nějak vymluvila (jakože třeba slyším dítě, jdu se kouknout do pokojíku :mrgreen: ), ale jako nezadržitelné to bylo asi jen dvakrát, třikrát a to teď, kdy jsem znova těhotná. Espumizan je teď můj novej kámoš :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.12 23:02

Já mám stejný pocit pokaždý, když jdu na gyndu :roll: :mrgreen: Jakmile se přiblíží prohlídka, nejednou cítím hrozné tlaky. Tak se ještě vypařím na záchod, jako že musím čůrat a tam najednou nic. Podle mě je to psychický. Nesnáším tyhle prohlídky a bojím se, aby bylo všechno ok. Stejně tak u sexu - chceš, aby to bylo suprový, ale máš obavy z orálu, co kdyby se tam dole manželovy něco nezdálo. Nebo co když nevyvrcholíš a zklameš ho?

Jo a před sexem to mám taky občas.

• Citovat
  • Upravit
734
14.1.12 00:49

:lol: Občas se mi to stane. Buď to zadržím, když to nejde, řeknu mu to, odvalím se, provedu a paxe pokračuje :mrgreen: Jsou to ale výjimky.. taxe to dá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
14.1.12 01:11

taky se mi to sem tam stává :twisted:
tak já většinou na chvíli zadržela, nějak nenápadně odvedla pozornost od spodku na chvíli (přitáhla si ho k sobě na líbačku třeba) a ulevila si....... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.12 18:52

:-/

Mě se to stalo jen jednou-když mě můj dole holil(druhý den jsem šla ke gynekologovy),ale zadržela jsem to vší silou.. :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.12 19:00

Zakladatelko, v tom nemusí být psychika, ale svoji roli může hrát taky vodorovná poloha…

• Citovat
  • Upravit
9032
15.1.12 15:46

Může to být o nervech, já mám tenhle stav, když jdu na gyndu, přitom pak zjistím, že se mi vůbec nechtělo. No a při sexu, to už se mi taky stalo, tak řeknu, že si ještě odskočím na malou, že mě to čůrání nějak prohání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
2.2.12 18:21

Jo taky se stavalo, vetsinou uz behem predehry a diky bohu uz po nejakej dobe, tak jsem si ho pritahla k sobe na horu a najednou nic, to bych se zblaznila, v nejlepsim to utnu a ono to prejde :mrgreen: nebo jsem to otocila a delala to zase chvilku ja jemu, fakt se v tu chvily nepidil, proc :mrgreen: ted v tehu to je teda prusvih, protoze kdyz lezim, tak to je nejhorsi, tak jsem to vyresila a oralek se u nas kona pouze tim stylem, ze nad nim klecim a pohoda, akorat uz jsem ponekud obrovska, takze mam strach, abych ho pri orgasmu samou vasni nerozsedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
4.2.12 13:59

no mě se to onehdá stalo naopak - já poskytovala orál a on to nezadržel a byla to fakt síla…a víte co mi řekl? prý „proč jsi přestala“

to pak nevíte, jestli ho zabít nebo lehnout smíchy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.2.12 14:00
PjckjsANEBjája píše:
no mě se to onehdá stalo naopak - já poskytovala orál a on to nezadržel a byla to fakt síla…a víte co mi řekl? prý „proč jsi přestala“to pak nevíte, jestli ho zabít nebo lehnout smíchy :D
:mrgreen: bych mu řekla „protože ses mě očividně snažil zabít“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
4.2.12 18:12
malamamca píše:
PjckjsANEBjája píše:
no mě se to onehdá stalo naopak - já poskytovala orál a on to nezadržel a byla to fakt síla…a víte co mi řekl? prý „proč jsi přestala“to pak nevíte, jestli ho zabít nebo lehnout smíchy :D
:mrgreen: bych mu řekla „protože ses mě očividně snažil zabít“ :mrgreen:

tak on si byl vědom, co se stalo, jen máme takový trochu drsnější smysl pro humor, tak se to projevuje třeba takovouhle reakcí :D

hlavně jsem pak už fakt neměla na to nějak pokračovat…ale co, může si za to sám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí