Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když na to příjde,tak to zadržím,a kdyby náhodou tak to pustím,ne?chlap to pochopí ![]()
Jsem si poflusala monitor smíchy. Jo, párkrát jsem to za těch deset let, co jsme spolu, řešila, ale nechtěla jsem kazit atmosféru a vášeň, tak jsem odvedla pozornost jinam a pokusila se to zadržet. Když jsem věděla, že to nepůjde, tak jsem se nějak vymluvila (jakože třeba slyším dítě, jdu se kouknout do pokojíku
), ale jako nezadržitelné to bylo asi jen dvakrát, třikrát a to teď, kdy jsem znova těhotná. Espumizan je teď můj novej kámoš ![]()
Já mám stejný pocit pokaždý, když jdu na gyndu
Jakmile se přiblíží prohlídka, nejednou cítím hrozné tlaky. Tak se ještě vypařím na záchod, jako že musím čůrat a tam najednou nic. Podle mě je to psychický. Nesnáším tyhle prohlídky a bojím se, aby bylo všechno ok. Stejně tak u sexu - chceš, aby to bylo suprový, ale máš obavy z orálu, co kdyby se tam dole manželovy něco nezdálo. Nebo co když nevyvrcholíš a zklameš ho?
Jo a před sexem to mám taky občas.
Občas se mi to stane. Buď to zadržím, když to nejde, řeknu mu to, odvalím se, provedu a paxe pokračuje
Jsou to ale výjimky.. taxe to dá ![]()
taky se mi to sem tam stává ![]()
tak já většinou na chvíli zadržela, nějak nenápadně odvedla pozornost od spodku na chvíli (přitáhla si ho k sobě na líbačku třeba) a ulevila si....... ![]()
Mě se to stalo jen jednou-když mě můj dole holil(druhý den jsem šla ke gynekologovy),ale zadržela jsem to vší silou..
![]()
Zakladatelko, v tom nemusí být psychika, ale svoji roli může hrát taky vodorovná poloha…
Může to být o nervech, já mám tenhle stav, když jdu na gyndu, přitom pak zjistím, že se mi vůbec nechtělo. No a při sexu, to už se mi taky stalo, tak řeknu, že si ještě odskočím na malou, že mě to čůrání nějak prohání
![]()
Jo taky se stavalo, vetsinou uz behem predehry a diky bohu uz po nejakej dobe, tak jsem si ho pritahla k sobe na horu a najednou nic, to bych se zblaznila, v nejlepsim to utnu a ono to prejde
nebo jsem to otocila a delala to zase chvilku ja jemu, fakt se v tu chvily nepidil, proc
ted v tehu to je teda prusvih, protoze kdyz lezim, tak to je nejhorsi, tak jsem to vyresila a oralek se u nas kona pouze tim stylem, ze nad nim klecim a pohoda, akorat uz jsem ponekud obrovska, takze mam strach, abych ho pri orgasmu samou vasni nerozsedla ![]()
no mě se to onehdá stalo naopak - já poskytovala orál a on to nezadržel a byla to fakt síla…a víte co mi řekl? prý „proč jsi přestala“
to pak nevíte, jestli ho zabít nebo lehnout smíchy ![]()
PjckjsANEBjája píše:
no mě se to onehdá stalo naopak - já poskytovala orál a on to nezadržel a byla to fakt síla…a víte co mi řekl? prý „proč jsi přestala“to pak nevíte, jestli ho zabít nebo lehnout smíchy
malamamca píše:PjckjsANEBjája píše:
no mě se to onehdá stalo naopak - já poskytovala orál a on to nezadržel a byla to fakt síla…a víte co mi řekl? prý „proč jsi přestala“to pak nevíte, jestli ho zabít nebo lehnout smíchybych mu řekla „protože ses mě očividně snažil zabít“
tak on si byl vědom, co se stalo, jen máme takový trochu drsnější smysl pro humor, tak se to projevuje třeba takovouhle reakcí ![]()
hlavně jsem pak už fakt neměla na to nějak pokračovat…ale co, může si za to sám ![]()
Ráda bych se zeptala na intimní téma (proto anonymně). Stalo se Vám někdy, že jste před započetím sexuální předehry nebo už přímo u předehry (například orální) zjistily, že se Vám chce pšouknout a opravdu s tím nic nešlo udělat? Zadržet nebo tak? Co v takovém případě uděláte? Řeknete to partnerovi, nebo odvedete pozornost někam jinam? Je to nepříjemná záležitost a doufám, že v tom nejsem sama
Mám dlouholetého partnera a i tak mám problém to vždy říct. Je to jako naschvál. Prostě jakmile se schyluje k orálnímu sexu a já bych si to měla užívat, přijdou tyto pocity..snad už je to i psychika 
Napište, prosím, svoje zkušenosti.