Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Patnáct dvacet minut stupňujícího se vrcholení je absolutně dostatečné, mluvím za sebe. Samozřejmě že se v tomto čase nezapočítávám předehru, trvání které může a mela by mít co nejdelší vývoj. l, pak se ale naskýtá otázka conje předehrou a co samotnou souloží a to je pak už na delší psaní… žel, táto časť je mnohdy více neznámá pro mnohé, než dobře známý průnik s bušením jeho slabin o ty naše s cílem ejakulace.
Jak mám náladu, jak se mi chce a kolik mám času. Ne déle než 30 minut ale platí vždy.
3 minuty. Ale zase 3× denně. Takže celkem i s předehrou to máme tak 12 minut za den ![]()
Manžel je milovník silonek, takže jeho vehementní snaha je udělat všemožně všemožné, abych byla v oblasti klína totálně dur mokrá, pak zaměření se na moje chodidla. Celá tato procedúra trvá obvykle třičtvrtě hodiny. Pak patnáct minut cca nepopsatelně šíleně slastné aktivity 100% ho ztopořeného penisu v mých útrobách způsobí klidně i tři orgasmy. Pak se půlhodiny zapamatovávám a snažím se dostat k sobě. Pak povídání si hlazení dívání se na sebe a 2-3 do měsíce druhé kolo, obvykle ale spontánně usínám
Docela nákladná vášeň na investice do silonek, které přirozeně končí na cimpr campr ![]()
To je různý
s ex, když to fakt bylo jen o uvolnění a dítě „za dveřma“, tak sme to zvládli i za tři minutky, nejdýl sme do toho bušili s jednorázovými milenci (nebo v začátku vztahu), to šlo i celou noc jen s minimálníma přestávkama, na cigáro a něco k pití ![]()
V průměru bych řekla něco málo přes půlhodinu (včetně předehry, ale jak bylo řečeno, kde končí předehra a začíná sex?
). To je i celkem dostačující.
@Janli píše:
Josefuno???
To nejsem ja. Ale odpovim. Standard emimina je dve, spise tri hodiny minimalne.
@Josefuna píše:
To není standard emimina, to je můj standard… ![]()
Půl hodiny? Tak to leda když má upito
u nás max 15 min, ale často i 3-5min. Sex ale nemáme pravidelný. Pracuji od rána do večera, takže chodím domů unavená…
..takže ho asi trochu zanedbávám.
@Josefuna píše:
To bych chtěla někdy zažít, hele ![]()
@Janli píše:
To není standard emimina, to je můj standard…
Ne, to je standard žen na emiminu, sex jednou za týden nebo ani to ne, ale zase několik hodin ![]()
Otázka je jednoduchá…jak dlouho?