Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak to máme my? Já jsem strašně z toho všeho chystání unavená a navíc jsme do toho všichni nemocní, takže tak. ![]()
@Anonymní píše:
Jak to děláte teď o Vánocích, máte sex častěji nebo i na Štědrý den? Můj manžel nemá vůbec chuť pravidelně během celých svátků. Přitom normálně máme sex 6× týdně, což je ve 40 letech celkem vysoká frekvence podle mě. Já jsem naopak teď o Vánocích strašně nadržená a mohla bych pořád, tak si musím vystačit většinou samajak to máte vy? Nevíte v čem může být zádrhel? Zkoušela jsem to i zpestřit různým vánočním prádlem atd. a nic..
a já říkám kdy jindy, když ne o Vánocích
Však moje narozeniny, jeho narozeniny a Vánoce…(prosím Vás je to vtip)
Děláme to pětkrát denně a o vánocích třikrát tolik. Klopotkova approves
Já myslím že chlap je spíš prejezeny ze všeho toho jídla a prostě na ty svátky chce mit klid ![]()
Jé zase sex, jsem četla sen o vánocích a tady se zase jenom souloží, tak to nic.
Hej ja bych tak raaaaada, ale vecer jsem uz tak unavena, ze se vymlouvam na bolavy bricho
a usinam do 10minut ![]()
@Anna766 píše:
Jé zase sex, jsem četla sen o vánocích a tady se zase jenom souloží, tak to nic.
Romantik hadra, draha
…Tady se jen picha posledni dobou ![]()
@wildcherry píše:
Romantik hadra, draha…Tady se jen picha posledni dobou
No právě.
Souložime zásadně jen o státních svátcích. A to ještě tak, aby radost ze soulože nepredčila radost ze státního svátku.
Loni sex nebyl (měla jsem toho plne kecky a byla jsem ráda, že jdu spát)…no a měla jsem to na talíři celý leden…letos prostě podle nálady, ale asi to bere jako jeden z darku
.Taky bych se přikláněla k tomu, že je třeba unavený ze shonu nebo prejezeny ![]()
Jak to děláte teď o Vánocích, máte sex častěji nebo i na Štědrý den? Můj manžel nemá vůbec chuť pravidelně během celých svátků. Přitom normálně máme sex 6× týdně, což je ve 40 letech celkem vysoká frekvence podle mě. Já jsem naopak teď o Vánocích strašně nadržená a mohla bych pořád, tak si musím vystačit většinou sama
jak to máte vy? Nevíte v čem může být zádrhel? Zkoušela jsem to i zpestřit různým vánočním prádlem atd. a nic..