Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
Zítra má jít přítel na spermiogram, a my jsme měli dneska sex..
Mate s tím někdo zkušenost?
Nikdo nás na to neupozornil a teď si čtu, ze abstinence by měla být nejméně 3 dny. ![]()
To jste si bohužel měli zjistit dříve, vždy na to lékaři a kliniky upozorňuji.
Zavolejte si, zda má vysezreni smysl, jelikož se počítá množství právě po absenci, jejich tvar, rychlost. Sex před vyšetřením se doporučuje jen na pozorování spermatu v ženě a reakce jejího těla.
Ozvěte se lékaři a zjistíte více.
Ať se přítel přeobjedná, takový spermiogram by neměl cenu. Abstinovat by měl minimálně 2 dny předtím, 3 dny je lepší.
@Fermina15 dobře, mockrát děkuji. A my už jsme se tak těšili ze budeme konečně vědět na čem jsme. Po dvou a půl letech marneho snažení. Měli jsme si o tom přečíst dříve.🥺
@anonym416 Není to vaše chyba, měli vás na to upozornit. Ale opravdu je lepší se přeobjednat, výsledky by byly zkreslené. Zatím se můžeš podívat sem ***
*edit admin- smazaná reklama
Klasika je dva dny. Ale, klidně bych to i risknul tam zajít a přiznat se. ![]()
Není to super a nadšený nebudou, ale jde to.
Rady shromažďuji tady:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
![]()
Příspěvek upraven 16.01.25 v 01:00
@anonym416 píše: Více
Ano, vlastní.
Po několika letech léčby IVF a syn. Po dalších třech letech druhý běžnou cestou.
Spermiogramů nepočítaně, odhaduji tak na 30 (cca 7 let, 4 - 5× za rok).
Příspěvek upraven 16.01.25 v 10:38
@M_Vladim To mě mrzí, to všechno určitě chtělo velkou trpělivost🙏 Moc Vás obdivuji! Ale stejně si k vam vše našlo cestu, doufám, ze to někdy potká i nás 🥺
a stalo se vám někdy to co nám?🥺
@anonym416 píše: Více
To je na román… ![]()
Jako - jeden den? Ano, stalo. Jak jsem psal, žádné nadšení, ale spermiogram zas tak moc odchylný nebyl (aby neočekávaně vybočil z příliš z řady).
Proto držím palce a uvidíte. ![]()
Příspěvek upraven 16.01.25 v 01:19
@M_Vladim To mě mrzí, to všechno určitě chtělo velkou trpělivost🙏 Moc Vás obdivuji! Ale stejně si k vam vše našlo cestu, doufám, ze to někdy potká i nás 🥺
a stalo se vám někdy to co nám?🥺 @M_Vladim @M_Vladim
Dobře, mockrát Vám děkuji!🥺 Za zkoušku nic nedáme.
A jestli bude vše v pořádku, tak je to vlastně úplně jedno.🙏 Necháme vše na osudu.
V nejhorším vám dají vybrat: buď náhradní termín, nebo placený test, cca 1000,–.
Pokud je to poprvé, šel bych do testu. Bude od čeho se odpíchnout.
Pokud v řadě, tak odklad.
a stalo se vám někdy to co nám?🥺 @M_Vladim @M_Vladim
Dobře, mockrát Vám děkuji!🥺 Za zkoušku nic nedáme.
A jestli bude vše v pořádku, tak je to vlastně úplně jedno.🙏 Necháme vše na osudu. @M_Vladim Je to po prvé, takže určitě půjdeme do testu, což jsme si celou dobu mysleli, ze půjde i tak
Říkali nam v Caru 3 dny abstinence před vyšetřením..
.
Probrala bych to pak s nimi..