Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,chci jen vás názor, a popřípadě jestli se to některé z vás stalo… Potkala jsem může svých snů a včera konečně došlo na sex
je za já jsem si nesundala ty ohavne silonkove ponožky… Myslíte že to chlapům vadí, nebo to vůbec neřeší?
Chlapi nevím, ale já teda ponožky nesnáším. Jít na mě chlap v ponožkách je po vzrušení a po akci. Upřímně nechápu, jak se ti to mohlo stát. Jste se před tím nemazlili, nesprchovali? Silonky by šly jako první. Ale věřím, že chlapi to tolik neřeší.
Chlapi to tak neresi. Ale osobne by se mi to nestalo, ponozky jsou prvni, co ze sebe sundavam, ani chlapa v ponožkách bych nechtěla
jen ponozky mi prijdou takove nedůstojné a antisexy
ale chlap si tech silonek asi ani nevsim ![]()
V silonkách se hodně paří nohy, tak možná jsi udělala nejlíp, že sis je nechala ![]()
@Kockazvysocan píše:
Chlapi nevím, ale já teda ponožky nesnáším. Jít na mě chlap v ponožkách je po vzrušení a po akci.
Proto se taky normalni chlapi ridi pravidlem, ze nejdriv se svlikaji ponozky a pak az kalhoty a prioblikani zase nejdriv kalhoty a pak ponozky.
Nebo znas fakt nejakyho chlapa., kterej to dela naopak?
U chlapa ponozky NO GO, v malocem se zensky shodnou tak, jako u tohoto.
Naopak to ovsem neplati; prinejmensim jsem o tom jeste od nikoho neslysel.
Mě jsou ponožky u sexu putna ať už u chlapa nebo u mě 😁 🙈 ani nevím zda si je sundavame 😁
@carsin píše:
Proto se taky normalni chlapi ridi pravidlem, ze nejdriv se svlikaji ponozky a pak az kalhoty a prioblikani zase nejdriv kalhoty a pak ponozky.
Nebo znas fakt nejakyho chlapa., kterej to dela naopak?
U chlapa ponozky NO GO, v malocem se zensky shodnou tak, jako u tohoto.
Naopak to ovsem neplati; prinejmensim jsem o tom jeste od nikoho neslysel.
Ano, asi je to tak. Exmanzel si svlékl ponožky okamžitě co vstoupil do mého bytu a to se k sexu ještě ani neschylovalo. Partner po něm se mi omlouval s tím, že si sundavá ponožky tam, kde se cítí dobře. A současný partner to má taky dost podobně. Sex v ponožkách jsem snad neměla ani ve 20 stupňových mrazech ve vymrzlé chatě na horách. Prostě nikdy.
S partnerem si ponožky sundaváme oba i jen na mazlení v prádle.
@Tinunka píše:
V silonkách se hodně paří nohy, tak možná jsi udělala nejlíp, že sis je nechala
Jako že přes ně nejsou ty zpocený nohy cítit, jo? ![]()
@Kriss Tina píše:
Chlapi to tak neresi. Ale osobne by se mi to nestalo, ponozky jsou prvni, co ze sebe sundavam, ani chlapa v ponožkách bych nechtělajen ponozky mi prijdou takove nedůstojné a antisexy
ale chlap si tech silonek asi ani nevsim
Nápodobně, asexuální
@Kockazvysocan píše:
Jako že přes ně nejsou ty zpocený nohy cítit, jo?
Lepší s tím vůbec nehýbat ![]()
@chivavinka píše:
Mě jsou ponožky u sexu putna ať už u chlapa nebo u mě 😁 🙈 ani nevím zda si je sundavame 😁
Tak především je zásadní, že se v tom shodnete.
@Tinunka píše:
Lepší s tím vůbec nehýbat
Nejlepší jít si ty nohy ze silonek umýt, ale na to už je pozdě.
Před sexem i po se vždy člověk sprchuje tak asi ponožky nehrozí.
Ahoj holky,
chci jen vás názor, a popřípadě jestli se to některé z vás stalo… Potkala jsem může svých snů a včera konečně došlo na sex
je za já jsem si nesundala ty ohavne silonkove ponožky… Myslíte že to chlapům vadí, nebo to vůbec neřeší?