Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jsem 37+5tt a včera byl první problém za celé těhu..Trošku sme to s manželem přepískli a ze mě pak asi 4× vytekla svetloučká krev spíš růžová tekutina, jako když je doktorka při prohlídce nešetná (nevím jak to jinak popsat) Tak jsem si dala vložku a sledovala..nebylo toho moc ale dost aby mě to polekalo, Asi po 10 minutách už nic neteklo a od té doby taky nic..nic mě nebolelo tak jsem to pak už neřešila..malá se pohybuje normálně jako vždycky a já sem nechtěla byt za hysterku. Hlenová zátka to být nemohla, napadla mě jedině plodovka ale ta by zas odtékala furt a měla bych po čase nějaké bolesti..
Tak nevím..zajímalo by mě co si o tom myslíte, díky ![]()
@Alishiii Ahojky,nevím, nevím ale řekla, bych že to klidně mohla ta hlenová zátka být…ale třeba né celá.
A jsi už v pěkném termínu, kdyby něco ne?!?! ![]()
Díky díky
@kve-tinka s tím termínem to už jsem právě v klidu jen mě zajímalo jestli je to to co si myslím
Na hlenovou zátku si myslím že to bylo dost tekuté, všude píšou že je to spíš jako smrkanec ![]()
Plodovka může mít taky takovou barvu, já měla hlenovou zátku jak rosol s krví ![]()
Myslím že je dobře že sem neplašila, kdyby mi odtekla plodovka tak bych stejně asi teď neseděla pohodlně u netu ![]()