Sex v těhu bez potíží

69
5.7.13 11:31

Sex v těhu bez potíží

:mavam: jsem 37+5tt a včera byl první problém za celé těhu..Trošku sme to s manželem přepískli a ze mě pak asi 4× vytekla svetloučká krev spíš růžová tekutina, jako když je doktorka při prohlídce nešetná (nevím jak to jinak popsat) Tak jsem si dala vložku a sledovala..nebylo toho moc ale dost aby mě to polekalo, Asi po 10 minutách už nic neteklo a od té doby taky nic..nic mě nebolelo tak jsem to pak už neřešila..malá se pohybuje normálně jako vždycky a já sem nechtěla byt za hysterku. Hlenová zátka to být nemohla, napadla mě jedině plodovka ale ta by zas odtékala furt a měla bych po čase nějaké bolesti.. :nevim: Tak nevím..zajímalo by mě co si o tom myslíte, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6873
5.7.13 11:37

@Alishiii Ahojky,nevím, nevím ale řekla, bych že to klidně mohla ta hlenová zátka být…ale třeba né celá. :think: A jsi už v pěkném termínu, kdyby něco ne?!?! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
5.7.13 11:37

Nejspíš to bylo opravdu jen jako po vyšetření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
5.7.13 11:39

Asi podrážděný čípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.7.13 11:48

Díky díky :D @kve-tinka s tím termínem to už jsem právě v klidu jen mě zajímalo jestli je to to co si myslím :D Na hlenovou zátku si myslím že to bylo dost tekuté, všude píšou že je to spíš jako smrkanec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
5.7.13 11:52

Plodovka může mít taky takovou barvu, já měla hlenovou zátku jak rosol s krví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.7.13 11:55

Myslím že je dobře že sem neplašila, kdyby mi odtekla plodovka tak bych stejně asi teď neseděla pohodlně u netu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí