Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, je to původní 4sex.cz
Jen nové jméno. Objednávala jsem u nich už hodněkrát a bez problémů ![]()
Vyčkala bych. Také mám s tímto eshopem dobré zkušenosti. Fungovat by měli, objednávali jsme teď něco v období karantény a zboží dorazilo.
Zrovna minulý týden mi od nich přišel balíček…
Na odpověď bych vyčkala do zítra - a nespadl ti email do spamu?
A je to původně ten 4sex jak už bylo psáno, objednávala jsem od nich vícekrát, vždy bez problémů.
Nasla jsem na flagranti pomucku, kterou mají na jinýchbe shopech 2× -4× tak drahou. Nejak se mi to nezda.Mate s eshopem dobre zkusenosti?
Zatím jsem objednávala jen na slonovi, líbí se mi, že dělají atesty a mají vše skvěle popsabé a lze dohledat kdo je vyrobcem.
Dobrý den, na webu mají napsáno, že emaily někdy mohou spadnout do spamu, tak mrkněte nebo objednejte znova. Případně pište na chat, určitě vám poradí. Všechny produkty, které se nabízejí, u nás musí mít atesty, takže to mají všechny weby registrované u nás. Já už jsem na Flagranti objednávala několikrát a vždy spokojenost, takže za mě seriózní určitě jsou. ![]()
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto eshopem? Jen zde jsem našla výrobek, o který mám dost zájem a jinde jsem jej nenašla. Po objednávce mi ale nepřijde email a když napíšu jim, tak mi nepřišla žádná odpověď. Je možné že teď nefungují? Přijde mi to jako seriózní e-shop. Ale nevím zda dělám něco špatně já, nebo ke problém jinde. Děkuji