Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, pokud byl rzchod opravdu z těch důvodů, kter jsi naznačila, tak ano.
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych poprosit o názor na situaci. Byla jsem s mužem starším o 7 let, než ja. Byli jsme spolu asi půl roku, nevyšlo to skrz mě. Byla jsem čerstvé po rozchodu 4 letého vztahu a proste to bylo brzo. Mezitím uběhl rok. On byl skvělý, vařil, pomáhal s úklidem byl to gentleman, chytrý chtěl mě rozmazlovat jen proste blba doba. Před par týdny jsem se začala vídat s jedním klukem, je to hodnej kluk ale je kolem něho hodně otazníků, bydlí u rodičů má rad spis život takový ten litám za kamosema atd. Ja už chci rodinu. Do toho se mi ozval ten bývalý jestli nepůjdeme se psem ven a tak. Pořad ho mám rada. Šli byste znova do vztahu, ve kterém už jste byli? (Opravdu se tam nic zlého nestalo) nebo zkoušeli nového?
Určitě, samozřejmě záleží na důvodech rozchodu. My se k sobě taky vrátili, po cca 3 měsících a zatím to klape. My už ale rodinu neplánujeme, nás k tomu tedy dovedla vzájemná láska a přitažlivost, ne biologické hodiny. Taky jsme spolu byli předtím celkem dlouho.
Musíš si sama odpovědět, jestli chceš ten vztah s ním jako s mužem nebo je to ta touha po rodině, která tě k němu má upoutat. Pak bych do toho asi nešla. To by mi nepřišlo fér ani vůči němu.
Nejde tu o rodinu. Ja jsem jen chtěla říct ze má stejnou vidinu budoucnosti. Nechci se na další 4 roky zahrabat s dalším blbem, který bude potřebovat se každý den vidět minimálně s 5 kamarády.
Pokud není nic, co by ti na tom starším vadilo a bylo už v minulosti příčinou rozchodu, tak bych v být tebou měla volbu jasnou. ![]()
@Anonymní píše:
Nejde tu o rodinu. Ja jsem jen chtěla říct ze má stejnou vidinu budoucnosti. Nechci se na další 4 roky zahrabat s dalším blbem, který bude potřebovat se každý den vidět minimálně s 5 kamarády.
ten starší je určitě lepší pro rodinný život. Ale sama si řekni proč byl rozchod ![]()
Pokud se máte pořád rádi a důvod rozchodu byl ten, že jsi nebyla zatím na tak vážný vztah připravena a jinak vše klapalo a už chceš rodinu, tak bych Rozhodně neriskovala mladého neznámého, který chce ještě „lítat“, ale dala bych tutově šanci bývalému..
![]()
Běžte spolu s tím bývalým v klidu ven a uvidíš, jaký z toho budeš mít pocit. Taky uvidíš, co se změnilo za ten rok u něj. Třeba chce jít fakt jen ven a pokecat, třeba už je za ten rok jinde s někým jiným, i to se může bohužel stát. Toho druhého bych vypustila, z toho asi nic kloudného nebude.
Někdy se dá dvakrát vstoupit do téže řeky. Za mě bývalý, ale rozhodnutí je, samozřejmě, na tobě. U nás v rodině máme takové případy dva- můj děda a můj brácha. Držím palce, ať se dobře rozhodneš. ![]()
Dala bych přednost tomu staršímu. Kluka, co běhá věčně za kamarádama a ještě bydlí ve svém dětském pokojíčku u rodičů, bych nechala ladem…
Gentleman, chytry, rozmazloval te, uklizel… hezký. A co podminka cislo jedna - fyzicky soulad, pritazlivost?
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych poprosit o názor na situaci. Byla jsem s mužem starším o 7 let, než ja. Byli jsme spolu asi půl roku, nevyšlo to skrz mě. Byla jsem čerstvé po rozchodu 4 letého vztahu a proste to bylo brzo. Mezitím uběhl rok. On byl skvělý, vařil, pomáhal s úklidem byl to gentleman, chytrý chtěl mě rozmazlovat jen proste blba doba. Před par týdny jsem se začala vídat s jedním klukem, je to hodnej kluk ale je kolem něho hodně otazníků, bydlí u rodičů má rad spis život takový ten litám za kamosema atd. Ja už chci rodinu. Do toho se mi ozval ten bývalý jestli nepůjdeme se psem ven a tak. Pořad ho mám rada. Šli byste znova do vztahu, ve kterém už jste byli? (Opravdu se tam nic zlého nestalo) nebo zkoušeli nového?
Sama si odpověz, nechceš nikoho, kdo bude furt s kámošema, navíc bivakuje v dětském pokojíčku
Oproti tomu ten starší, vyspělejší, na rukách tě nosil a má asi zájem?
Já mám jasno!
![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Gentleman, chytry, rozmazloval te, uklizel… hezký. A co podminka cislo jedna - fyzicky soulad, pritazlivost?
Přesně tak! Co láska?? Nějak ji tam nikde nevidím.
Když jsi od něj předtím bez problémů odešla a nijak ti nechyběl, tak teď to jako bude ok…?Nevím, no.
@Anonymní píše:
Pokud se nic zlého nestalo a u tebe už se změnila situace a jsi na vážný vztah už připravená, šla bych do toho. Mladíka, co lítá za kámošema, bych pustila k vodě. Pokud už chceš rodinu, nemá to smysl se o něco s takovým chlapem pokoušet.