Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
myslim, ze vibrator je takova klasika, ktera nebude trcet ve skrini netknuta. Kdysi jsem mela takovy drazsi, ale uplne perfektni. Nevim, jak bych to popsala, ale byt tam navic takovy pahyl na drazdeni klitorisu. Bohuzel mi ho manzel ve vzteku v lete vyhodil a na vanoce jsem dostala takovy skoro obycejny, ale zase ma takovy mooc prijemny povrch a hlavne baterky vydrzi neuveritelne moc. Jeste se mi libil we-wibe, ten ma dve casti a je to pouzitelne primo pri styku. Ale jeste jsem si jej neporidila, pouze planuji do budoucna. Jinak se doporucuje spolu s pomuckami v shopu zakoupit nejaky lubrikant (ja jsem se zamilovala do silikonovych, ale drazsich) a jeste prodavaji nejake desinfekce na pomucky.
Radeji bez podpisu, je to dost intimni tema…
Inko
Intimní téma to je, ale co ![]()
Zakladatelko, dám ti sem jeden odkaz, kde se to vše probíralo, neboj, nejsou tam žádní úchyláci, prostě jen maminky, které se trochu vybarvily ![]()
http://poradny.pritelkyne.cz/…dex-750.html?…
Ženské tam rozebírají vše možné, hlavně chlapy, můžeš se tam zaregistrovat a povídat si s nimi.
Jinak hodně jsou prý oblíbené vibrační kroužky ![]()
Nevím, nemám osobní zkušenost, ale už jsem se na něco málo dívali, že bychom si taky objednali
![]()
Anonymko urcite jdi do toho, uvidis jak moc je to prijemny a skvele vam to ozivy manzelsky sex:-)))
Nechce se Ti, ale laka Te to?
![]()
Me teda pouta nelakaji, ale vibrator jsem dostala od pritele ![]()
zajdete spolu do nejakyho sex shopu…vyberete i se dobre pobavite ![]()
Anonyme sexuální pomůcky nejsou od věci a k sexu to rozhodně patří pokud něchceš jen šup sem šup tam a konec.
My máme sexuálních pomůcek řadu a to od vibrátorů několik přes kuličky,vibrační vajíčko,pouta,masku na oči apod.Jde o to si to v posteli taky pěkně užít ne?
Vibrátor je opravdu super jak při sexu tak když jsi doma sama.Lepší je se podívat do sex shopu na určitý hračky a pak to třeba koupit pře sex shop přes web vyjde to docela dost levněji.
A mluvit o sexu a sex.pomůckách přece není nic zakázaného ne?
Tak my už jsme na tom s manželem tak, že bychom si pomalu mohli otevřít vlastní sexshop ![]()
Ne, až tak žhavé to zase není. Máme pěkný, gelový vibrátor, nějaké ty kuličky, nejnovější je sada pro anální sex, ale používáme ji „klasicky“. Náhodou, já moc pro „šup sem, šup tam a hotovo“ nejsem, raději jednou za čas a perfektně, než často a nic z toho. Navíc, chlapi bývají většinou hotoví rychleji než my, ať mi žádná ženská netvrdí, že má orgasmus během 3 vteřin bez předehry a pomůcek,jen tak. My to doma praktikujeme tak, že si manžel užije svou rychlovku, potom pomůže mě právě s různými pomůckami a to ho obvykle vzruší tak, že má chuť ještě jednou. ![]()
Jejej, to jsem toho zase na sebe vyžvanila ![]()
Každopádně, já to můžu jen doporučit.
Maciku, tak já jsem při orální sexu bez předehry hotová za 3 minuty a pak se nudím…
Mám vibrátory dva, vibrační vajíčko, teď nové Satisfyer a to je bomba a ještě venusiny kuličky. Používáme některé hráčky společně s partnerem a stojí to za to. ![]()
Ano, oba.
Manželce jsem koupil vibrátor a sobě umělou vagínu. Používáme je buď každý zvlášť nebo společně. Po 20 letech nám to opravdu hodně oživilo postelové hrátky.. ![]()
@stydimse píše:
Jelikož se stydím, dávám tento dotaz jako anonym. Chtěla bych se zeptat, jestli používáte nějaké erotické pomůcky? Partner by rád - neříkám nějaké zvrácenosti, ale pouta, vibrátor atd. nebudu to tady vypisovat, ale mě se moc nechce, ale zase mě láká to vyzkoušet, tak nevím.Děkuju
Manžel může použít vakuovou pumpu anální kolík když ho to láká…ty si můžeš připnout penis a manžel si uzije
Jelikož se stydím, dávám tento dotaz jako anonym. Chtěla bych se zeptat, jestli používáte nějaké erotické pomůcky? Partner by rád - neříkám nějaké zvrácenosti, ale pouta, vibrátor atd. nebudu to tady vypisovat, ale mě se moc nechce, ale zase mě láká to vyzkoušet, tak nevím.Děkuju