Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Ali1988 píše:
a kolik maksimalne nabizis?ja bych popremyslela
tak ono asi právě záleží na tom, co je to za chůvičky. já jsem si teda představovala něco ne moc drahého. ale pokud bys prodávala chůvy, kde je pořizovací cena třeba dva tisíce, nebudu ti za ní nabízet pětistovku, to je málo. a zase naopak, pokud by byla nějaká s pořizovací cenou třeba za 600, nebudu nabízet litr ![]()
né, já nepotřebuju bůhví jak drahou, myslela jsem určitě do litru. pokud seženu levněji, budu jen ráda.
@Ali1988 píše:
Tahle:
http://www.spuntik.cz/…vicka-bcc53/
wau, ta je úžasná, ale patří tedy mezi ty dražší
tolik si nemůžu dovolit dát.
@Šája píše:
wau, ta je úžasná, ale patří tedy mezi ty dražšítolik si nemůžu dovolit dát.
prodam za litr ![]()
@Ali1988 píše:
prodam za litr
ta bude nová? to na tom budeš škodná ![]()
@Šája píše:
ta bude nová? to na tom budeš škodná
neva
stejne bych musela dat do bazaru nebo inzeratu. proste babi mne nechce poslouchat ![]()
@Ali1988 píše:
nevastejne bych musela dat do bazaru nebo inzeratu. proste babi mne nechce poslouchat
babička ti ji koupí jako dárek? taky chci takovou babičku
jaká je tedy pravděpodobnost, že ji budeš mít zítra k dispozici? já bych tvoji nabídku tedy asi využila ![]()
@Mia82 píše:
@Šája no vidíš, nakonec koupíš hned v Bolevci
no už to tak vypadá. díky bohu za emimino! ![]()
@Šája píše:
babička ti ji koupí jako dárek? taky chci takovou babičkujaká je tedy pravděpodobnost, že ji budeš mít zítra k dispozici? já bych tvoji nabídku tedy asi využila
napis mi do zpravy mobil.ja ti napisu sms hned jak dostanu.pry poslala dnes.
Ali, máš sz. moc ti děkuju. vytrhneš mi trn z paty. jen jsem skeptická s tím zítřejším dodáním, jak znám českou poštu, vidím to spíš na čtvrtek, ale třeba mě pro jednou pošta mile překvapí ![]()