Seznámení přes net pro kamarádku?

ave
837
27.1.10 09:27

seznámení přes net?

Mám naprosto úžasnou kamarádku, která má za sebou nevydařený, dlouhodobý vztah a najít nového partnera se ji nedaří. Je ji přes 30, v práci samé ženské, okruh jejich kamarádek tvoříme převážně ženské s dětmi a tak na nějaké výjezdy na diskotéky apod. jaksi není čas a ona na to také není. Tak nás napadlo seznámení přes internet. Nemáte někdo vyzkoušené fajn seznamovací stránky nebo jen stránky na pokec. A také Vaše zkušenosti, prostě jestli jde tímhle způsobem najít „normálního“ chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
27.1.10 09:34

Ahoj, já se seznámila s mým budoucím manželem přes www.seznamit.cz ale je to už 2 roky a v tý době to tam bylo už nic moc a víceméně to byla náhoda ale našla jsem si úplně bezvadnýho chlapa.ale je spousta i jiných seznamek.nebo www.seznamka.cz Ale opatrně jsou tam i .....škoda mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
27.1.10 09:34

Ahoj,
já zkušenost s těmito stránkami nemám, tak ti asi neporadím, kde přesně hledat. Ale proč to nevyzkoušet - moje kamarádka se přes seznamku na netu seznámila se svým současným manželem, už mají 2 děti, uvažují o třetím a jsou spolu šťastní. Takže jeden příklad, že vyjít to může :-)
Držím vám i kamaráce palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
27.1.10 09:43

Ahoj, já jsem se se svým teďužmanželem seznámila na lide.cz, ale bylo to děsná náhoda! Byla jsem po mnoha nevydařených vztazích a jednom manželství, takže už jsem nevěřila, že vůbec můžu najít někoho na celej život, ale náhody se dějí. A jsme spolu už 2 roky, z toho manželé 9 měsíců a máme téměř půlročního chlapečka! Držím palce, ať má kámoška taky štěstí!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
27.1.10 09:50

Já jsem se se svým manželem seznámila na stesti.cz před 2 roky, a teď čekáme miminko. Ale souhlasím s holkama, je to o náhodě a štěstí :-) Ale kdo nic nezkusí, nic nezíská ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.1.10 09:54

Ahojky,
já se s manželem seznámila na www.seznamka.cz - děsná náhoda :-D Ale klaplo nám to a jsme spolu 6 let. Taky jsem tehdy neměla moc příležitostí se někde seznámit, tak mě napadlo tohle a zafungovalo to. A mám i 2 kamarádky, které taky našly svého partnera přes webovou seznamku, oproti tomu mám kamarádku, která na seznamkách loví seč může a nemá štěstí :nevim:
Tak ti držím palce, ať se ti zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
27.1.10 10:04

Ahoj! Já jsem na Libimseti.cz poznala bezva chlapa. V dubnu to bude 5 let co jsme se brali. Máme 2 děti!

• Citovat
  • Upravit
8297
27.1.10 10:11

Seznámila jsem se s manželem na seznamka.cz, inzerát jsem si podávala já, přišlo hafo odpovědí, ale jen jeho se mi líbila, takže jsem nikomu jinému neodpovídala. A vyšlo to :palec: v srpnu to bude 6 let od seznámení a 4 roky od svatby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
27.1.10 10:12

Stránky neporadím, ale fakt se tam dají najít skvělý chlapi. Můj jeden bývalý kolega se tam seznámil se svojí teď už taky manželkou, už mají i děti. Prostě neměl moc čas se seznamovat jinde, samá práce, dneska je to tak bohužel normální. A byl (snad ještě je) to bezvadnej mužskej, hodnej, milej, vtipnej, šikovnej (a navíc krááásnej :oops: což samozřejmě nehraje žádnou roli :mrgreen: ), já jsem po něm taky pokukovala, ale to už byl stejně zadaný (já teda tou dobou taky, ale nešťastně). Tak to určitě zkuste, hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
27.1.10 10:15

Určitě to i funguje, ale doporučila bych, aby si ona podala inzerát. Je to lepší než na nějaký odpovídat. Může tak vystupovat anonymně a pokud nebude mít mail na odpověď stylem příjmení jméno zavináč … tak může pak soukromí odkrýt až jestli bude chtít. A být opatrná při případné schůzce, na nějakém veřejném místě a tak. Držím kamarádce palce, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
27.1.10 10:18
xzuzkax píše:
Ahoj! Já jsem na Libimseti.cz poznala bezva chlapa. V dubnu to bude 5 let co jsme se brali. Máme 2 děti!

ahoj ja se taky seznamila se svym chlapem a na Libimseti.cz uz sme spolu 2 roky a cekame miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.1.10 10:25

Já se seznámila s přítelem taky přes Seznamku (tenkrát nic jiného nebylo) a internet bylo „výběrové médium“ - dostali se k němu snad jen „ajťáci“ a studenti. Dneska už bych byla hooodně opatrná, ale pokud nemá kamarádka moc jiných možností, tak proč ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zutoms
27.1.10 10:31

neda mi to nereagovat…
s manzelem s kterym se rozvadim,sem se seznamila taktez pres seznamku konkretne xchat.cz.
ted co mam noveho pritele i toho sem ,sehnala,, pres seznamku a to konkretne lide.cz.
hodne zalezi na koho se konkretne narazi,na jiz zminovanych seznamkach je mnoho lidi jak dobrych tak i spatnych

• Citovat
  • Upravit
7553
27.1.10 10:37

Ahoj,

my se seznámili přes seznamka.cz před 9 lety, 7 let jsme manželé a prtě je v metříku :lol: Též to byla velikánská souhra náhod - perfekt :srdce: Inzerát jsem si z hecu podala já a klaplo to.
Kamarádka to zkouší občas i teď, (nejen tedy přes internet) a náhoda se zatím nekonala :nevim:

Takže určitě zkusit, ale pozor na „divný“ lidi, je jich tam jak mraků…

Tak hodně štěstí!

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.1.10 10:44

ahoj

s manželem jsme se seznámili na seznamce. jsme spolu 6. rok. A mám několik známých taky už manželských párů s dětma, kteří se taky našli přes internet.

přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria