Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám naprosto úžasnou kamarádku, která má za sebou nevydařený, dlouhodobý vztah a najít nového partnera se ji nedaří. Je ji přes 30, v práci samé ženské, okruh jejich kamarádek tvoříme převážně ženské s dětmi a tak na nějaké výjezdy na diskotéky apod. jaksi není čas a ona na to také není. Tak nás napadlo seznámení přes internet. Nemáte někdo vyzkoušené fajn seznamovací stránky nebo jen stránky na pokec. A také Vaše zkušenosti, prostě jestli jde tímhle způsobem najít „normálního“ chlapa?
Ahoj, já se seznámila s mým budoucím manželem přes www.seznamit.cz ale je to už 2 roky a v tý době to tam bylo už nic moc a víceméně to byla náhoda ale našla jsem si úplně bezvadnýho chlapa.ale je spousta i jiných seznamek.nebo www.seznamka.cz Ale opatrně jsou tam i .....škoda mluvit.
Ahoj,
já zkušenost s těmito stránkami nemám, tak ti asi neporadím, kde přesně hledat. Ale proč to nevyzkoušet - moje kamarádka se přes seznamku na netu seznámila se svým současným manželem, už mají 2 děti, uvažují o třetím a jsou spolu šťastní. Takže jeden příklad, že vyjít to může ![]()
Držím vám i kamaráce palce.
Ahoj, já jsem se se svým teďužmanželem seznámila na lide.cz, ale bylo to děsná náhoda! Byla jsem po mnoha nevydařených vztazích a jednom manželství, takže už jsem nevěřila, že vůbec můžu najít někoho na celej život, ale náhody se dějí. A jsme spolu už 2 roky, z toho manželé 9 měsíců a máme téměř půlročního chlapečka! Držím palce, ať má kámoška taky štěstí!!! ![]()
Já jsem se se svým manželem seznámila na stesti.cz před 2 roky, a teď čekáme miminko. Ale souhlasím s holkama, je to o náhodě a štěstí
Ale kdo nic nezkusí, nic nezíská ..
Ahojky,
já se s manželem seznámila na www.seznamka.cz - děsná náhoda
Ale klaplo nám to a jsme spolu 6 let. Taky jsem tehdy neměla moc příležitostí se někde seznámit, tak mě napadlo tohle a zafungovalo to. A mám i 2 kamarádky, které taky našly svého partnera přes webovou seznamku, oproti tomu mám kamarádku, která na seznamkách loví seč může a nemá štěstí ![]()
Tak ti držím palce, ať se ti zadaří ![]()
Ahoj! Já jsem na Libimseti.cz poznala bezva chlapa. V dubnu to bude 5 let co jsme se brali. Máme 2 děti!
Seznámila jsem se s manželem na seznamka.cz, inzerát jsem si podávala já, přišlo hafo odpovědí, ale jen jeho se mi líbila, takže jsem nikomu jinému neodpovídala. A vyšlo to
v srpnu to bude 6 let od seznámení a 4 roky od svatby
Stránky neporadím, ale fakt se tam dají najít skvělý chlapi. Můj jeden bývalý kolega se tam seznámil se svojí teď už taky manželkou, už mají i děti. Prostě neměl moc čas se seznamovat jinde, samá práce, dneska je to tak bohužel normální. A byl (snad ještě je) to bezvadnej mužskej, hodnej, milej, vtipnej, šikovnej (a navíc krááásnej
což samozřejmě nehraje žádnou roli
), já jsem po něm taky pokukovala, ale to už byl stejně zadaný (já teda tou dobou taky, ale nešťastně). Tak to určitě zkuste, hodně štěstí!
Určitě to i funguje, ale doporučila bych, aby si ona podala inzerát. Je to lepší než na nějaký odpovídat. Může tak vystupovat anonymně a pokud nebude mít mail na odpověď stylem příjmení jméno zavináč … tak může pak soukromí odkrýt až jestli bude chtít. A být opatrná při případné schůzce, na nějakém veřejném místě a tak. Držím kamarádce palce, aby to vyšlo.
xzuzkax píše:
Ahoj! Já jsem na Libimseti.cz poznala bezva chlapa. V dubnu to bude 5 let co jsme se brali. Máme 2 děti!
ahoj ja se taky seznamila se svym chlapem a na Libimseti.cz uz sme spolu 2 roky a cekame miminko
Já se seznámila s přítelem taky přes Seznamku (tenkrát nic jiného nebylo) a internet bylo „výběrové médium“ - dostali se k němu snad jen „ajťáci“ a studenti. Dneska už bych byla hooodně opatrná, ale pokud nemá kamarádka moc jiných možností, tak proč ne ![]()
neda mi to nereagovat…
s manzelem s kterym se rozvadim,sem se seznamila taktez pres seznamku konkretne xchat.cz.
ted co mam noveho pritele i toho sem ,sehnala,, pres seznamku a to konkretne lide.cz.
hodne zalezi na koho se konkretne narazi,na jiz zminovanych seznamkach je mnoho lidi jak dobrych tak i spatnych
Ahoj,
my se seznámili přes seznamka.cz před 9 lety, 7 let jsme manželé a prtě je v metříku
Též to byla velikánská souhra náhod - perfekt
Inzerát jsem si z hecu podala já a klaplo to.
Kamarádka to zkouší občas i teď, (nejen tedy přes internet) a náhoda se zatím nekonala ![]()
Takže určitě zkusit, ale pozor na „divný“ lidi, je jich tam jak mraků…
Tak hodně štěstí!
P.
ahoj
s manželem jsme se seznámili na seznamce. jsme spolu 6. rok. A mám několik známých taky už manželských párů s dětma, kteří se taky našli přes internet.
přeju hodně štěstí