Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mám hodného manžela, jsme spolu 5 let, máme jednu dcerku a čekáme dálší mimi. Dalo by se říct, že mezi námi není žádný velký problém, tedy aspoň on ho nevidí. Ale já ano, je totiž citově chladný. Nedává mi nikdy sám od sebe pusu, nikdy mi neříká, že mě miluje, nebo že mě má rád, neobejme mě. Připadám si jako po dvaceti letech manželství
Těhotenstvím to není, to vím, chová se tak od té doby, co jsem otěhotněla s první dcerkou. Jakoby mě začal mít jistější
Máte někdo podobnou zkušenost, že manžel s vámi chce být, tvrdí, že se nemám o náš vztah bát, ale na druhou stranu vám nikdy neprojeví city? PS. v sexu je to O.K. ![]()
My jsme sice nebyli manželé, nicméně měla jsem to stejně..
on prostě nebyl ten typ chlapa, který by to uměl..
proběhlo u nás tenkrtá díky tomu x hádek, kdy jsem se střídavě dostávala dolů a nahoru jako na houpačce.. chvíli jsem to trpěla, pak mi to začlo vadit, pak jsem to začla řešit, a skončilo to vždy výčitkami a hádkou ..
několikrát jsme se pokoušeli o nápravu ..
Bohužel i přesto že s polu máme krásného kluka, to skončilo.. a né jen díky tomu, těch důvodl bylo víc.. toto byl jeden z nich.
nebavilo mě ho prosit o každou pusu a pohlazení …
Už to nešlo.. trvalo to roky.
Držím palce, a já nevím co poradit, mluvit, mluvit , mluvit, řekni mu co cítíš a co ti chybí.. pokud mu na tobě, vás, záleží, něco s tím udělá a nejen to, ale pokusí se o to aby ten stav byl trvalý ..
někteří muži prostě pro toto nejsou stvoření ..
Hodně štěstí! ![]()
hele ja mam taky takovyho chlapa…ja si proste po case zvykla ze kdyz chcu obejmout…musim ja jit za nim a „nechat se obejmout“ kdyz chcu pusu..dam mu ji ja…kdyz chci sex..musim zacit ja…jinak je milionovej..nemenila bych ani za nic…ale u nich doma se nikdo s nikym nemazlil..tak to holt nezna a nepouziva ![]()
ps: v tehu mi to taky vadilo najednou nejak vic…to jsou ty hormony ![]()
Tak to znám a dopadla jsem rozvodem,protože jsem o tom s manželem nemluvila a pak už bylo pozdě.
Promluv si s ním a řekni,co tě trápí.Mě tvrdil,že se nebude přetvařovat a dělat věci,když to tak necítí,ale je to kravina,protože i takové věci se člověk musí naučit a dát najevo.Jinak to koření ve vztahu vyprchá a časem tě nebude bavit už ani ten sex.
Může začít maličkostmi.Pohladit tě,plácnout přes zadek.Dát pusu za krk,když vaříš.Chytnout za ruku u TV nebo alespoň dotýkat se nějakou částí těla navzájem.Prostě kontakt i beze slov jde,ale musí se jen chtít a hlavně budeš se cítit být milována nejenom v té posteli.Mám teď nový vztah a funguje to a připadám si jak 17-ka.Budeme spolu 4 roky a mám pocit,že je to čím dál hezčí.
mám to nachlup stejné!!!a je to k vzteku a hlavně to mrzí ![]()
jsme spolu 13 let a je takový od začátku,nic nechce probírat,náš vztah už vůbec,já vedu monology,což je otrava,on jen přikyvuje nebo kouká u toho na bednu,prostě studený psí čumák.
spoustu let jsem kvůli tomu brečela do polštáře,před 2 lety jsem chtěla rozvod,on ne,se divil,přitom opravdu ví,jak mi chybí city,láskyplné pohlazení,objetí,říct mám tě rád neexistuje.
Naposledy mi řekl,že já mám problém-neumím se smířit s tím,jaký je a že se nikdy nezmění ![]()
Chápu tě,je to moc těžké,obzvláště pro ženu,která city potřebuje,už kvůli tomu asi rok nebrečím-konečně-jsem to nějak vzdala a už od něj nic nečekám,ale mrzí to pořád ![]()
Taky si pořád říkám,že je skvělý otec,spolehlivý,stará se,nepije,nekouří,slušňák a bla bla,takže můžu být ráda ne? ![]()
Radši na to nemyslet,zabavit se něčím,někdy to ale nefunguje ![]()
navíc mě nebaví pořád se vším začínat,si připadám jak vtěrka
myslím,že je v tom jeho pohodlnost,prostě se mu nechce.....samozřejmě o tom všem co mě trápí mluvím,on vše shrne slovy-jsem už takový,to jsi věděla,když sis mě brala-a hotovo
![]()
prominte,musela jsem si ulevit ![]()
Tak já o tom mluvím, ale také jsou to většinou monology, prý MILUJI TĚ jsou jen slova, důležitější je, že je na nás hodný, stará se atd. Nemám mu v tu chvíli co říct. Má vlastně pravdu. Ale chybí to někdy hrozně
On je totiž narozdíl ode mě nad věcí, i kdybych odešla, tak ho to prostě nerozhází, mrzelo by ho to, ale nesložilo. Prý co bych mohl dělat? Ach jo, i před ostatními známými je mi někdy smutno, když vidím, jak se k sobě třeba na plese mají a on je jak tu někdo psal - studený psí čumák ![]()
Mikito tobě jsem chtěla napsat, dělám to stejně, až na ten sex, to je jediná chvíle, kdy zájem projevuje veliký, ale jakmile je po všem, je během minuty zase ten kus ledovce. Ale ani u toho sexu z něj nevypáčím milé slůvko.
Kerry píše:
Ale ani u toho sexu z něj nevypáčím milé slůvko.
u nás taky tak,je to na nervy že ![]()
a nepříjemné
![]()
tak já to mám to samy … navic když si přečteš příspěvek … neustálé sekýrování ze strany manžela … tak to jsem taky ja.
V sexu je to OK treba kazdy den, ale pusu mi při tom neda, nepohladí, neřekne miluju te atd …
tak já to mám to samy … navic když si přečteš příspěvek … neustálé sekýrování ze strany manžela … tak to jsem taky ja.
V sexu je to OK treba kazdy den, ale pusu mi při tom neda, nepohladí, neřekne miluju te atd …
froggy22 píše:
jak píše Onionka- mluvit,mluvit,mluvit
tak u nás to nepomáhá,mluvím jen já,on něco mrmlá pod nosem,to mě nebaví,už to ani nerozebírám,bo je to zbytečné,on opravdu nemá ani snahu se trošku snažit,takže na to už kašlu a snažím se stím smířit
po tolika letech fakt už nemám sílu to omílat dokola
někteří chlapi se asi fakt nezmění ![]()
Je mi vás holky líto,protože vím o čem píšete,ale pokusit se od těch maličkostech a drobnostech to je ten vztah.Že je hodný a že se stará o rodinu,nepije atd.To se snad předpokládá,od toho tam je.Ale co ty?Taky vaříš, staráš se o děti, pereš, žehlíš atd.Pokud ti to nevyhovuje,tak mu nedej,no a řekni,že už si připadáš jak servismenka,která bude držet a nic z toho nemít a že si připadáš jen jako prostředek k upotřebení jeho potřeb,ale ve všem a ty z toho nic nemáš.
Můj přítel také nedává najevo vroucí lásku, neoplývá něžnostmi ani romantickýmy slovy.Na začátku mě to mrzelo, ale zvykla jsem si. Je skvělý otec, dobrý přítel a jinak se bavíme o všem. Ví jaký je, ale pro něho by to byla přetvářka. Vím, že mě má rád a nyní kdyby se jen kvůli mě dokopal říkat a dělat věci ,teré by mě potěšily, už by to nebylo to pravé.. Jak říká moje maminka - když něco dlouho chcete, ale nakonec si o to musíte říct, tak už to nechcete.. Prostě, bud to musí být přirozené, nebo to už tu hodnotu nemá..
A na druhou stranu mají pravdu, že pokud takový byli i na začátku a vy jste si je takové vzaly, tak je po diskuzi.. Jako by si mě někdo vzal se 150 kg a pak mi to vyčítal..
Pokud je kámen úrazu v tom, že si začali být vámi jistí, tak na to platí jen jedno - nechat znejistět. i ženská se 2 dětmi může psát v koutku sms, nepřítomně se usmívat a začít se holit každý den..
Já vím jsou to blbosti, ale někdy to zabere, fakt..
Holky nelámejte to přes koleno, jsou horší věci..Budte více hrdé a nelpěte na tom.. ![]()