Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@MYm píše:
Tak mi nezbyva nic jineho nez setrit.ale divim se, ze. lidem, kteri jsou v registru, tak tem daji i nebankovni..
Mě spíš fascinuje, jak někteří lidé vědí zaručeně pravdivé informace o ostatních ![]()
Brát si půjčku „jen“ na vybavení bytu mi přijde nesmyslné, samozřejmě kdyby to byly nutné věci jako koupelna, WC apod., tak budiž ale pokud jde fakt jen o drobnosti, bez kterých se dá chvilku vydržet, radši bych našetřila. Když jsem se nastěhovala k příteli, byla hotová kuchyň, koupelna a WC, do ložnice se pak koupila postel. Ale několik měsíců jsme třeba neměli žádnou sedačku, televizi na zemi, ani skříň na oblečení nebyla, měla jsem je schované v úložném prostoru pod postelí. Do půjčky bych ale nešla, raději jsme našetřili a teď jsme v klidu, že nemusíme splácet ![]()
@MYm píše:
Tak mi nezbyva nic jineho nez setrit.ale divim se, ze. lidem, kteri jsou v registru, tak tem daji i nebankovni..
jak kdo.. solidní nebankovní ala home credit a pod, tak nedají. Nesolidní dají, a vezmou si za to velké prachy. Lepší si fakt našetřit, než mít pak problém se splácením.