Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zdeňka86 Hlavně nepodporuj množiče tím, že budeš platit za kočku bez PP.
Jsem v kočičí skupině, poptám se, zda někdo neví o nějakém kotěti na moravě. Vydrž.
@Zdeňka86 Budu kopírovat ty tipy, i kdyby tam neměli kotě, tak bych tam zavolala a zeptala se, zda neví o nějakém v okolí.
Podívejte se do nadace na pomoc zvířatům v Porubě. Tam mají plno kočiček.
azraeluv azylek Nezamyslice
Útulek „Pomocné ruce“ v Olomouci, u veterinářky Tesaříkové. U hlav. nádraží, modrá výšková budova.
@jenny.fields Díky moc! Určitě podporovat nebudu a ani nemám na to abych si koupila kočku za takové nehorázne peníze ![]()
Proč pořád chcete ty kocourky kastrovat? Já mám už třetího a ani jeden to nepotřeboval, ani jeden doma neznačkoval a veterinář mi vysvětlil, že to rozhodně jejich bojechtivou náladu neovlivní. Tak já nevím. Mám dvouletého Bobeše a v noci po nás šplhá jak horolezec po Himalájích. Jenže je to miláček celé rodiny a tak může cokoli, už se těším až s ním v létě budu venku blbnout, zbožňuje zalévání z konve… ![]()
@Ivča 39 Protože nechci, aby venku někde zplodil koťata, která pak mívají poněkud… nemilé… konce.
Ale jo tomu rozumím, ale tomu našemu to nedokážu udělat, my si s ním i povídáme a on naštěstí nechodí nikam daleko, plot nepřeleze, na strom neumí a spí v noci doma, takže koťata asi nehrozí. Což je docela škoda, je napůl perská kočka a je jak z té reklamy na saních, koťata asi nehrozí, což je docela škoda, určitě by se rozdala. Splnila jsem si sen, vždycky jsem chtěla chlupatou kočku takovou, kterou nemusím jen zavírat doma.