SHEIN - clo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
15.4.22 13:49

SHEIN - clo

Ahoj :mavam: Mám takový problém.. Zrovna jsem chtěla nakoupit z obchodu Shein, jenom že nevím jestli se tam platí clo.. Někdo říká že platí už u všech zásilek, někdo říká že jenom nad cenou 150 eur :( Tak netuším kdo má pravdu… Prosím, má tady někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
15.4.22 13:50

Ja na Shein nakupuju aspon jednou za mesic a urcite to je pod 150 € a nikdy sem nic neplatila, myslim ze je to kec :D Aliexpress to samy, slysela sem jak se plati clo, ale vsechno mi chodi bez problemu a cehokoliv jinyho. Myslim ze by ti museli zadrzet balik namatkove :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.22 14:06
@ladyvict píše:
Ja na Shein nakupuju aspon jednou za mesic a urcite to je pod 150 € a nikdy sem nic neplatila, myslim ze je to kec :D Aliexpress to samy, slysela sem jak se plati clo, ale vsechno mi chodi bez problemu a cehokoliv jinyho. Myslim ze by ti museli zadrzet balik namatkove :palec:

Děkuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
15.4.22 16:08
@Bunniee32 píše:
Ahoj :mavam: Mám takový problém.. Zrovna jsem chtěla nakoupit z obchodu Shein, jenom že nevím jestli se tam platí clo.. Někdo říká že platí už u všech zásilek, někdo říká že jenom nad cenou 150 eur :( Tak netuším kdo má pravdu… Prosím, má tady někdo zkušenost?

https://www.celnisprava.cz/…0.-2021.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák