Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, holky, máte zkušenosti s eshopem shein? Za jak dlouho vám zboží přišlo? Jak probíhalo řešení reklamace? A celkově, je tento eshop bezpečný hlavně co se týče platby předem??
@Mirča99 bezpečný je
Reklamace nevím, neřešila jsem, co nesedí, prodává se třeba na fb ve skupině.
Takovou kvalitu asi ani zadarmo. Navíc ti nevadí tohle podporovat? Neekologické produkty, neekologické balení, samý plast..
Obj často. Není to jen o oblečení. Je tam toho daleko víc, než jen oblečení.
Platba je bezpečná, 10-14dní max doručení, s reklamací nepočítám. Za ty prachy, kdo by nějakou reklamaci řešil.
Co se mi nehodí, prodám na fb dál.
@Zeoli píše:
Takovou kvalitu asi ani zadarmo. Navíc ti nevadí tohle podporovat? Neekologické produkty, neekologické balení, samý plast..
Ne vše je nekvalitní.
A ten zbytek mě osobně nevadí. Nejsem žádná eko, bio lesana a svět nespasím.
Vše vybirej podle fotek z komentářů a popisů, idealně plny počet hvězd. Pak je to celkem jistota.
zboží se nevrací, to se ti nevplatí, co se ti nelibi prodaš dal ve skupině na fb třeba.
Zrovna minulé úterý jsem sobě a manželovi objednávala plavky. Vždy jsou v září zničené od moře a písku, tak jsem nechtěla nic drahého. Dneska přišly a oboje jsou parádní ![]()
@Anonymní píše:
Obleceni od Sheinu obsahuje toxicke latky:https://denikn.cz/…o-male-deti/?…
@admin prosím o odtajnění ![]()
V poslednich mesicich objednavan casto. Dodani tyden az 10 dnu. Vratky v poradku, jen tam je manipulacni poplatek (postovne)tusim 4 € (zadas v aplikaci, vytusknes stitek, doneses do ppl parcel shopu) takze se nevyplati vratit “jedno tricko”. Schvalne jsem ted pocitala z 95 veci jsem vratila 17 - protoze mi nesedely/neslusely. Ne kvuli kvalite. Kvalita je kupodivu dobra (tim spise na ty penize). Je potreba cist recenze/fotky, kouknout na rozmery. Fakt se tam da vybrat co mi chybi v obchodech - vystrihy, ne oversize atp. A treba plavky jsem si vylozene zamilovala.
Doručení max 14 dnů, většinou mi vše přišlo dříve 7-10 dni. Reklamace nevím, možnost je ale poštovné se nevyplatí. Raději prodat například na Vintedu nebo někomu podarovat. Kvalita jak co.. přišly mi šaty které jsou super, kryty na mobil a další doplňky taky fajn. Příteli jsem objednala mikinu a kalhoty, recenze byly pozitivní ale za mě nic moc. Špatný materiál, ale vzhled dle fotky odpovídal.
@Zeoli tak v čem dneska nejsou plasty žejo
A co se týče kvality tak zatím jsem neobjednávala, proto se ptám na zkušenosti. Logicky…
Poslední dobou objednávky chodí opravdu rychle, ale je lepší koukat na recenze a počítat s tím, že ne vždycky je to podle obrázku.
Ahoj, já jsme spokojená, ale vždy se dívám v komentářích na reálné fotky. Co se týče oblečení, tak spokojená s kavitou nejsem, vše je moc umělé, něco jak neopren, potit se v tom nechceš
jinak se vůbec neboj, řekla bych, že je to o mnohem bezpečnější než třeba aliexpres. Zboží ti přijde do 2 týdnu max a mě ho vozí ppl, nebo DHL. Super je to na objednávání dekorací a prý plavky jsou moc bezva, ale třeba se svetrama, šatama a tričkama fakt spokojená nejsem, ale možná jsem jen nevybírala správně
jinak reklamovat jsem nereklamovala takže nevím.
@Maggdallena píše:
V poslednich mesicich objednavan casto. Dodani tyden az 10 dnu. Vratky v poradku, jen tam je manipulacni poplatek (postovne)tusim 4 € (zadas v aplikaci, vytusknes stitek, doneses do ppl parcel shopu) takze se nevyplati vratit “jedno tricko”. Schvalne jsem ted pocitala z 95 veci jsem vratila 17 - protoze mi nesedely/neslusely. Ne kvuli kvalite. Kvalita je kupodivu dobra (tim spise na ty penize). Je potreba cist recenze/fotky, kouknout na rozmery. Fakt se tam da vybrat co mi chybi v obchodech - vystrihy, ne oversize atp. A treba plavky jsem si vylozene zamilovala.
Prosím, nevíte, zda se dá vrátit v jedné krabici zboží z více objednávek? Mám tři objednávky a z každé chci vrátit jednu věc a nechci platit za „jedno tričko“ ten poplatek. Pokud to jde, jak to mám udělat v té aplikaci? Moc děkuji.