Shein e-shop zkušenosti

91
18.4.23 19:17

Shein e-shop zkušenosti

Ahoj, holky, máte zkušenosti s eshopem shein? Za jak dlouho vám zboží přišlo? Jak probíhalo řešení reklamace? A celkově, je tento eshop bezpečný hlavně co se týče platby předem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65661
18.4.23 19:21

@Mirča99 bezpečný je
Reklamace nevím, neřešila jsem, co nesedí, prodává se třeba na fb ve skupině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.4.23 19:25

Takovou kvalitu asi ani zadarmo. Navíc ti nevadí tohle podporovat? Neekologické produkty, neekologické balení, samý plast..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15913
18.4.23 19:54

Obj často. Není to jen o oblečení. Je tam toho daleko víc, než jen oblečení.
Platba je bezpečná, 10-14dní max doručení, s reklamací nepočítám. Za ty prachy, kdo by nějakou reklamaci řešil.
Co se mi nehodí, prodám na fb dál.

@Zeoli píše:
Takovou kvalitu asi ani zadarmo. Navíc ti nevadí tohle podporovat? Neekologické produkty, neekologické balení, samý plast..

Ne vše je nekvalitní. ;) A ten zbytek mě osobně nevadí. Nejsem žádná eko, bio lesana a svět nespasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25001
18.4.23 20:00

Vše vybirej podle fotek z komentářů a popisů, idealně plny počet hvězd. Pak je to celkem jistota.

zboží se nevrací, to se ti nevplatí, co se ti nelibi prodaš dal ve skupině na fb třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.4.23 20:02

Zrovna minulé úterý jsem sobě a manželovi objednávala plavky. Vždy jsou v září zničené od moře a písku, tak jsem nechtěla nic drahého. Dneska přišly a oboje jsou parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.4.23 20:09

Obleceni od Sheinu obsahuje toxicke latky:

https://denikn.cz/…o-male-deti/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15913
18.4.23 20:14
@Anonymní píše:
Obleceni od Sheinu obsahuje toxicke latky:https://denikn.cz/…o-male-deti/?…

@admin prosím o odtajnění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2946
18.4.23 20:17

V poslednich mesicich objednavan casto. Dodani tyden az 10 dnu. Vratky v poradku, jen tam je manipulacni poplatek (postovne)tusim 4 € (zadas v aplikaci, vytusknes stitek, doneses do ppl parcel shopu) takze se nevyplati vratit “jedno tricko”. Schvalne jsem ted pocitala z 95 veci jsem vratila 17 - protoze mi nesedely/neslusely. Ne kvuli kvalite. Kvalita je kupodivu dobra (tim spise na ty penize). Je potreba cist recenze/fotky, kouknout na rozmery. Fakt se tam da vybrat co mi chybi v obchodech - vystrihy, ne oversize atp. A treba plavky jsem si vylozene zamilovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.4.23 20:19

Doručení max 14 dnů, většinou mi vše přišlo dříve 7-10 dni. Reklamace nevím, možnost je ale poštovné se nevyplatí. Raději prodat například na Vintedu nebo někomu podarovat. Kvalita jak co.. přišly mi šaty které jsou super, kryty na mobil a další doplňky taky fajn. Příteli jsem objednala mikinu a kalhoty, recenze byly pozitivní ale za mě nic moc. Špatný materiál, ale vzhled dle fotky odpovídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.4.23 20:39

@Zeoli tak v čem dneska nejsou plasty žejo :lol: A co se týče kvality tak zatím jsem neobjednávala, proto se ptám na zkušenosti. Logicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.4.23 20:54

Poslední dobou objednávky chodí opravdu rychle, ale je lepší koukat na recenze a počítat s tím, že ne vždycky je to podle obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.4.23 19:40

Ahoj, já jsme spokojená, ale vždy se dívám v komentářích na reálné fotky. Co se týče oblečení, tak spokojená s kavitou nejsem, vše je moc umělé, něco jak neopren, potit se v tom nechceš :D jinak se vůbec neboj, řekla bych, že je to o mnohem bezpečnější než třeba aliexpres. Zboží ti přijde do 2 týdnu max a mě ho vozí ppl, nebo DHL. Super je to na objednávání dekorací a prý plavky jsou moc bezva, ale třeba se svetrama, šatama a tričkama fakt spokojená nejsem, ale možná jsem jen nevybírala správně :D jinak reklamovat jsem nereklamovala takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.5.23 11:00
@Maggdallena píše:
V poslednich mesicich objednavan casto. Dodani tyden az 10 dnu. Vratky v poradku, jen tam je manipulacni poplatek (postovne)tusim 4 € (zadas v aplikaci, vytusknes stitek, doneses do ppl parcel shopu) takze se nevyplati vratit “jedno tricko”. Schvalne jsem ted pocitala z 95 veci jsem vratila 17 - protoze mi nesedely/neslusely. Ne kvuli kvalite. Kvalita je kupodivu dobra (tim spise na ty penize). Je potreba cist recenze/fotky, kouknout na rozmery. Fakt se tam da vybrat co mi chybi v obchodech - vystrihy, ne oversize atp. A treba plavky jsem si vylozene zamilovala.

Prosím, nevíte, zda se dá vrátit v jedné krabici zboží z více objednávek? Mám tři objednávky a z každé chci vrátit jednu věc a nechci platit za „jedno tričko“ ten poplatek. Pokud to jde, jak to mám udělat v té aplikaci? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2946
1.5.23 15:33

@PPav Podle me to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie