Shein - nedodaná objednávka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
2.12.23 20:17

Shein nedodaná objednávka

Zdravím, holky nevíte někdo jak řešit objednávku z shein? Já mám objednáno už skoro 3 týdny a zboží nikde, je to divné objednávám často a vždy přijde max do 10 dní. Jejich zákaznický servis je úplně marný. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1680
2.12.23 20:40

Mam stejny problem, ale zbozi neprislo ani po trech mesicich. Netusim jak resit, ale smirila jsem se, ze balik uz neuvidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.12.23 13:59

Přímo v aplikaci můžete zadat, že balík nedorazil.. Ale nevím, jestli 3 měsíce už není dost, to se mělo řešit hned..

u té podpory je potřeba se proklikat až na živou osobu, pokud je mimo jejich hodiny, tak vás to upozorní a nechá vás to napsat jakoby mail, na který dostanete do 24h odpověď. Nikdy jsem s nimi neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.24 13:59

balik nedorazil

@makyp93 Ahoj, můžeš mi prosím poradit, kde v ty aplikaci nahlásim, že mi zboží nedorazilo? Už na to čekám měsíc a stále nic. V app sem proklikala všechno, ale abych tam žádala, že mi zboží nebylo doručeno sem nenašla. Moc děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.2.24 20:36

Jiný obsah balíčku

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli se někomu stalo, že vám přišlo jiné zboží než jste si objednali?
Měla jsem objednávku v hodnotě cca 1000Kč a místo ní mi přišli dvě věci v hodnotě tak 50Kč a ani nejsou z mé objednávky…
Zatím se s shein „poradci“ nemůžu domluvit.
Bohužel jsem nikde nenašla odkaz na reklamaci ani o nedodání zboží. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.24 21:20

@makyp93 dobrý den, mužů se zeptat kde najdu podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.24 21:21

Dobrý den mužů se zeptat kde mám najít políčko v aplikaci SHEIN “podpora “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.4.24 14:23

@Maruska133 ikonka podpory je když si kliknete na „já“ a pak vpravo nahoře ikonka se sluchátky a nebo v řádku „další služby“. Je potřeba se ale proklikat na reálného člověka, chatbot to většinou nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.7.24 10:34

Dobrý den, na muj balicek ze sheinu cekam uz skoro 3 tydny. Objednavala jsem ho 17.6.24 a bylo tam napsano, ze by mi mel prijit kolem 28.6-1.7 dnes uz je 10.7 a on stale nikde, ikdyz balicek co jsem si objednala pozdeji jak tento tak prisel do tydne. Nevite nekdo kde je problem nebo jak ho resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.7.24 12:38

@andrea314 Dobrý den, mám stejný problém balíček jsem objednala 17.6 a stále nedorazil. Naposledy mi o něm dali vědět 1.7 a od té doby nic. Slyšela jsem že za to muže přeprava České pošty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.24 08:00

@Týna1109 I já mám stejný problém. Objednávka ze 17.6., poslední info z 1.7. Balík je zřejmě v Praze 10 na depu, kam není možné se dovolat. Na infolince pošty čekací lhůta 30 minut. Myslím, že tento balíček už nedorazí :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.7.24 22:18

@Luccinnka811 Tak to máme stejné i můj balíček se tam nachází, já se tam tedy dovolala a paní mi odpověděla že balíček tam fyzicky není že ho prý jen evidují v počítači… Také počítám že už nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
19.7.24 06:44

Já mám objednáno od 8.6. poslední info z 12.6.,ze je vrcholící sezona a balík bude o cca 2dny opožděn. Je 18.7 a něm žádné informace kde je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
19.7.24 06:50

PPL ho zatim v přepravě nemá, pouze má objednávku na prepravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.24 07:49

Nějakým způsobem se mi v aplikaci podařilo proklikat na chat s živým člověkem a budou mi vracet peníze. Objednávku už ani nemám mezi odeslanými. Zkusím tedy objednat ještě jednou a budu doufat, že tentokrát to dorazí 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák