Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, holky nevíte někdo jak řešit objednávku z shein? Já mám objednáno už skoro 3 týdny a zboží nikde, je to divné objednávám často a vždy přijde max do 10 dní. Jejich zákaznický servis je úplně marný. Díky za info
Mam stejny problem, ale zbozi neprislo ani po trech mesicich. Netusim jak resit, ale smirila jsem se, ze balik uz neuvidim ![]()
Přímo v aplikaci můžete zadat, že balík nedorazil.. Ale nevím, jestli 3 měsíce už není dost, to se mělo řešit hned..
u té podpory je potřeba se proklikat až na živou osobu, pokud je mimo jejich hodiny, tak vás to upozorní a nechá vás to napsat jakoby mail, na který dostanete do 24h odpověď. Nikdy jsem s nimi neměla problém.
@makyp93 Ahoj, můžeš mi prosím poradit, kde v ty aplikaci nahlásim, že mi zboží nedorazilo? Už na to čekám měsíc a stále nic. V app sem proklikala všechno, ale abych tam žádala, že mi zboží nebylo doručeno sem nenašla. Moc děkuji za info.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli se někomu stalo, že vám přišlo jiné zboží než jste si objednali?
Měla jsem objednávku v hodnotě cca 1000Kč a místo ní mi přišli dvě věci v hodnotě tak 50Kč a ani nejsou z mé objednávky…
Zatím se s shein „poradci“ nemůžu domluvit.
Bohužel jsem nikde nenašla odkaz na reklamaci ani o nedodání zboží. ![]()
Dobrý den mužů se zeptat kde mám najít políčko v aplikaci SHEIN “podpora “
@Maruska133 ikonka podpory je když si kliknete na „já“ a pak vpravo nahoře ikonka se sluchátky a nebo v řádku „další služby“. Je potřeba se ale proklikat na reálného člověka, chatbot to většinou nevyřeší.
Dobrý den, na muj balicek ze sheinu cekam uz skoro 3 tydny. Objednavala jsem ho 17.6.24 a bylo tam napsano, ze by mi mel prijit kolem 28.6-1.7 dnes uz je 10.7 a on stale nikde, ikdyz balicek co jsem si objednala pozdeji jak tento tak prisel do tydne. Nevite nekdo kde je problem nebo jak ho resit?
@andrea314 Dobrý den, mám stejný problém balíček jsem objednala 17.6 a stále nedorazil. Naposledy mi o něm dali vědět 1.7 a od té doby nic. Slyšela jsem že za to muže přeprava České pošty
@Týna1109 I já mám stejný problém. Objednávka ze 17.6., poslední info z 1.7. Balík je zřejmě v Praze 10 na depu, kam není možné se dovolat. Na infolince pošty čekací lhůta 30 minut. Myslím, že tento balíček už nedorazí
.
@Luccinnka811 Tak to máme stejné i můj balíček se tam nachází, já se tam tedy dovolala a paní mi odpověděla že balíček tam fyzicky není že ho prý jen evidují v počítači… Také počítám že už nedorazí.
Já mám objednáno od 8.6. poslední info z 12.6.,ze je vrcholící sezona a balík bude o cca 2dny opožděn. Je 18.7 a něm žádné informace kde je
PPL ho zatim v přepravě nemá, pouze má objednávku na prepravu.
Nějakým způsobem se mi v aplikaci podařilo proklikat na chat s živým člověkem a budou mi vracet peníze. Objednávku už ani nemám mezi odeslanými. Zkusím tedy objednat ještě jednou a budu doufat, že tentokrát to dorazí 🙏