Dětský mikroskop - poradíte?

434
29.11.23 13:16

Dětský mikroskop - poradíte?

Zdravím, dcera (11 let) si na vánoce přeje mikroskop a já nevím jaký koupit. Cenově tak do 1000,– Kč, protože nevím, jak dlouho ji to bude bavit. Dělali s tím ve škole a zaujalo jí to. Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
29.11.23 13:29
@cestovatelka 1 píše:
Zdravím, dcera (11 let) si na vánoce přeje mikroskop a já nevím jaký koupit. Cenově tak do 1000,– Kč, protože nevím, jak dlouho ji to bude bavit. Dělali s tím ve škole a zaujalo jí to. Díky za tipy

Zadnej. Zrovna jeden hazu do popelnice, není tam po 2 letech nic videt, cocky jsou z plastu, ten zestarne a nevidíš nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
29.11.23 13:34
@cestovatelka 1 píše:
Zdravím, dcera (11 let) si na vánoce přeje mikroskop a já nevím jaký koupit. Cenově tak do 1000,– Kč, protože nevím, jak dlouho ji to bude bavit. Dělali s tím ve škole a zaujalo jí to. Díky za tipy

Za tu cenu vyhozené peníze, kup pořádný tj. o něco dražší nebo to bude nekvalitní šmejd, ve kterém nic neuvidí. Anebo raději nic. Když koupíš levný šmejd tj. do té tisícovky, tak ji to zákonitě bavit nebude. Nekupovala bych vyloženě „dětský“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
29.11.23 13:54
@Housenkaromca píše:
Za tu cenu vyhozené peníze, kup pořádný tj. o něco dražší nebo to bude nekvalitní šmejd, ve kterém nic neuvidí. Anebo raději nic. Když koupíš levný šmejd tj. do té tisícovky, tak ji to zákonitě bavit nebude. Nekupovala bych vyloženě „dětský“.

souhlas. Zakladatelko, pokud chceš dětský plastový, 2× použitý, tak mi pošli kod na zásilkovnu, pošlu ti to. ( Ale fakt ho nechceš, protože tam není vidět nic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
29.11.23 13:55
@cestovatelka 1 píše:
Cenově tak do 1000,– Kč, protože nevím, jak dlouho ji to bude bavit. Dělali s tím ve škole a zaujalo jí to.

Na bazos.cz seženeš kvalitní PROFESIONÁLNÍ mikroskop do 3500 Kč.

Nekoupil bych dítěti mikroskop jako plastovou hračku. Solidní mikroskop se dá vždy prodat, kdyby ji toto přestalo bavit. A kyž ji to bavit bude i dál, třeba z toho může být celoživotní kariéra v biologii, ve výzkumu nebo v medicině. Na budoucnosti dítěte nešetři.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák