Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, dcera (11 let) si na vánoce přeje mikroskop a já nevím jaký koupit. Cenově tak do 1000,– Kč, protože nevím, jak dlouho ji to bude bavit. Dělali s tím ve škole a zaujalo jí to. Díky za tipy
@cestovatelka 1 píše:
Zdravím, dcera (11 let) si na vánoce přeje mikroskop a já nevím jaký koupit. Cenově tak do 1000,– Kč, protože nevím, jak dlouho ji to bude bavit. Dělali s tím ve škole a zaujalo jí to. Díky za tipy
Zadnej. Zrovna jeden hazu do popelnice, není tam po 2 letech nic videt, cocky jsou z plastu, ten zestarne a nevidíš nic
@cestovatelka 1 píše:
Za tu cenu vyhozené peníze, kup pořádný tj. o něco dražší nebo to bude nekvalitní šmejd, ve kterém nic neuvidí. Anebo raději nic. Když koupíš levný šmejd tj. do té tisícovky, tak ji to zákonitě bavit nebude. Nekupovala bych vyloženě „dětský“.
@Housenkaromca píše:
Za tu cenu vyhozené peníze, kup pořádný tj. o něco dražší nebo to bude nekvalitní šmejd, ve kterém nic neuvidí. Anebo raději nic. Když koupíš levný šmejd tj. do té tisícovky, tak ji to zákonitě bavit nebude. Nekupovala bych vyloženě „dětský“.
souhlas. Zakladatelko, pokud chceš dětský plastový, 2× použitý, tak mi pošli kod na zásilkovnu, pošlu ti to. ( Ale fakt ho nechceš, protože tam není vidět nic)
@cestovatelka 1 píše:
Cenově tak do 1000,– Kč, protože nevím, jak dlouho ji to bude bavit. Dělali s tím ve škole a zaujalo jí to.
Na bazos.cz seženeš kvalitní PROFESIONÁLNÍ mikroskop do 3500 Kč.
Nekoupil bych dítěti mikroskop jako plastovou hračku. Solidní mikroskop se dá vždy prodat, kdyby ji toto přestalo bavit. A kyž ji to bavit bude i dál, třeba z toho může být celoživotní kariéra v biologii, ve výzkumu nebo v medicině. Na budoucnosti dítěte nešetři.