Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, čekám uz 2 týden na objednávku ze sheinu, měla jsem tam 2 trička a šaty, holt se mi to odeslalo jako 2 balíčky, šaty i tričko mám ale to 2 mi jeste nepřišlo. Psali mi ve čtvrtek že balíček ten den přijde ke mě domů ale dnes mi přišla zpráva že balíček je vrácen odesílateli. Psali mi i že jsem si balíček měla vyzvednout jenže me nikdo nevolal a ani jsem nedostala email, nebo cokoliv, třeba zprávu. Nemohu nikde najít co to může znamenat, mohu se zeptat zda s tim nema nekdo zkušenost? Mám objednávku stornovat nebo mi přijde? Psala jsem na jejich zákaznickou podporu minulý týden a ještě jsem nedostala odpoved.
Zásilku vrací. Nemáš zprávu od PPL ve spamu?
Volala bych do PPL, jestli jde odeslání zásilky zastavit. Ale pochybuji. Ne Shein. Ale jiný balík jsem takhle promarnila v Zásilkovně. Oni to neumí vrátit. Jak se dostal balík do fáze vrátit, už ho museli vrátit. Neuměla to paní v počítači zastavit. Takže jsem volala do e-shopu, omluvila jsem se jim a poslali to znovu.
@Kelsey Hele tak jsem tam volala 2×, jednou pritel a to pořádně se s pánem nedomluvil a po druhe mi to nedalo takze jsem tam o par hodin volala já a to jsem se dozvěděla že mi prý e-maily posilali ale ani ve spamu jsem to nemela, a prý že paní mi nezavolala že to je jediné, všichni si myslíme že proste spěchala… prý tu byla ale my na kameře nic nemáme.. posilala jsem ten zaznam na ppl a na to mi napsali jenom ze se omlouvají, přitom mi pán v tom hovoru rikal ze tam byla, snazil se me i přesdvedcit. Já se dokonce dozvěděla že se moji tety kamaradce stalo uplne to same, kurýr nedal vedet a ani vyjdeni misto a ona měla po zásilce a ještě musela platit nejaky doplatek nebo co. Takže me uz tedy zásilka nedorazí…