Shein objednávka se stornovala?

97
12.8.24 12:57

Shein objednávka se stornovala?

Ahojte, čekám uz 2 týden na objednávku ze sheinu, měla jsem tam 2 trička a šaty, holt se mi to odeslalo jako 2 balíčky, šaty i tričko mám ale to 2 mi jeste nepřišlo. Psali mi ve čtvrtek že balíček ten den přijde ke mě domů ale dnes mi přišla zpráva že balíček je vrácen odesílateli. Psali mi i že jsem si balíček měla vyzvednout jenže me nikdo nevolal a ani jsem nedostala email, nebo cokoliv, třeba zprávu. Nemohu nikde najít co to může znamenat, mohu se zeptat zda s tim nema nekdo zkušenost? Mám objednávku stornovat nebo mi přijde? Psala jsem na jejich zákaznickou podporu minulý týden a ještě jsem nedostala odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
12.8.24 13:12

Zásilku vrací. Nemáš zprávu od PPL ve spamu?
Volala bych do PPL, jestli jde odeslání zásilky zastavit. Ale pochybuji. Ne Shein. Ale jiný balík jsem takhle promarnila v Zásilkovně. Oni to neumí vrátit. Jak se dostal balík do fáze vrátit, už ho museli vrátit. Neuměla to paní v počítači zastavit. Takže jsem volala do e-shopu, omluvila jsem se jim a poslali to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.8.24 21:12

@Kelsey Hele tak jsem tam volala 2×, jednou pritel a to pořádně se s pánem nedomluvil a po druhe mi to nedalo takze jsem tam o par hodin volala já a to jsem se dozvěděla že mi prý e-maily posilali ale ani ve spamu jsem to nemela, a prý že paní mi nezavolala že to je jediné, všichni si myslíme že proste spěchala… prý tu byla ale my na kameře nic nemáme.. posilala jsem ten zaznam na ppl a na to mi napsali jenom ze se omlouvají, přitom mi pán v tom hovoru rikal ze tam byla, snazil se me i přesdvedcit. Já se dokonce dozvěděla že se moji tety kamaradce stalo uplne to same, kurýr nedal vedet a ani vyjdeni misto a ona měla po zásilce a ještě musela platit nejaky doplatek nebo co. Takže me uz tedy zásilka nedorazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák