Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, dneska jsem poprvé kupovala věci na shein dohromady přes 2 tisíce a u platby jsem zadala pouze číslo karty, datum kdy končí a kod na druhé straně a objednávka byla vyřízená… Trochu mě znepokojuje, že nemají žádnou platební bránu, děkuju za vaše zkušenosti:)
A nějaký kód od tvé banky jsi zadat musela, aby se ti platba potvrdila a úhrada proběhla? V internetovém bankovnictví se ti peníze odečetli? Přímo s Shein nemám zkušenost. Hlavně aby někdo nezneužil údaje o tvé kartě.
U některých plateb se kód nezadává, to je vlastnost, nikoliv závada.
@Yasmina21 píše:
A nějaký kód od tvé banky jsi zadat musela, aby se ti platba potvrdila a úhrada proběhla? V internetovém bankovnictví se ti peníze odečetli? Přímo s Shein nemám zkušenost. Hlavně aby někdo nezneužil údaje o tvé kartě.
Jenom ten kod na zadní staraně jinak žádný jiný potvrzovacíkod ne, prave také se bojim:/ ale zase je to poněkud hodně propagovaný eshop, takže doufám… jinak platba proběhla i email přišel, vše jak má ![]()
@Denduse píše:
Jenom ten kod na zadní staraně jinak žádný jiný potvrzovacíkod ne, prave také se bojim:/ ale zase je to poněkud hodně propagovaný eshop, takže doufám… jinak platba proběhla i email přišel, vše jak má
Není se čeho bát. Pokud tedy dodržuješ určité bezpečnostní zásady, jako například nemít moc vysoký limit, nemít permanentně povolené internetové platby atd.
@Karamba2020 píše:
Není se čeho bát. Pokud tedy dodržuješ určité bezpečnostní zásady, jako například nemít moc vysoký limit, nemít permanentně povolené internetové platby atd.
Děkuji, jste zlatá ![]()
Ahojte, asi pred mesiacom som si objednavala moju prvú objednávku zo she in. Ked som platila kartou zadala som všetko potrebné. Na mail mi prišlo ze objednávka bola potvrdena. No peniaze stále neodišli. Je to zahraničná stránka preto som vedela ze transakcia môže trvať. No oblečenie mám už dva týždne doma a stále nič neodišlo z účtu. Neviem ako to bude teraz prebiehať pri ďalších objednávkach. Ak by mal niekto skúsenosť….! Dajte vedieť….
ďakujem
Ahojte dnes som objednávala zboží zo sheinu ale nežádala som kupóny ale platbu mi to zobralo z účtu. Dala som hneď zrušiť objednávku a vrátenie peňazí späť. Nevíte za jak dlouho mi vrátia peniaze na účet. Keď tovar nebol ešte spracovan ani odoslan.?
Ahoj, co mám dělat když si něco chci koupit přes shein a furt mi to píše: Objednávku nelze odeslat. Už opravdu nevím co mám dělat. Děkuji
No kdiš sem si chtěla objednat bališek tak sem hledala hotovost nebo zásilkovou no ani jedno tam nebylo tagže si nic objednat nemužu🥺 😡