Shellac doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
11.7.20 16:25

Shellac doma

Ahojky,
Už dlouho si chci koupit SHELLAC. Vím, že musím mít ŽL. Ten nemám, tudíž se chci zeptat kde ho seženu? Kdokoli, kdekoliv a jakkoli.
Hrozně ho chci. Kdyby jste o někom věděli, tak platím zlatem. Přes Ali/Wish a atd. NE.
Díky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
11.7.20 16:28

Proc Shellac a ne klasicky gellak? V cem je lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.7.20 16:29

@Ernais
Gel lak mám. Chci SHELLAC. Vyhovuje mi více kvalitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.7.20 16:36

@adoreadore ze dyl vydrzi nebo jak? Ja mam prave gellak a drzi mi v pohode, menim ho po 2-3tydnech az jsou videt odrosty, tak me zajimalo v cem je shellac lepsi nez gellak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
11.7.20 16:39

Na rajnehtu ho maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.20 12:47

Můžu se zeptat, kdo používáte gellak nebo shellac, na vydrz.? Dlouho jsem si dělala gelové nehty, ale už mi nevyhovují ( nevypadají přirozeně), Rocklac po 5ti dnech musím předělávat, protože je odřený ( z domácích činnosti, jako je každý den vytírání a umývání nadovi, občas zahrádka). Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.11.20 14:30
@klerysa píše:
Můžu se zeptat, kdo používáte gellak nebo shellac, na vydrz.? Dlouho jsem si dělala gelové nehty, ale už mi nevyhovují ( nevypadají přirozeně), Rocklac po 5ti dnech musím předělávat, protože je odřený ( z domácích činnosti, jako je každý den vytírání a umývání nadovi, občas zahrádka). Předem děkuji za odpovědi.

Ja mam gellak a vydrzi mi 2-3tydny, ale ja nemyju nadobi v ruce, to tomu asi dava zabrat hodne. Kamaradka, co nema mycku, tak ma za tyden po nem. A pri praci na zahradce mi neprijde, ze by se nicili, ale pouzivam na kazdou praci teda rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.11.20 10:04
@adoreadore píše:
Ahojky,
Už dlouho si chci koupit SHELLAC. Vím, že musím mít ŽL. Ten nemám, tudíž se chci zeptat kde ho seženu? Kdokoli, kdekoliv a jakkoli.
Hrozně ho chci. Kdyby jste o někom věděli, tak platím zlatem. Přes Ali/Wish a atd. NE.
Díky! :srdce:

Mám úplně stejný problém SHELLAC je pro mě také lepší a špatně se mi shání, většinou přes kamarádku nehtařku, ale ráda bych taky měla možnost si ho sama objednat :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová