Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, bylo. Udělala bych to samé a mohl by být rád, že nedostal přes držku od tatínka.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 let, meli jsme s rodinou akci na kterou měl jít muj přítel, no ale par hodin před tou akci se nastval a napsal mi ze jsem blba krava, a já ze ať ještě jednou napíše z jsem blba a on “blbko”, no a já se samozrejme rozbrecela a moje mamka na mě co se deje, rekla jsem ji to, přišel na tu akci a mamka ho z ty akce vyhodila, zakázali mi s nim být, protože to není poprvé co mi takhle nadaval, miluju ho, a nevim proste co dělat. A myslíte ze to bylo od mamky správne gesto co udelala?
Ano…mamka udělala správnou věc…nevím, proč bys měla být s někým, kdo ti nadává…to má být láska?…
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 let, meli jsme s rodinou akci na kterou měl jít muj přítel, no ale par hodin před tou akci se nastval a napsal mi ze jsem blba krava, a já ze ať ještě jednou napíše z jsem blba a on “blbko”, no a já se samozrejme rozbrecela a moje mamka na mě co se deje, rekla jsem ji to, přišel na tu akci a mamka ho z ty akce vyhodila, zakázali mi s nim být, protože to není poprvé co mi takhle nadaval, miluju ho, a nevim proste co dělat. A myslíte ze to bylo od mamky správne gesto co udelala?
Poslat ho do háje.. Tvoje máma má víc rozumu, jak ty.. Co na něm vidíš?
Hošana bych propleskla osobně. Mojí holčičce nikdo nadávat nebude!
@Anonymní píše:
fakt se na to potřebuješ ptát, zda je to dobře či ne? Miluješ ho, fajn, tak ze sebe dělej onuci, nech se ponižovat a nadávat a nezapomeň si s blbem udělat mimíska. Pokud si to neuvědomuješ, tak fakt blbá kráva jsi.
Hele já nevim co na nem vidim
ale boli mě to ze semnou takhle jedna, kolikrát mi tohle už napsal..a třeba rek ze mám držet hubu @martina.se
@Anonymní píše:
Hele já nevim co na nem vidimale boli mě to ze semnou takhle jedna, kolikrát mi tohle už napsal..a třeba rek ze mám držet hubu @martina.se
Takze znovu.. Co na něm vidíš? Kolo byhc o něj neoprela.. Takhle se normální člověk nechova..
Kdyby mi moje dcera řekla, že se její kluk k ní takto chová, vyrazila bych ho taky a jak znám partnera, řekl by mu své a slušný by rozhodně nebyl ![]()
@Burj Chalifa píše:
fakt se na to potřebuješ ptát, zda je to dobře či ne? Miluješ ho, fajn, tak ze sebe dělej onuci, nech se ponižovat a nadávat a nezapomeň si s blbem udělat mimíska. Pokud si to neuvědomuješ, tak fakt blbá kráva jsi.
No já čekám až se zmeni, jendou jsem se s nim kvůli tomu rozesla a on mi slibil a přečetl ze už mi nikdy tak rikat nebude, děla to furt a furt
@Anonymní píše:
Hele já nevim co na nem vidimale boli mě to ze semnou takhle jedna, kolikrát mi tohle už napsal..a třeba rek ze mám držet hubu @martina.se
Pošli ho do řiti, blbce hloupého
.
Nemáš zapotřebí chlapa, který se k Tobě ani neumí slušně chovat. Až mu to nebude stačit, tak Ti možná jednu vrazí. Ani ve svém mládí nepotřebuješ někoho, kdo se k Tobě bude chovat jako k onuci. Však není jediný na světě.
Jo a máma mu měla dát na hubu. ![]()
@Anonymní píše:
No já čekám až se zmeni, jendou jsem se s nim kvůli tomu rozesla a on mi slibil a přečetl ze už mi nikdy tak rikat nebude, děla to furt a furt
Nezmění se nikdy. A pokud ano, tak jedině k horšímu. Málokdo jde do sebe. Rozešla ses s ním, slíbil, že se změní a nezměnil se. Dostal druhou šanci a tu promarnil. Zbav se ho.
Takovej buran by u nás nestihl ani počítat schody a to by měl ještě kliku, že potkal ve dveřích mě a ne manžela. Sama jsi ho odtamtud měla vykázat, když už měl tu drzost přijít (i když spíš to asi bude tak, že jsi ho k tomu přemlouvala i přes jeho hovadské chování, že?) Mamka má víc rozumu než ty.
@Anonymní píše:
Přijít s tímhle má dcera, tak se vážně zamyslím nad její sebedůvěrou a vzala bych jí k psychologovi, kde se stal problém a zavčasu jej vyřešit.
Na tvůj dotaz - ano, maminka se zachovala správně. Osobně bych jej také vyhodila a dceři zakázala jakýkoliv kontakt s tím individuem, i když by to znamenalo dočasné domácí vězení či zabavení technologie (krajní řešení, doufala bych v domluvu).
Vážně se ti líbí nechat se od něj ponižovat a nadávat ti? Slovní agrese má hodně blízko k té fyzické, to měj na paměti. Od slov k facce již není tak daleko.
@Kotatko03 píše:
Kdyby mi moje dcera řekla, že se její kluk k ní takto chová, vyrazila bych ho taky a jak znám partnera, řekl by mu své a slušný by rozhodně nebyl
No já to rikala už jeho mamce, a ona mu nic nerekla…je mu 19 tomu klukovi, nic mu nerekla a nevim proč