Bylo to od mamky správné gesto?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.7.20 09:05
@Uslava píše:
Tvoji rodiče si taky takhle nadávají?

Ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.20 09:07
@inkakřivák píše:
Vykašli se na něj, přijde jiný a lepší.

No on rikal kecy jak mě hrozne miluje, úplně neskutečně, al když mi takhle nadává tak nevim teda..a rikal jak je jinej než jiný kluci ze takovej už není ze on pro mě udela vsechno ze budu mít vsechno. :D

• Citovat
  • Upravit
Uslava
1.7.20 09:23
@Anonymní píše:
No on rikal kecy jak mě hrozne miluje, úplně neskutečně, al když mi takhle nadává tak nevim teda..a rikal jak je jinej než jiný kluci ze takovej už není ze on pro mě udela vsechno ze budu mít vsechno. :D

Kecy. Slibem nezarmoutíš. Proč by měl něco dělat pro blbou krávu a blbku. No uznej sama.

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
1.7.20 09:26

Jestli si z nás neděláš legraci, tak vezmi nohy na ramena a uteč před ním.
Za čas bys tu zakládala diskuzi, že Tě muž mlátí, nadává Ti a Ty nemáš s dítětem kam jít.
Měj se ráda ;)
Přece si nechceš nechat nadávat.
Když bych s někým chodila, tak tohle by mi přítel řekl jenom jednou.
Nestojí Ti ta zo, víc si věř a začni si sama sebe vážit.
Mamka udělala dobře, jestli s ní máš hezký vztah, tak si s ní o tom promluv.
Určitě Ti neporadí, aby ses s někým takovým stýkala. Škoda času ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.20 09:47
@LydiaD píše:
Jestli si z nás neděláš legraci, tak vezmi nohy na ramena a uteč před ním.
Za čas bys tu zakládala diskuzi, že Tě muž mlátí, nadává Ti a Ty nemáš s dítětem kam jít.
Měj se ráda ;)
Přece si nechceš nechat nadávat.
Když bych s někým chodila, tak tohle by mi přítel řekl jenom jednou.
Nestojí Ti ta zo, víc si věř a začni si sama sebe vážit.
Mamka udělala dobře, jestli s ní máš hezký vztah, tak si s ní o tom promluv.
Určitě Ti neporadí, aby ses s někým takovým stýkala. Škoda času ;)

Není to troll bohuzel, no já myslela ze se změní a ze mě nikdy nebude mlátit a tak..ale jak to tady teď ctu tak muže to být mozny, no hodně mi ublizil, snad se mu to vrátí

• Citovat
  • Upravit
33441
1.7.20 09:59
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 let, meli jsme s rodinou akci na kterou měl jít muj přítel, no ale par hodin před tou akci se nastval a napsal mi ze jsem blba krava, a já ze ať ještě jednou napíše z jsem blba a on “blbko”, no a já se samozrejme rozbrecela a moje mamka na mě co se deje, rekla jsem ji to, přišel na tu akci a mamka ho z ty akce vyhodila, zakázali mi s nim být, protože to není poprvé co mi takhle nadaval, miluju ho, a nevim proste co dělat. A myslíte ze to bylo od mamky správne gesto co udelala?

Proč řešíš mámu? Ona tě jen bránila :think: Přítel je hovado. Řeknu ti, co máš dělat. Pošli ho do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 10:15
@arinecka píše:
Proč řešíš mámu? Ona tě jen bránila :think: Přítel je hovado. Řeknu ti, co máš dělat. Pošli ho do háje.

No už je pryč…

• Citovat
  • Upravit
33441
1.7.20 11:52
@Anonymní píše:
No už je pryč…

To je dobře, tohle určitě nemáš zapotřebí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 11:54
@arinecka píše:
To je dobře, tohle určitě nemáš zapotřebí :palec:

No nemam, ať si najde jinou a posila dop*dele ji, pochybuju ze se změní už když mu teď bude 20

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
1.7.20 15:43
@Anonymní píše:
Dekuju za zastání, přišla jsem sem pro radu a ne urážky..těch už mám dost

Není zač :). Podobné i horší chování si nechávají líbit i starší ženy a Ty jsi tak mlaďoučká. Byl to Tvůj první kluk nebo první vážný vztah, ne?
On člověk leccos přehlídne, leccos si sám pro sebe omluví a najednou zjistíš, že místo milujícího partnera máš vedle sebe zmetka, který si na Tobě vybíjí svou vlastní frustraci.

Ty máš dobrý, že máš mámu, která Ti otevřela oči. Já sama mám zkušenost s pomalu vařenou žábou (jako že se exmanžel ke mně choval hnusně postupně) a kdyby mi kamarádka neotevřela oči, já bych to považovala za normální a navíc, že si to zasloužím. A to jsem víc jak 2× tak stará jak Ty.

Hlavně si dávej pozor na další známosti, jak se začnou chovat podobně, jako tenhle, pryč s nimi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.20 16:05
@Černá vdova píše:
Není zač :). Podobné i horší chování si nechávají líbit i starší ženy a Ty jsi tak mlaďoučká. Byl to Tvůj první kluk nebo první vážný vztah, ne?
On člověk leccos přehlídne, leccos si sám pro sebe omluví a najednou zjistíš, že místo milujícího partnera máš vedle sebe zmetka, který si na Tobě vybíjí svou vlastní frustraci.

Ty máš dobrý, že máš mámu, která Ti otevřela oči. Já sama mám zkušenost s pomalu vařenou žábou (jako že se exmanžel ke mně choval hnusně postupně) a kdyby mi kamarádka neotevřela oči, já bych to považovala za normální a navíc, že si to zasloužím. A to jsem víc jak 2× tak stará jak Ty.

Hlavně si dávej pozor na další známosti, jak se začnou chovat podobně, jako tenhle, pryč s nimi. :kytka:

Je to muj první kluk(byl to vážný vztah) plánoval semnou budoucnost…ale já si myslela ze on je jedinej na světě nejlepsi a ze jak mi rikal”takovej kluk už není ze je nej” tak jsem si to vážně myslela a sliboval mi tolik věci…on si dokonce vymyslel různé historky a mluvil o jiných holkach naschval abych zarlila, no a já zarlit začala, a kvůli tomu jsme se hodně hádali a nadaval mi potom ze jsme i psychopat a já si to teď vycitam :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
76303
1.7.20 16:25
@Anonymní píše:
Pravda, třeba by mi vsechno kupoval a co já vim, ale choval by se ke mě jako hovado..radši si najdu nejakyho zedníka kterej si mě bude vazit :hug:

zedníci na tom nejsou finančně vůbec špatně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
1.7.20 16:26
@Anonymní píše:
Je to muj první kluk(byl to vážný vztah) plánoval semnou budoucnost…ale já si myslela ze on je jedinej na světě nejlepsi a ze jak mi rikal”takovej kluk už není ze je nej” tak jsem si to vážně myslela a sliboval mi tolik věci…on si dokonce vymyslel různé historky a mluvil o jiných holkach naschval abych zarlila, no a já zarlit začala, a kvůli tomu jsme se hodně hádali a nadaval mi potom ze jsme i psychopat a já si to teď vycitam :,( :,( :,(

prosím tě - kolik ti je? 13?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 16:29
@stinga píše:
prosím tě - kolik ti je? 13?

17, proč? Nemela jsem zarlit?

• Citovat
  • Upravit
76303
1.7.20 16:35
@Anonymní píše:
17, proč? Nemela jsem zarlit?

ne, to ne. ale že jsi tak hrozně hodná, naivní a nesebevědomá. Proč s ním jsi? Tento kluk je hovado a manipulátor, ne milující přítel.
Neviděla jsi třeba někdy zamilovaný film, opravdu si myslíš, že přítel přítelkyni říká blbko a podobně? A zakazuje si udělat obočí? Ne fakt ne, lidi ve vztahu jsou si rovnocenní a pokud ne, něco není v pořádku
upaluj od něho, co ti nohy stačí
bude ti vše kupovat? no to jistě, a za pár let tě přiváže k radiátoru, abys nemohla ven a když mu budeš odporovat, vyliská tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová