Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A myslíte ze to bylo od mamky správne gesto co udelala?
Nebylo! Mamka se do toho neměla co míchat, správně mu měl tatínek dát na budku!
![]()
@stinga píše:
prosím tě - kolik ti je? 13?
Neverim ze by takhle hloupe psala i trinactka.Je to troll.
@stinga píše:
ne, to ne. ale že jsi tak hrozně hodná, naivní a nesebevědomá. Proč s ním jsi? Tento kluk je hovado a manipulátor, ne milující přítel.
Neviděla jsi třeba někdy zamilovaný film, opravdu si myslíš, že přítel přítelkyni říká blbko a podobně? A zakazuje si udělat obočí? Ne fakt ne, lidi ve vztahu jsou si rovnocenní a pokud ne, něco není v pořádku
upaluj od něho, co ti nohy stačí
bude ti vše kupovat? no to jistě, a za pár let tě přiváže k radiátoru, abys nemohla ven a když mu budeš odporovat, vyliská tě
Nevim proste mi zamotal hlavu, lhal mi, vymíšlel si blbosti jak spal s tamtou a libi se mu tahle a tahle..lhal mi ze neměl něco s jednou holkou, a pak je těžké mu věřit i, hodně jsem pak zarlila a nevim jestli si to mám vyčítat.
@Konnny píše:
Neverim ze by takhle hloupe psala i trinactka.Je to troll.
Tak dekuju teda.
@Anonymní píše:
17, proč? Nemela jsem zarlit?
17? tohle resi 17ti lete inteligentni slecny? promin, ale vazne bych zauvazovala nad svym sebevedomym (inteligenci jiz nedozenes) a zacla pouzivat neco, cemu se rika mozek. promin, ale i me 8mi lete dite, kdyz mu nekdo zacne s deti nadavat, vi, ze je to spatne a dokaze se ohradit a s dotycnym ditetem prestane komuniovat. nikdy za mnou neprislo zalovat, nebo dokonce zalovat rodicum dotycneho dite
taky, jako mnohe si rikame, ze nic tak hloupeho, jako tve prispevky tu uz dlouho nezaznelo… dle meho zacly prazdniny a nekdo se nudi bo takove primitivni myslenkove pochody fakt snad zadna 17ti leta slecna mit nemuze… ostatne, tobe snad lichoti ponizovani od druhych? a jestli se tva mama zachovala spravne? ten dotaz snad ani nemuzes myslet vazne.
@markytka3 píše:
17? tohle resi 17ti lete inteligentni slecny? promin, ale vazne bych zauvazovala nad svym sebevedomym (inteligenci jiz nedozenes) a zacla pouzivat neco, cemu se rika mozek. promin, ale i me 8mi lete dite, kdyz mu nekdo zacne s deti nadavat, vi, ze je to spatne a dokaze se ohradit a s dotycnym ditetem prestane komuniovat. nikdy za mnou neprislo zalovat, nebo dokonce zalovat rodicum dotycneho dite![]()
taky, jako mnohe si rikame, ze nic tak hloupeho, jako tve prispevky tu uz dlouho nezaznelo… dle meho zacly prazdniny a nekdo se nudi bo takove primitivni myslenkove pochody fakt snad zadna 17ti leta slecna mit nemuze… ostatne, tobe snad lichoti ponizovani od druhych? a jestli se tva mama zachovala spravne? ten dotaz snad ani nemuzes myslet vazne.
Ok tak jsem asi fakt blba no…proč mi to nenapises v klidu a ne tak vztekle? Snad ti je teď lepe. A ne zadnej troll to není
@Anonymní píše:
Ok tak jsem asi fakt blba no…proč mi to nenapises v klidu a ne tak vztekle? Snad ti je teď lepe. A ne zadnej troll to není
ja to nepisi vztekle, z ceho tak soudis… a zda jsi nebo nejsi blba, na to si odpovez sama (o sve „inteligenci“ jsi nas tu jiz presvedcila
. myslim, ze se svym myslenim, moc kvalitnich chlapu mit na vyber nebudes, pokud sama se sebou neco neudelas… uz ted jsi nezdrave zavisla na partnerovi a to je ti 17, precti si diskuse zde, jak takove zenske dopadaji… ostatne, sama musis uznat, ze tvuj dotaz je vice jak stupidni ![]()
@Anonymní píše:
Dekuju za zastání, přišla jsem sem pro radu a ne urážky..těch už mám dost
Hlavně mu nepiš, vůbec s ním nekomunikuj. Tohle je hnus a bude to jen horší. Otázka času než by přišla první facka
Počítej citové vydírání, ideálně si ho všude zablokovat ![]()
@Markéta80 píše:
Hlavně mu nepiš, vůbec s ním nekomunikuj. Tohle je hnus a bude to jen horší. Otázka času než by přišla první fackaPočítej citové vydírání, ideálně si ho všude zablokovat
Už mám, já proste jen doufala ze se změní a vubec mi nedošlo ze to bude třeba časem horsi..vždy mi nadaval jen přes SMS sproste, nic vic si nedovolil
@Černá vdova píše:
Není zač. Podobné i horší chování si nechávají líbit i starší ženy a Ty jsi tak mlaďoučká. Byl to Tvůj první kluk nebo první vážný vztah, ne?
On člověk leccos přehlídne, leccos si sám pro sebe omluví a najednou zjistíš, že místo milujícího partnera máš vedle sebe zmetka, který si na Tobě vybíjí svou vlastní frustraci.Ty máš dobrý, že máš mámu, která Ti otevřela oči. Já sama mám zkušenost s pomalu vařenou žábou (jako že se exmanžel ke mně choval hnusně postupně) a kdyby mi kamarádka neotevřela oči, já bych to považovala za normální a navíc, že si to zasloužím. A to jsem víc jak 2× tak stará jak Ty.
Hlavně si dávej pozor na další známosti, jak se začnou chovat podobně, jako tenhle, pryč s nimi.
Jenomže on mi nadaval sproste už asi po 10 a mě to už proste prislo normální…a prave sestrenka mi to rikala furt ze je to manipulator a debl ze se mám rozejit, já ji neposlouchala, brala jsem ho za pana boha pritom teď vidim ze to byl asi hodně spatnej vyber, no a hlavně on se jednou chtěl rozejit kvůli tomu jak jsem zarlila, a napsal mi “bez doprele” a Rozesel se přes SMS a do oci mi to říct vubec nechtěl. A to bydlí jen par bloku ode mě. A jinak jeho kamarad mu nakecal ze to jak zarlim je už prej sikana ![]()
@Anonymní píše:
Už mám, já proste jen doufala ze se změní a vubec mi nedošlo ze to bude třeba časem horsi..vždy mi nadaval jen přes SMS sproste, nic vic si nedovolil
to už je přece hnus aby někdo někomu nadával
Lidi se mění ale k horšímu. přece když má někdo někoho rád tak mu nebude ubližovat
To je špatně, s tím druhým máš být štastná a ne řešit proč je na tebe hnusný
Ještě že s ním nejsi těhotná, to by byl průser. takhle to bude jen blbá vzpomínka a snad ponaučení pro další vztah jak se k tobě chlap nemá chovat ![]()
@Markéta80 píše:
to už je přece hnus aby někdo někomu nadávalLidi se mění ale k horšímu. přece když má někdo někoho rád tak mu nebude ubližovat
To je špatně, s tím druhým máš být štastná a ne řešit proč je na tebe hnusný
Ještě že s ním nejsi těhotná, to by byl průser. takhle to bude jen blbá vzpomínka a snad ponaučení pro další vztah jak se k tobě chlap nemá chovat
No a to mi furt rikal”nikdo te už nebude milovat tak jako já, nikdo, to už ani nejde” 😂 😂 😂
@Anonymní píše:
Jenomže on mi nadaval sproste už asi po 10 a mě to už proste prislo normální…a prave sestrenka mi to rikala furt ze je to manipulator a debl ze se mám rozejit, já ji neposlouchala, brala jsem ho za pana boha pritom teď vidim ze to byl asi hodně spatnej vyber, no a hlavně on se jednou chtěl rozejit kvůli tomu jak jsem zarlila, a napsal mi “bez doprele” a Rozesel se přes SMS a do oci mi to říct vubec nechtěl. A to bydlí jen par bloku ode mě. A jinak jeho kamarad mu nakecal ze to jak zarlim je už prej sikana
Aspoň vidíš, jak je hloupý. Ber to jako životní zkušenost, fakt lepší teď než s jedním nebo více dětmi, bez peněz a bez možnosti někam odejít.
Jen si příště dávej pozor. Manipulátora v tomhle směru už bys měla umět poznat. Jiný muž Tě zas pak překvapí úplně něčím jiným. ![]()
@Černá vdova píše:
Aspoň vidíš, jak je hloupý. Ber to jako životní zkušenost, fakt lepší teď než s jedním nebo více dětmi, bez peněz a bez možnosti někam odejít.Jen si příště dávej pozor. Manipulátora v tomhle směru už bys měla umět poznat. Jiný muž Tě zas pak překvapí úplně něčím jiným.
Já ho mám furt rada, pláču, ale pláču ze jsem si nasla takoveho blba, já doufam ze si najdu lepsiho.
@Černá vdova píše:
Aspoň vidíš, jak je hloupý. Ber to jako životní zkušenost, fakt lepší teď než s jedním nebo více dětmi, bez peněz a bez možnosti někam odejít.Jen si příště dávej pozor. Manipulátora v tomhle směru už bys měla umět poznat. Jiný muž Tě zas pak překvapí úplně něčím jiným.
No a je pravda jak by se ke mne choval kdybych měla s nim dítě, nebo po svatbě, to by věděl ze už jsem jakoby definitivne jeho. A takhle by mi nadaval a možná by mě začal i mlátit a pak bych nemela kam jít s dětmi.