Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M píše:
Takovej buran by u nás nestihl ani počítat schody a to by měl ještě kliku, že potkal ve dveřích mě a ne manžela. Sama jsi ho odtamtud měla vykázat, když už měl tu drzost přijít (i když spíš to asi bude tak, že jsi ho k tomu přemlouvala i přes jeho hovadské chování, že?) Mamka má víc rozumu než ty.
No přemlouvala
@Anonymní píše:
No já to rikala už jeho mamce, a ona mu nic nerekla…je mu 19 tomu klukovi, nic mu nerekla a nevim proč
A myslíš, že mu máma řekne, že se má chovat slušně a on to najednou začne dělat? Když to v 19 letech neví sám, tak máš smůlu…a čekat až se změní klidně můžeš…napořád…
@Anonymní píše:
Muže já..@mroe
Vazne? Tak to uprimnou soustrast, to vypada na „spokojeny“ zivot tyrane domaci trosky…
@martina.se píše:
Takze znovu.. Co na něm vidíš? Kolo byhc o něj neoprela.. Takhle se normální člověk nechova..
Tak on mi nasliboval já si mě veme, a ze půjde k tatovi do firmy, ze se o mě postará ze si pal vemu milionare ze mi bude kupovat co chci a tak
@Monchichik píše:
A myslíš, že mu máma řekne, že se má chovat slušně a on to najednou začne dělat? Když to v 19 letech neví sám, tak máš smůlu…a čekat až se změní klidně můžeš…napořád…
No odejdu od něho, stejně mi ho už rodiče zakázali..
@Anonymní píše:
No já to rikala už jeho mamce, a ona mu nic nerekla…je mu 19 tomu klukovi, nic mu nerekla a nevim proč
A co myslíš, že by se stalo, kdyby mu něco řekla, myslíš, že takový puboš poslechne maminku?
Ty začni pracovat hlavně sama na sobě, tohle opravdu nemáš za potřebí. Muži mají rádi zdravě sebevědomé ženy, které znají svojí hodnotu, ví co chtějí a ne (a teď se nezlob) „nanynky“, které si všechno nechají líbit…
Jsi mladá, těch kluků ještě bude. Já měla v tvém věku kluka, se kterým jsem pochopila jednu základní věc: být s někým jenom proto, abych nebyla sama, je blbost! Byla jsem s ním 3roky a skrz růžové brýle neviděla nebo spíše nechtěla vidět, že mě podvádí kudy chodí. Byla to pro mě špatná, ale velmi cenná zkušenost. Začala jsem na sobě dost pracovat, abych se měla sama ráda, byla spokojená atd. atd.
Dneska je mi 23let a mám úžasného chlapa, který si mě nesmírně váží, udělal by pro mě první poslední, milujeme se a máme spolu dcerku.
Dej všemu čas, všechno bude, láska bude, ale neponižuj se před ním, on za to fakt nestojí. Vymaž veškeré zprávy, fotky, telefonní číslo a zapomeň na něj, odejdi se vztyčenou hlavou a pocitem, že jsi udělala něco pro sebe, pro svoje štěstí. A co ty víš, třeba brzy potkáš někoho jiného, kdo tě bude respektovat a ne takového vola jalového ![]()
@Kotatko03 píše:
A co myslíš, že by se stalo, kdyby mu něco řekla, myslíš, že takový puboš poslechne maminku?
Ty začni pracovat hlavně sama na sobě, tohle opravdu nemáš za potřebí. Muži mají rádi zdravě sebevědomé ženy, které znají svojí hodnotu, ví co chtějí a ne (a teď se nezlob) „nanynky“, které si všechno nechají líbit…
Jsi mladá, těch kluků ještě bude. Já měla v tvém věku kluka, se kterým jsem pochopila jednu základní věc: být s někým jenom proto, abych nebyla sama, je blbost! Byla jsem s ním 3roky a skrz růžové brýle neviděla nebo spíše nechtěla vidět, že mě podvádí kudy chodí. Byla to pro mě špatná, ale velmi cenná zkušenost. Začala jsem na sobě dost pracovat, abych se měla sama ráda, byla spokojená atd. atd.
Dneska je mi 23let a mám úžasného chlapa, který si mě nesmírně váží, udělal by pro mě první poslední, milujeme se a máme spolu dcerku.
Dej všemu čas, všechno bude, láska bude, ale neponižuj se před ním, on za to fakt nestojí. Vymaž veškeré zprávy, fotky, telefonní číslo a zapomeň na něj, odejdi se vztyčenou hlavou a pocitem, že jsi udělala něco pro sebe, pro svoje štěstí. A co ty víš, třeba brzy potkáš někoho jiného, kdo tě bude respektovat a ne takového vola jalového
Nezlobim, dekuju za upřímnost a radši poslechnu dospělé lidi který ví, myslis ze se teda nezmění? Ze takovej už zustane?
@Anonymní píše:
No odejdu od něho, stejně mi ho už rodiče zakázali..
Tak aspoň někdo dá na svoje rodiče ![]()
@Anonymní píše:
Možná proto, že by mamince jednu natáhl a maminka se ho prostě bojí. K tomu nemá daleko ani u tebe.
@Anonymní píše:
Nezlobim, dekuju za upřímnost a radši poslechnu dospělé lidi který ví, myslis ze se teda nezmění? Ze takovej už zustane?
Hele tohle nemáš zapotřebí. Ten se nezmění. Být já na místě tvé maminky, tak chlapec nestačí počítat schody, jak bych s ním vyběhla. Jsi mladá, těch lásek ještě bude mnoho. Nemusíš si zkazit život s prvním klukem, kterého potkáš a který se k tobě chová vulgárně.
@Anonymní píše:
Nezmění, tím jsem si jistá
@Anonymní píše:
No já čekám až se zmeni, jendou jsem se s nim kvůli tomu rozesla a on mi slibil a přečetl ze už mi nikdy tak rikat nebude, děla to furt a furt
takže ano -pokud nejsi troll, ano, jsi blbá ****.
edit adminom - urážka