Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, kup se test a přečti příbalový leták a nebo go najdi na netu. A nebo projdi milion diskuzí tady na téma kdy testovat.
@anonymni_chytrolinka chytrilinko to myslíš vážně? Těch diskuzi tady budou tisíce, na googlu toho budou miliony a ty jdeš a zalozis další? Co si přečíst jak funguje tělo, nebo těhotenský test a nebo proč si nekoupit prášek po?
@anonymni_chytrolinka píše:
Jak dlouho po styku je možné s určitostí potvrdit/vyvrátit těhotenství na základě testu z lékárny?
Včera jsme měli s přítelem sex a po vytažení penisu jsem zjistila, že je kondom v podstatě celý shrnutý pouze na žaludu. Trochu mě to vyděsilo, ale nejsem si jistá, kdybych si test udělala teď, že by to bylo stoprocentní, když je to pár hodin po styku. Jestli někdo víte, budu vám velmi vděčná za rady
Promiň, ale musím se smát
Koukala jsem že studuješ VŠ a přesto se tu na takovouhle věc musíš ptát
Je tu snad milion diskuzí na tohle téma, stačilo se podívat ![]()
Ne, test ti fakt nevyvěští těhotenství den po styku
Snad jsi troll.
@anonymni_chytrolinka píše:
Jak dlouho po styku je možné s určitostí potvrdit/vyvrátit těhotenství na základě testu z lékárny?
Včera jsme měli s přítelem sex a po vytažení penisu jsem zjistila, že je kondom v podstatě celý shrnutý pouze na žaludu. Trochu mě to vyděsilo, ale nejsem si jistá, kdybych si test udělala teď, že by to bylo stoprocentní, když je to pár hodin po styku. Jestli někdo víte, budu vám velmi vděčná za rady
Hned po zjištění Postinor. Těhotenský test ti 24 hodin po styku nic neukáže. Co vás to v té škole učí ![]()
@Russet píše:
Hned po zjištění Postinor. Těhotenský test ti 24 hodin po styku nic neukáže. Co vás to v té škole učí
Rekl bych, ze uplne kulovy. Jeste taky mohla chybet, kdyz se brala sexualni vychova. Chapu, ze ve skole propagovat Postinor asi nebudou, ale jako vysokoskolacka by aspon Google mohla umet pouzit…
@Chytrak píše:
Rekl bych, ze uplne kulovy. Jeste taky mohla chybet, kdyz se brala sexualni vychova. Chapu, ze ve skole propagovat Postinor asi nebudou, ale jako vysokoskolacka by aspon Google mohla umet pouzit…
Tak to tady neumí dost lidí. A nebo napíšou, že jen chtěli vědět, jestli to někdo tak měl taky.
14 dní po styku. A jestli by bylo těhotenství nechtěné, není nic jednoduššího než si vzít postinor nebo něco obdobného.