Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Miasofi píše:
@Aries6
Budeš si ten stroj brát? I s příslušenstvím?
Už je doma, už na něm šiju. Je naprosto úžasnej ![]()
Jen jsem čučela jak puk, že mi paní asi neposlala pouzdro na spodní cívku a ono je integrované. No mám se ještě co učit ![]()
Příspěvek upraven 05.07.17 v 21:37
@Poustevnice píše:
OK, tak je super! to je dobře vybavený stroj za ty peníze. A můžu se zeptat - knoflíková dírka je na jeden krok, nebo se musí přepínat??? a to navíjení spodní niti?
Já ani nevím, co to je knoflíková dítka na jeden krok. Musím se na to pak podívat. U Veroniky jsem přepínala, ale nevadilo mi to.
@Aries6 píše:
Už je doma, už na něm šiju. Je naprosto úžasnej
Jen jsem čučela jak puk, že mi paní asi neposlala pouzdro na spodní cívku a ono je integrované. No mám se ještě co učitPříspěvek upraven 05.07.17 v 21:37
A prosím tě, máš tam patku na obšívání dírek? Mohla bys mi ji vyfotit? Ta moje je totiž nějaká nepoužitelná ![]()
@Miasofi píše:
A prosím tě, máš tam patku na obšívání dírek? Mohla bys mi ji vyfotit? Ta moje je totiž nějaká nepoužitelná
Ahoj, mám tu, co je na obrázku. Ale ještě jsem s ní nešila, takže nemůžu posoudit.
Zvyklá jsem na toto:
https://www.sicistroje.biz/…ky-006909008
@Aries6 píše:
Ahoj, mám tu, co je na obrázku. Ale ještě jsem s ní nešila, takže nemůžu posoudit.
Takže taky máš bez té přeškrtnuté zarážky? Já právě taky a prostě s tou patkou tu dírku nevyšiju
nebo nevím jak na to ![]()