Bezdrátové telefony místo dětských telefonů

135
24.11.14 15:27

Bezdrátové telefony místo dětských telefonů

Hezký předvánoční čas všem. Asi už všichni řeší dárky. Já chtěla dětem od bratra pořídit telefonky, protože se přestěhovaly do domu a ted je klasická situace - maminka dole, děti nahoře a neslyší. Akorát že ty klasické dětské telefony už mi přijdou pro ně moc dětské. Tak jsem si našla nějaké ty bezdrátové, ale jsem úplně mimo. Vůbec nevím, jestli to funguje i bez toho, že by měli doma klasickou pevnou linku. Bojím se, abych to nekoupila a oni se nemuseli někam přihlásit, připojit. Neporadíte mi prosím někdo? jsem prostě z doby mobilních telefonů :-). Vybraný mám tento: http://www.patro.cz/…-dect-orange a vzala bych dva. ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
24.11.14 15:35

@maminaA
Tady u těch ti píšou přímo, že „Tyto funkce vyžadují prihlášení k místní telefonní společnosti“
Spíše bych asi hledala nějaké vysílačky, než telefony ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
24.11.14 15:36

No rekla bych, ze to bude muset byt pripojene normalne k siti, mit to simku nebo kabel, tudiz placene hovory.

Pro tento účel kup bud babysitter (chuvicku), nebo vysilacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
24.11.14 15:41
@maminaA píše:
Hezký předvánoční čas všem. Asi už všichni řeší dárky. Já chtěla dětem od bratra pořídit telefonky, protože se přestěhovaly do domu a ted je klasická situace - maminka dole, děti nahoře a neslyší. Akorát že ty klasické dětské telefony už mi přijdou pro ně moc dětské. Tak jsem si našla nějaké ty bezdrátové, ale jsem úplně mimo. Vůbec nevím, jestli to funguje i bez toho, že by měli doma klasickou pevnou linku. Bojím se, abych to nekoupila a oni se nemuseli někam přihlásit, připojit. Neporadíte mi prosím někdo? jsem prostě z doby mobilních telefonů :-). Vybraný mám tento: http://www.patro.cz/…-dect-orange a vzala bych dva. ahoj :mavam:

To vypadá na telefon k normální pevné lince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.11.14 15:46

@maminaA nebo kup bezdrátový zvonek a ať na ně zazvoní, když bude něco chtít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
24.11.14 16:01

Nevím jistě, jestli to půjde s tímhle, cos napsala, ale principiálně to opravdu jde tak, jak si to představuješ. Měli to tak u manželových rodičů, dva spárované telefony bez připojení k telefonní síti, volali si funkcí interkomu. (Teď je používáme doma my, ale máme i pevnou)
Vysílačky určitě nekupuj, na tohle se nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák