Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný dobrý večer, dámy.
Obracím se na Vás s dotazem.
Když už je to období padajících kaštanů, napadlo mě, že bych si třeba zítra mohla jít nějaké nasbírat.
Slyšela jsem, že se dávají do plátěného sáčku, dává se jich o jeden víc než je skutečný věk dané osoby a strčí se pod polštář. Prý to sebe vstřebávají negativní energii.
Chtěla bych se zeptat, zda někdo tento rituál praktikuje a jak to na Vás působí.
Moc děkuji.
Příjemný zbytek večera ![]()
@Mia2020 píše:
Když už je to období padajících kaštanů, napadlo mě, že bych si třeba zítra mohla jít nějaké nasbírat.
Slyšela jsem, že se dávají do plátěného sáčku, dává se jich o jeden víc než je skutečný věk dané osoby a strčí se pod polštář. Prý to sebe vstřebávají negativní energii.
Chtěla bych se zeptat, zda někdo tento rituál praktikuje a jak to na Vás působí.
Moc děkuji.
Příjemný zbytek večera
Kdybych si narval pod polštář tolik kaštanů, spal bych skoro v sedě…
![]()
@bse.pedro píše:
Kdybych si narval pod polštář tolik kaštanů, spal bych skoro v sedě…![]()
![]()
Proto si nahratej pytel s kastanama davala babicka pod nohy. Ale tipla bych, ze ji bylo +- 300 let. ![]()
@bse.pedro píše:
![]()
Dávám kaštany ke vstupním dveřím, mělo by to odpuzovat pavouky. Jako placebo dobré. ![]()
@bse.pedro píše:
![]()
Já je nosím ve slipech, prej to zlepšuje erekci. I u žen!
Náhodou sušené a nastrouhané pořádně pročistí nosní dutiny, když si šňupnete ![]()
@divine woman píše:
Náhodou sušené a nastrouhané pořádně pročistí nosní dutiny, když si šňupnete
Preferuji nehašené vápno
@Prof. Farnsworth Tak to good luck, už ti to zřejmě zasáhlo i mozek.
Hele, to by byl dobrej název pro spolek na ochranu práv pacientů (viz ředitel nemocnice Na Homolce Dbalý a jeho „kaštani“ a „kulichové“) ![]()
Neznam a nepraktikuju, ale mam jeden kastan pro stesti uz nejakej patek v aute a v kabelce. Mam je rada jak jsou hladky.
@Prof. Farnsworth píše:
Já je nosím ve slipech, prej to zlepšuje erekci. I u žen!
Pokud je nosíš vzadu, tak chápu, že to každou rychle postaví na nohy…a pak zdrhne…
A vůbec, bavíme se o těch stejnejch kaštanech…
![]()
@Mia2020 píše:
Moc děkuji.
Příjemný zbytek večera
tohle mi nedávno říkala sousedka, prý to i zkoušela, ale strašně to tlačilo. Celkem jsme se zasmály ![]()