Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@hanka.br. já si teda nesobstačná nepřijdu, studuji VŠ, ale do práce jsem chodila až do 7. měsíce těhotenství, celý byt jsem si zařídila sama a o syna se dokážu taky postarat, jen my ho tady prostě nemá kdo pohlídat, to je vše.
Hele kočko. Já taky studuji při mateřský VŠ. Ale učim se doma - jako proc bych měla jezidt k mámě, navíc takhle daleko? Prostě když malá spí, tak si beru místo knížky skripta.
Hihi ta kdyby narazila na moji mamku hihi to by bylo jiné tóčo
@fíkofka jenže malý má dva měsíce a přes den nespí skoro vubec a v noci moc dobře taky ne..v průběhu semestru to nějak jde, zvládala sem při něm i seminárky psát, ale jak byly zkoušky online a on mi za zády řval, tak jsem se bohužel dokázala soustředit jen na jeho pláč a ne na zkoušku
@Anonymní píše:
@fíkofka jenže malý má dva měsíce a přes den nespí skoro vubec a v noci moc dobře taky ne..v průběhu semestru to nějak jde, zvládala sem při něm i seminárky psát, ale jak byly zkoušky online a on mi za zády řval, tak jsem se bohužel dokázala soustředit jen na jeho pláč a ne na zkoušku
Tak ale od toho má vaše dítě tátu ne? Aby ho vzal do kočárku ven a nebo ho pohoupal v náručí nebo třeba vzal do auta a jezdil s nim po městě. Po dobu zkoušky - což jsou maximalně 2 hodiny by to snad prežit mohl ne? Navíc máš možnost přerušení studia, proč to neuděláš, když to nezvládáš? 130 km je dost dlouhá vzdálenost a jen toho času a peněz co projedeš v autě a mohla by ses učit. Jak si to jako predstavuješ od září, až nebude distanční výuka a budeš muset do školy fyzicky chodit?