Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkusit trochu ledovat. Infadolan by to mohl zklidnit
něco přírodního žádný parfémy atd
@Anonymní píše: Více
Já bych sjela na pohotovost.
já jednou měla alergickou reakci na toaletní papír a prostě jsem fakt musela k lékaři. Jestli máš nějaké léky na alergii tak si je určitě vem.
Plácla jsem tam bílý jogurt, je to tak o pět procent lepší, ale žádná sláva.. Je to fakt děs.. ![]()
Zkusím ledovat, na pohotovost to sice možná je, ale zkusím to zatím řešit doma, moc se mi tak nechce x hodin sedět ![]()
Vezmi léky na alergii, pokud doma něco máš. Ale fakt by byla lepší pohotovost.
Zajímavé je, že u toho Vulvovagi píšou, že nebyky zaznamenány dosud alergické reakce.. To je divný, co to teda mám. ![]()
@Anonymní píše: VíceČtu že to je přírodní složení, tudíž můžeš mít alergii na nějakou složku. Vem si nějaký zodac, zyrtec, nebo fenistil..umyj se pořádně nějakým mýdlem, voda stačit nebude. Maximálně si zkus dát ještě koupel v odvaru z repiku.
update
Tak to extrémně intenzivní svědění, ze kterého mi šly slzy do očí, už snad přestalo.. Nicméně to vypadá, že mám dost rozjeté kvasinky, silně mě svědí pochva (ale jinak už než po aplikaci Vulvovagi). Dala jsem si zatím Cotylenu.. Máte ještě nějaké tipy, jak se toho zbavit?
svědí to hrozně při pohybu, když ležím, tak se to nějak dá zvládnout..
Ahoj holky,
pár dní mě trošku svědila pochva, ale nic tragického. Dneska začala svědět víc, koupila jsem si Vulvovagi (už jsem to jednou zkoušela, bylo fajn).. Po nastříkání mě ale otřesným způsobem začalo svědit v pochvě, okolo konečníku - prostě všude, kam se to dostalo. Smyla jsem to, ale šílené svědění pokračuje dál. Nemůžu se ani hýbat…
Prosím co teď, potřebuji fungovat, ale můžu teď maximálně ležet.. 
Vypadá to na nějakou alergickou reakci, ale nechápu to, už jednou jsem to přece zkoušela a bylo to fajn..