Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak nakonec to neni hemoroid, ale analni trhlinka.. dostala jsem nejake prasky, dilatant na tri tydny a pak kontrola. snad to pomuze..
Ahoj. Jsem 24tt, bodavá bolest při vyprazdňování na konci střeva, která se stupňuje, nikoliv konecniku, bolest musím rozdychavat. Pak to přestane. Zácpu momentálně nemám, spíše naopak. Dnes se objevilo, před týdnem jsem měla genitalni opar. Může to s tím souviset? „Namozene“ nervy v té oblasti nebo mimčo mě utlacuje? Nemáte zkušenost s tímto?
@Maky.C Zkusím obnovit hodně starou diskuzi.Mam teď úplně stejné obtíže. Po porodu, se mi postupně zhoršovala bolest při menstruaci, až došla k nesnesitelnosti. První dva dny jsou šílený. Nepomáhají žádná analgetika, jenom když ležím na zádech a ani se nehnu. Začne mě bolet konečník a někde tam za tím, při vyprazdňování to bolí a po tom se to rozjede v hrozné křeče, jakoby mi měl celý konečník odpadnout. Gynekolog mi předepsal antikoncepci, dobrala jsem jedno platicko a myslela si, že bude po bolestech, ale jsou stále stejný. Jak jste ty bolesti řešila? Pomohlo vám něco?