Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Moje spolubydlici na vejsce byla podobneho razeni. Vysoka, mohutna, hluboky hlas a tedy silene trpela kvuli ochlupeni. Bylo mi ji lito. Asi nejsi jedina ![]()
A zkousela jsi investovat do ipl? Ja mam phillips lumea a rozdil je fakt znat, pouzivam pres pul roku pravidelne. Treba by to trochu zmirnilo ten rust ![]()
@Markétka111 píše:
Moje spolubydlici na vejsce byla podobneho razeni. Vysoka, mohutna, hluboky hlas a tedy silene trpela kvuli ochlupeni. Bylo mi ji lito. Asi nejsi jedina
A zkousela jsi investovat do ipl? Ja mam phillips lumea a rozdil je fakt znat, pouzivam pres pul roku pravidelne. Treba by to trochu zmirnilo ten rust
No svoji postavu bych přirovnala nějaké veslařce, nebo oštěpařce, až na ty velká prsa
.
Bohužel nikdo v rodině pod 180 cm nejde a prarodiče dokonce přes 2 m. Po drobné babičce, která měla 60 kg i s postelí a 158 cm nemáme nikdo nic.
Už jsem nad tím přemýšlela, ale zatím jsem jen u recenzí.
Z.
@Anonymní píše:
Ahojky, omlouvam se za anonymitu, ale je to pro me celkem citlivé. Vyspělá po ženské stránce jsem byla velmi brzy, prakticky od 13ti let se moje tělo nezměnilo. Ale asi od 19ti trpím silným ochlupením.
HA neberu od 17ti, těhotná jsem nebyla a nejsem. Mám mírnou nadváhu. Ale chlupy mi rostou pod nosem, na bradě, kotlety, na prsou. Zase když oholím nohy a ruce, vydrží i 4 měsíce, protože moc nerostou, max mm za měsíc. Ale ten zbytek no hrůza. Trpíte tím taky některá? Protože mi přijde, že ostatní ženy jsou bez chlupů a ja jsem z toho nešťastná. Kdybych nevytrhávala každé 4 dny, tak to je za týden neúnosné. Hlavně, prsa, knížek, Brada, krk.Nejsem úplně tintěra, mám i silný hlas a jsem vysoká a i širší ramena. Nechci říct, že jsem chlap
to ne.
Ale jednoduše jsem mohutnější postavy, široké boky a tak. Ale to mi nevadí, pořád jsem ženská
Záda komplet bez chlupů, ani obočí nemám jak Brežněv.
PS: strava, hormony apod. To uz je dávno vyzkoušené. Je mi 24 let.
Budu ráda za vaše zkušenosti.
Ten hlubší hlas…opravdu jsi byla vyšetřrna na hormony štítné žlázy?
Pokud máš skutečně podrobné hormonální vyšetření, investovala bych do laseru. Zajdi někam na kliniku (estetická dermatologie nebo plastická chirurgie) a nech si odstranit chlupy laserem. Pokud je máš černé, je to výhoda, lépe se odstraňují. Jen myslím cca 2 měsíce před laserem je nutné chlupy nevytrhávat, ale holit.
@Russet píše:
Ten hlubší hlas…opravdu jsi byla vyšetřrna na hormony štítné žlázy?
Ano, byla. A hlubší, pořád to nezměním s chlapem, to ne. Zním jako žena. Ale ráznější. Matka má také silný hlas a problémy nema.
Z.
Já mám i to obočí jak Brežněv
ale philips lumea me celkem zachraňuje. Me teda chlupy i rostly rychlosti blesku- rozuměj v 8 jsem se oholila a v 11 už jsem všechny kolem sebe popichala.
Nohy mi stačí jednou za 10 dni, knírek mi nedorostl, co jsem začala IPL používat, to same brada. Třísla jsou horsi, to se dalo čekat, k rukám jsem se ještě nedostala, to bych nic jiného nedělala, než se “problikavala” a to si časove nemůžu dovolit. A ruce mám jak vlkodlak teda. Zatím depiluju. Akorat já po porodu musela začít nanovo, takže jakmile se ti zblázní hormony, tak se muze stát, ze vsechno usilovny odchlupeni budeš muset podstoupit zas. Ale za sebe doporucuju
Ahojky, omlouvam se za anonymitu, ale je to pro me celkem citlivé. Vyspělá po ženské stránce jsem byla velmi brzy, prakticky od 13ti let se moje tělo nezměnilo. Ale asi od 19ti trpím silným ochlupením.
HA neberu od 17ti, těhotná jsem nebyla a nejsem. Mám mírnou nadváhu. Ale chlupy mi rostou pod nosem, na bradě, kotlety, na prsou. Zase když oholím nohy a ruce, vydrží i 4 měsíce, protože moc nerostou, max mm za měsíc. Ale ten zbytek no hrůza. Trpíte tím taky některá? Protože mi přijde, že ostatní ženy jsou bez chlupů a ja jsem z toho nešťastná. Kdybych nevytrhávala každé 4 dny, tak to je za týden neúnosné. Hlavně, prsa, knížek, Brada, krk.
Nejsem úplně tintěra, mám i silný hlas a jsem vysoká a i širší ramena. Nechci říct, že jsem chlap
to ne.
. Ale to mi nevadí, pořád jsem ženská 
Ale jednoduše jsem mohutnější postavy, široké boky a tak
Záda komplet bez chlupů, ani obočí nemám jak Brežněv.
Budu ráda za vaše zkušenosti.
PS: strava, hormony apod. To uz je dávno vyzkoušené. Je mi 24 let.