Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@arinecka píše:
Taky používám, objednat si to můžeš normálně přes jejich stránky, na FB mají jen odkaz.
Která ti voní nejvíc? Mám všechny, ale za mě je top zelená, to se můžu učuchat
Můžu odkaz na stránky?
@Ketris píše:
Avivaze od teto znacky.. jsou luxusni a pradlo voni stale..
Já miluju tu stříbrnou. Kupuju si i sprcháč.
Ty olejíčky od Puelly jsem zkoušela, mělo to úžasný recenze, ale celkem zklamání teda. Jako prádlo vonělo, ale aby to provonělo celej byt, jak se tam psalo, to fakt ne.
Jo a pak mám ráda ještě kokosovej Softlan.
@arinecka píše:
Taky používám, objednat si to můžeš normálně přes jejich stránky, na FB mají jen odkaz.
Která ti voní nejvíc? Mám všechny, ale za mě je top zelená, to se můžu učuchat
já jsem jen stará škola, co nevidím v drogerce v regálu, tak neobjednávám.
sousedka mi objednala zelenou… už věděla
je fakt super…a dneska jsem objednala vzorky, zajímaj mě i ty další.
@PetraJ Taky by mě zajímalo jak to s tou Puellou dělaj, že jim voní celej barák z toho.
Asi to dělám nějak blbě. Za mě taky nic velkýho. A takový naděje jsem do toho vkládala … ![]()
@Bafonek píše:
@PetraJ Taky by mě zajímalo jak to s tou Puellou dělaj, že jim voní celej barák z toho.
Asi to dělám nějak blbě. Za mě taky nic velkýho. A takový naděje jsem do toho vkládala …
Divny, zrovna dojela susicka, a voni to tak intentivne po celym baraku, az me z toho rozbolela hlava ![]()
Jak to s tou silnou parfemací prádla děláte s parfémy? Vždyť se to musí tlouct.
Příspěvek upraven 26.04.23 v 15:50
@axlpol píše:
já jsem jen stará škola, co nevidím v drogerce v regálu, tak neobjednávám.sousedka mi objednala zelenou… už věděla
je fakt super…a dneska jsem objednala vzorky, zajímaj mě i ty další.
Tak uvidis, kazdy ma jiny nos. I ty ostatni jsou fajn, jen ta bila mi nevoni vubec. Nejlepsi je proste ta zelena ![]()
@nikunka euronu právě objednávám, ale na aviváž mám asi smůlu
cítím ji jen jemně