Silné výtoky od začátku braní antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
921
12.11.18 21:21
@Anonymní píše:
@Yopii moc děkuji za radu :) Přemýšlela jsem o změně gynekologa, ale jeho všichni chválí, tak jsem myslela, že dělám něco špatně já.

Nedelas… z jakeho kraje jsi? Na tohle jsem uz parkrat narazila, a holky si to nechaji libit protoze je to „doktor“ … pak presly jinam a stastne jak blechy… mit od rana do noci spunt je proste nepripustne jak ze zdravotniho tak z psychickeho hlediska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 21:30

@Yopii no.. Karlovarský :think: Asi je opravdu nejvyšší čas změnit gynekologa. Tohle už opravdu dál nevydržím :( už to tak přežívám 2,5 roku

• Citovat
  • Upravit
921
12.11.18 21:40
@Anonymní píše:
@Yopii no.. Karlovarský :think: Asi je opravdu nejvyšší čas změnit gynekologa. Tohle už opravdu dál nevydržím :( už to tak přežívám 2,5 roku

Silene 8o Tak to jsi z jineho kraje, tak neporadim… ale urcite bych zasla jinam - osobne, kouknout se a zeptat, i kdyby to bylo dal, uz sestricka te muze uklidnit a podporit, ze se to bude resit - a to co nejdriv. Budu rada, kdyz das vedet, jak to dopadlo… ale na tvem miste uz bych se hecla a sla hned zitra jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 21:53

@Yopii já ted přemýšlela nad tím, že bych se objednala ke svému gynekologovi objednala a vše mu ještě jednou řekla. Pokud by nic nezačal dělat, hned bych se objednala jinam :( Klidně pak dám vědět jak jsem dopadla…

• Citovat
  • Upravit
921
12.11.18 21:59

Tak zkus urcite vzdyt se z toho zblaznis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 22:09

@Yopii moc děkuju za podporu :(

• Citovat
  • Upravit
671
12.11.18 22:16
@Anonymní píše:
@denkat Děkuji, jsem tu nová tak pokud zde něco najdu, určitě se poradím i mě by to moc zajímalo. Nehormonální mi nedoporučil, protože jsem ještě mladá (19 let) a nerodila jsem. Nehormonální moc nezavádí, pouze hormonální.

Já jsem taky mladá a ještě jsem ne rodila a mám nehormonqlni tělísko pro nerodicky - Jaydess, teď už se začalo vyrábět i jiné tělísko pro nerodicky na 5 let.. Změňte gynekologa :) já jsem spokojená, a to co se vám děje mi Teda nepřijde normální :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5295
12.11.18 22:59

A jakou znacku kondomu pouzivate? Nemas treba dlouhe nehty, ktere by je pri rozbalovani/nasazovani mohly poskodit? Kondomy pouzivam pres 10 let a zatim jsem nezazila zadny roztrhly. Pouzivame tedy v 99 % pripadu Durex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.18 07:19

@sucuba Já přemýšlela o Gynefixu, všude jsem ale četla, že po něm můžu i několik týdnů krvácet a toho se dost bojím.
@Afrikana moc děkuji za zkušenost. Dlouhé nehty nenosím a někdo mi říkal, že s přítelem můžeme používat špatnou velikost když se toto děje. Použili jsme kondom 3× a 2× z toho praskl.. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.18 19:18

@Yopii Ahoj, některé by zajímalo, jak to dopadlo :) Včera jsem byla na konzultaci u gynekologa. Řekl mi, že moje tělo prostě takhle reaguje na antikoncepci. Takže se s tím bud smířit, nebo zkusit jinou metodu (bohužel ani ta mi nemusí zaručit to, že mi to můj problém vyřeší. Znovu mi řekl, že žádný zánět nemám, takže tím to být nemůže. Dal mi několik letáčků na prostudování, abych koupila nějaké čípky nebo tablety v lékárně. (Už 2× jsem něco užívala a nic mi nepomohlo). Nevím jestli teda zkusit jinou metodu, ale jakou? Je mi 19 a jsem student a prášky jsou pro mě finančně nejvýhodnější. Jsem bezradná

• Citovat
  • Upravit
921
28.11.18 19:23
@Anonymní píše:
@Yopii Ahoj, některé by zajímalo, jak to dopadlo :) Včera jsem byla na konzultaci u gynekologa. Řekl mi, že moje tělo prostě takhle reaguje na antikoncepci. Takže se s tím bud smířit, nebo zkusit jinou metodu (bohužel ani ta mi nemusí zaručit to, že mi to můj problém vyřeší. Znovu mi řekl, že žádný zánět nemám, takže tím to být nemůže. Dal mi několik letáčků na prostudování, abych koupila nějaké čípky nebo tablety v lékárně. (Už 2× jsem něco užívala a nic mi nepomohlo). Nevím jestli teda zkusit jinou metodu, ale jakou? Je mi 19 a jsem student a prášky jsou pro mě finančně nejvýhodnější. Jsem bezradná

No super, ze jsi dala vedet :palec: to me mrzi, on ti nenabizel jinou antinu? Nevim, mozna bych to zkusila bez ( zalezi jak casto sexujes) - pouze kondom a dala bych tomu cas, za nejakou dobu bych to zkusila znovu - telo se meni, treba jak to zkusis za rok bude reagovat jinak :nevim: jinak kondomy za me primeros a kdyztak bych se nebala trochu gelu kvuli praskani, na cipky bych se vykaslala… jiny druh chraneni jsem nezkousela :( vim, ze kamoska chodila na injekce, ale zkusenosti s tim nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
28.11.18 19:48
@Anonymní píše:

A delal ti nejake vytery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.18 19:51

@Yopii Prášky jsem měnila už několikrát a dělají mi to všechny. Nabízel mi hormonální kroužek. Řekla jsem, že si to musím ještě promyslet a nastudovat. Dřív jsem s ním probírala tělísko, ale to mi nedoporučil a prý to moc nedělají :think: Taky mě napadlo přestat brát prášky a čekat, jestli to přestane… ale s tím bych počkala až po škole :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.18 19:54

@viky23 cytologii? Ano a vždy vše v pořádku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
921
28.11.18 21:04
@Anonymní píše:
@Yopii Prášky jsem měnila už několikrát a dělají mi to všechny. Nabízel mi hormonální kroužek. Řekla jsem, že si to musím ještě promyslet a nastudovat. Dřív jsem s ním probírala tělísko, ale to mi nedoporučil a prý to moc nedělají :think: Taky mě napadlo přestat brát prášky a čekat, jestli to přestane… ale s tím bych počkala až po škole :D

Ja bych se bala, ze mi to zpusobuji prave ty hormony, tzn.at jsou v jakekoliv variante … fakt bych zkusila ty kondomy a vysadila bych, jestli se to zlepsi… asi by mi to za ty nervy nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí