Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:s
@viky23 cytologii? Ano a vždy vše v pořádku.
Spis jako ster tech posevnich sekretu na rozbor
Jestli v tom neni nejaka bakterie
@Yopii Já se toho hrozně bojím teď, s přítelem nepoužíváme kondomy a nejsme na ně zvyklí. Radši bych to zkusila až dodělám školu
Jsem teď v posledním ročníku… Do června to snad ještě vydržím
Tampony ti to urcite jeste zhorsuji. Jestli nemas zanet z toho. Ja si ale myslim, ze normalne vyter by mel byt prave na rozbor toho hlenu ne? Ze tam urcite muze byt nejaka infekce ci bakterie. Ja mela v tehotenstci nejakou Gardenelu nebo jak. Ani jsem o tom nevedela. Dostala jsem cipky na zavadeni. Pak jsem studovala na netu co vlastne mam
Nemela jsem zadny priznaky
@viky23 No gynekolog mi říkal, že žádný zánět nemám
Vím, že mi to tampony zhoršují, ale bohužel to jinak nezvládám
![]()
@Anonymní píše:
@viky23 No gynekolog mi říkal, že žádný zánět nemámVím, že mi to tampony zhoršují, ale bohužel to jinak nezvládám
![]()
Ani s klasickou menstruacni vlozkou?
Vložky a intimky jsem zkoušela ze začátku, ale já jsem zvyklá na tampony a je mi hodně nepříjemné nosit vložky. Ten tampon je v tomhle lepší, o ničem nevím, jen vyměňuji, ale vložky jsem nemohla snést nikdy. A to ani z úplnýho začátku mojí menstruace… ![]()
@Anonymní píše:
Vložky a intimky jsem zkoušela ze začátku, ale já jsem zvyklá na tampony a je mi hodně nepříjemné nosit vložky. Ten tampon je v tomhle lepší, o ničem nevím, jen vyměňuji, ale vložky jsem nemohla snést nikdy. A to ani z úplnýho začátku mojí menstruace…
Ale jasne se pise, ze se tampony nesmi nosit mimo obdobi menstruace. Vzdyt ty intimky uz delaji z prijemnych materialu, ze to clovek ani nevi ze je ma. Nebo jsou latkove vlozky i intimky
Ten vytok mas z tech tamponu. Mas v sobe nonstop chemii. Ja mam fiz.vytok od puberty,nekdo ma nekdo nema
V urcite mire je naprosto normalni.
@viky23 Ano vím, že se tampony nemají nosit. Já to ale prostě jinak nezvládnu
Vložky a intimky jsem nesnášela už od začátku mojí menstruace. Vadí mi ten pocit tam prostě něco mít. Mám to pak všude, jen ne na vložce. Proto bojuju s menstruačním kalíškem, snažím se ho používat čím dál častěji, jen jsem ještě nepřišla na způsob zavádění. Tampony opravdu nosit nechci, věř mi. Je to prostě hrozný, že první věc na kterou po probuzení myslím je tohle. První věc co udělám, je výměna kalhotek a zavedení tamponu, jinak bych ráno nebyla schopná dát. Nedokážu prostě být ani doma bez tamponu. Pořád na to musím myslet, je mi nepříjemně a každých 5 minut se musím „otírat“ ubrouskama, když to takhle musím říct. ![]()
Ještě mě napadlo používat různé přírodní koupele a tak. Nemáte některá prosím zkušenost? Našla jsem, že zabírá kontryhel ![]()