Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám první měsíc po dobrání Clostilbegytu, menstruace přišla tak nějak včas, ale nevím jestli ji považovat za menstruaci. Říká se, že se považuje až ode dne jasné krve. Jenže já je měla od světle hnědé až do téměř černé… dnes třetí den mám takovou hnědočervenou, ale hodně tmavou. Vzhledem k tomu, že jsem někde četla, že tyhle hormony snížižují sliznici, která může vypadat jako tmavé špinění, tak nevím jestli to v tomhle případě brát jako menstruaci nebo čekat
@Levana33 zkusila bych test a pokud negativni tak uz ted pul litru kontryheloveho caje denne do ovulace na podporu sliznice.
Test negativní..jsem 10dpo.. špinění je dost silné jako středně silná menstruace, takže toho dost. I s kousky sliznice, ale je to hnědočervené. Mám brát od druhého dne cyklu Clostilbegyt, ale sakra nevím jak počítat cyklus ![]()
Ja měla do od středy do včera taky spineni. Nechápu nikdy se mi to nestalo, dnes ani kapka ničeho. Termín mam dřív než ms obvyhle po dvacatem v měsíci. 8.8 jsem byla na gynde kde mi doktor řekl ze mám pěknou sliznici a ms nikde. Od 16.8 spineni a dnes zas nic.
Mně to jde i se sliznicí. Bude to ms. Jinak bazálni teplota taky divná..po ms mi skočila na 36, 7 a ta mi bez skáķání zůstává stejná, jen dnešek nevím
@Levana33 nezbyva nez zavolat dr muzes byt i tehotna… a to pak je blbost brat hormony ![]()