Silnější špinění místo menstruace

798
20.8.17 17:33

Silnější špinění místo menstruace

Ahoj, mám první měsíc po dobrání Clostilbegytu, menstruace přišla tak nějak včas, ale nevím jestli ji považovat za menstruaci. Říká se, že se považuje až ode dne jasné krve. Jenže já je měla od světle hnědé až do téměř černé… dnes třetí den mám takovou hnědočervenou, ale hodně tmavou. Vzhledem k tomu, že jsem někde četla, že tyhle hormony snížižují sliznici, která může vypadat jako tmavé špinění, tak nevím jestli to v tomhle případě brát jako menstruaci nebo čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2495
20.8.17 17:40

@Levana33 zkusila bych test a pokud negativni tak uz ted pul litru kontryheloveho caje denne do ovulace na podporu sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
20.8.17 18:22

Test negativní..jsem 10dpo.. špinění je dost silné jako středně silná menstruace, takže toho dost. I s kousky sliznice, ale je to hnědočervené. Mám brát od druhého dne cyklu Clostilbegyt, ale sakra nevím jak počítat cyklus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
20.8.17 19:03

Ja měla do od středy do včera taky spineni. Nechápu nikdy se mi to nestalo, dnes ani kapka ničeho. Termín mam dřív než ms obvyhle po dvacatem v měsíci. 8.8 jsem byla na gynde kde mi doktor řekl ze mám pěknou sliznici a ms nikde. Od 16.8 spineni a dnes zas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
20.8.17 19:08

Mně to jde i se sliznicí. Bude to ms. Jinak bazálni teplota taky divná..po ms mi skočila na 36, 7 a ta mi bez skáķání zůstává stejná, jen dnešek nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
20.8.17 20:52

@Levana33 nezbyva nez zavolat dr muzes byt i tehotna… a to pak je blbost brat hormony :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
20.8.17 21:33

@Vicky1 no prave..rano si zmerim teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie