Silnější Sunar 4 pro 20měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Místo mléka v noci mu davej vodu. Na tu se mu nebude chtít budit. Moje malá zjistila, že to není ono cca 30 s se rozcilovala a pak usla, při dalším probuzeni jsem ji zase nutila vodu a 3. noc se už nebudila. A to jsem ji kojila a přišla mi jako zavislak na prsu. Není to z hladu, ale zvyk, tak jak píšou holky.
Oni spíše maji v noci trochu žízeň - když je doma teplo a suchý vzduch a na to jim cucnuti vody stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, omlouvám se zakladatelce za OT, ale mám doma něco podobného i když teda malinko mladší. Synovi je 19 měs. a budí se mi na kojení i 6× za noc.. je to docela šílený.. Zkoušela jsem nedat ale to řval jak turek tři hodiny a nebylo z toho nic… takže zatím držím, ale fakt mě to nebaví a už nemůžu…Velký vyřvávání si dovolit bohužel nemohu - manžel, dcera, sousedi..
Měl potíže po nemoci s jídle a v roce se vrátil zpět k plnému kojení a to jsem kojila do 15 měs. Nyní už mi začíná hezky jíst, takže přes den dostane 1× v poledne před spaním, ale ta noc. Máte někdo radu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@januska24 píše:
Ahoj holky, ráda bych se zeptala na váš názor, popř. na zkušenosti. Mám 20ti měsíčního syna. Večer se budí 1×, max. 2× za noc a vyžaduje mlíčko. Myslím si, že v tomto věku už by mohl spát celou noc. Tak mě napadlo, jestli mu Sunar 3 určený pro jeho věk, a který pije před spaní, vyhovuje, jestli není na něj slabý, protože náš malý má parametry staršího dítěte. Osobně si myslím, že by mu Sunar 4, který je určen pro děti od ukončených 24 měsíců, neměl ublížit a třeba ho nasytí víc a vydrží spát až do rána. PROSÍM, CO VY NA TO?
Dáváš i nějakou normální večeři? 20m dítěti už samotný mlíko stačit nemůže a čtyřkou nic nevyřešíš. Není silnější, spíš naopak, protože starší dítě už nepotřebuje mlékem zasytit.
Taky mám 20m syna a na večeři dostává normální jídlo. Kolem půl šesté dostane polívku nebo chleba s něčím nebo teplou večeři, podle toho co zrovna máme. V sedm před spaním má mléko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vecer bych dala vydatnou veceri treba to co bylo k obedu. Pred spanim um a v noci jen caj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky davam kasi k veceri, ale dcera 14 mesicu se mi taky budi jednou za noc (mezi 3-4 rano) na mliko. Osobne to neresim, pak jeste aspon do 6-6:30 usne. Kdyz mliko nedam, tak si kazdou chvili bekne na dudlik a vstava v 5, takze takto je to pro me pohodlnejsi. Jo a starsi dcera se prestala budit na mliko presne prave ve 20 mesicich, postupne jak lepe jedla, tak si posouvala nocni mliko vice a vice k ranu, a kdyz uz bylo po 5 hodine ranni, tak jsme ho proste zrusili, lepe receno prohlasili za snidani
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit