Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala na radu - kde se v Praze dá strávit pohodový Silvestr ve dvou? Máme rádi oldies a prostě klídek
Díky za tipy.
No, já si to tak trošinku vymohla, abychom šli ven a nemuseli povinně být s tchýní…tak by asi bylo blbý sedět doma…to by pak ještě za náma byla schopná dorazit, to ne ![]()
jejej v Praze je tolik míst,jen problém s rezervačkou,všude už je plno si teda myslim :mrgreen
Bezvadná je Lucerna, o víkendech tam bývá oldies, ale je tam vždy narváno, takže tipuje, že to bude i na Silvestra…
Myslím, že Futurum bude taky narvaný, stejně jako ta Lucerna…
No, pořád snad méně narvaný než Lucerna, jsem na to zvědavá ![]()
ahoj
upřímně… psala jsi že chceš mít oldies a „klídek“ tak jen že lucerna i futurum rozhodně klidné nejsou…
jsou to obrovský diskotéky plné kouře,hluku (ani tu hudbu pomalu neslyšíš) a naprosto se tam nedá hnout a to nemluvím o nějaké akci jako je silvestr…to se tam snad nevejde ani špendlík ![]()
já bych teda poklidného silvestra na discotéce netrávila,být tebou se podívám na nějaké menší bary nebo kavárny… ovšem to by se líbilo mě-a já stejnak budu doma s malou ![]()
Ahoj, máte tipy, jak nachystat „odpoledního“ Silvestra pro děti? Mam prcky 16M a 34M. Chystám frkačky, uděláme dětské jednohubky s cool napichovátky, se starším vyrobíme kloboučky. Snad se nám zítra podaří ještě v obchodě ukořistit prskavky.
Pohodový Silvestr ve dvou?
Doporucim Parníky Praha. Mají plavbu parníkem na Silvestra.
Loni jsme si to uzili