Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, mate nekdo skusenost se singulair mini??nam ho predepsal alergolog na kasel, maly nema prokazanou alergii, hodnoty ma hranicni,ale presto nam ho napsal, na opakujici se kasel, me v lekarne tvrdili ze je to na imunitu,ale v letaku pisi na astma
Tak jsem z toho jelen. Diky
Ahoj,
dcera ho má taky, je u ní podezření na astma, chrčí od podzimu.
Dcera ho bere asi 14dní…měla 2× za sebou silnou bronchitídu z čehož byla jednou hodpitalizovaná pískala, sípala a byla dušná. 3měsíce ráno a večer dýchala seretide +XYzal sirup…stav byl uspokojivý i rýmy zvládla bez kašle, tak nám dr. napsala toto…dr. ač všechny hodnoty má dobré je braná za astmatičku…u malých dětí se astma špatně na 100% diagnostikuje. ![]()
Já Singulair beru, jsem astmatik, ale je to i na celkovou podporu imunity ![]()
A vidite nejaky ucinek?Me jeste trapi to, ze se musi brat hodinu pred jidlem, u maleho je problem udrzet ho tu hodinu bez jidla ![]()
lucielle píše:
Já Singulair beru, jsem astmatik, ale je to i na celkovou podporu imunity
Aha diky
Podívej se do letáku, já mám za to, že je tam psáno, že se má brát večer bez ohledu na jídlo.
kristynab píše:
Podívej se do letáku, já mám za to, že je tam psáno, že se má brát večer bez ohledu na jídlo.
Prave ze je psano ze se nesmi s jidlem
bud hodinu pred , nebo 2 po
Aha, tak mi máme granule a teď jsem i koukla na leták a tam je napsáno, že se bere bez ohledu na čas příjmu potravy.
Honzík měl na zánět jícnu helicid a ten se musel brát s posledním jídlem 2-3 hodiny před spaním a nakonec si na to zvykl.
kristynab píše:
Aha, tak mi máme granule a teď jsem i koukla na leták a tam je napsáno, že se bere bez ohledu na čas příjmu potravy.
Honzík měl na zánět jícnu helicid a ten se musel brát s posledním jídlem 2-3 hodiny před spaním a nakonec si na to zvykl.
Aha , tak maly ma zvykaci tablety.
Věrko,já to nedodržuji…to se nedá. Máme dávat večer. Takže okolo 18hod jí naposledy a v 19hod dostane tabletu. Jiank to nejde
.
A jestli pomáhá ještě nevím bere chvilku, ale hned po nasazení dostla rýmu a zvládla to bez kašle, což je fakt úspěch, že jí to hned neletělo na průdušky…otázka zda za to mohl lék.
Ahoj,malá ho užívala již dvakrát a musím říct že zvládla rýmu daleko lépe než teď,zrovna zvažuji zítra zavolat mudr. ať opět předepíše.Tak za nás ano,zabírá ![]()
ahoj, chtěla bych se zeptat na vedlejší účinky Singulairu - trochu mě vyděsil ten velikánský odstavec v příbalovém letáku. Skoro tříletý syn to dostal kvůli podezření na astma, ale nevím, jestli je lepší sípat, nebo riskovat: „halucinace, noční můry, úzkost, agresivní chování, třes, deprese, sebevražedné myšlenky, záchvaty křečí,…“ atd. atd. Díky za názor
mayerka píše:
ahoj, chtěla bych se zeptat na vedlejší účinky Singulairu - trochu mě vyděsil ten velikánský odstavec v příbalovém letáku. Skoro tříletý syn to dostal kvůli podezření na astma, ale nevím, jestli je lepší sípat, nebo riskovat: „halucinace, noční můry, úzkost, agresivní chování, třes, deprese, sebevražedné myšlenky, záchvaty křečí,…“ atd. atd. Díky za názor
Berem vic jak 5 mesicu a v poho
zadne vedlejsi ucinky.
díky, a bavila ses s doktorkou o těch nežádoucích účincích, nebo jsi to neřešila? Mě to teda příjde dost šílený.. ![]()