Puchýřky na rtu - je to žabka?

1718
21.2.11 14:44

je to žabka?

Ahoj, máme skoro třítýdenní holčičku.Na rtíkách se jí udělal bílý povlak a je takový jakoby nafouklý. Myslíte,že to je žabka a měla bych natřít geniciálkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
642
21.2.11 14:55

Ahoj, já teda nevím, čemu se říká „žabka“. :nevim: Ale nemá tvoje malá normální sací puchýřky?!

Puchýřky na horním rtu
Takzvané „sací puchýřky“ si miminka způsobují při sání. Objevují se kdykoli během období, kdy dítě pije pouze mléko, a zase časem zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
21.2.11 14:55

Podle popisu to vypadá spíš na „sací mozol“ (z kojení, jak se přisává - měly to snad všechny moje děti), s kterým se nic nedělá, ale nevím, nelze takto říct, co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
21.2.11 15:00

Žabka bývá v pusince,takový bílý povláčky.No právě malá to měla i v porodce a pak to samo zmizelo,nic nám na to nedali. Mám jen starch,aby jí to nějak nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
21.2.11 15:05
myspulka píše: Žabka bývá v pusince,takový bílý povláčky.No právě malá to měla i v porodce a pak to samo zmizelo,nic nám na to nedali. Mám jen starch,aby jí to nějak nebolelo.

Díky, už jsem si to našla, moučnivka (já to znám jen pod tímto názvem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
21.2.11 19:11

taky mi ten popis sedí na ty puchýřky z kojení. Je to normální, vždycky se to jednou za čas sloupne a pak zas udělá a po čase to najednou zmizí a už se neobjeví.
Když se to první dcerce udělalo, taky mě to vyděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.13 15:12

Puchýřek

Mé holčičce se udělal takový puchýřek na spodním rtu, ale pije UM z flašky, myslíte, že to může být to samé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.13 15:14

Puchýřek

Mé holčičce se udělal takový puchýřek na spodním rtu, ale pije UM z flašky, myslíte, že to může být to samé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
valkil (nepřihlášená)
14.10.13 13:01

Právě mi vyskočily během 20 minut puchýřky zespodu horního rtu - zevnitř (tam, kde se rty stýkají, takže to není vidět) 8o
Vůbec mě nenapadá co to je.
Nebolí to, jen to trochu „mravenčí“
Nemůže to být třeba kopřvka?

Díky za nápady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex