Široké balení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1831
9.2.14 10:54

@donaga no vidíš a někdo by se na to mohl vyprdnout dělat to preventivně a ten nález by pak byl po měsíci ještě horší :think: já si teda myslim, že by se měl dělat UTZ hned v porodnici všem :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
9.2.14 10:57

@j.a.n.i1 no podle mě, pokud je tam nález a nepřijde se na to, tak měsíc bez balení nebo jiné metody je teda dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.2.14 10:58

@karwen dávala jsem poctivě… Prdíky se zlepšily až to malá nemusela mít, bo se muhla pohnout a vyprdět. Ale dodržovala jsem široké balení, klouby má na celý život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
9.2.14 11:00

@stříbřenka Ale nebyl, oni se ani ortopedi neshodnou, zda to široké balení preventivně v tom malém věku má nějaký smysl… ono totiž do 3 měsíců je defacto normální i nález IIa a někteří to balení doporučují, jiní ne. A hlavně tedy dělat v porodnici UTZ není tak jednoduché, neb slušný ortoped nebývá úplně běžná profese v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
9.2.14 11:10

@donaga Spíš to vypadá, že u vás to široké balení stejně nemělo význam, když to nepomohlo :think: Vypadá to že ti doktoři co říkají že jako prevence to nemá smysl, mají pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
9.2.14 11:20

@j.a.n.i1 tak u nás tam naštěstí je ;) my balíme od mala v porodnici jsme měli pravou na IIb, po čtrnácti dnech Ib a po šestinedělí IIa+ :nevim: :mrgreen: ale je pravda, že jednou tam byla jiná doktorka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
9.2.14 11:24

@stříbřenka Podobný průběh jsem měla u holky a taky a přiznám se, že jsem to balení zrovna moc nedodržovala, tedy nevím hodnotu v porodnici, až z toho prvního UTZ cca ve 3 týdnech. A tedy na zprávě z UTZ jsme vždy měli že se jedná o fyziologickou nezralost, tedy že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
9.2.14 11:25

@donaga u nás ten ortoped přišel přímo na oddělení a kontroloval to tam na vyšetřovně :palec: já balila do šestinedělí plenama a pak jsem koupila ty spešl kathotky a super, je to pohodlnější pro mě a myslim, že i pro prcka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
9.2.14 11:40

@donaga No mě nejde jen o to že se mi to nelíbí, ale pokud nám to pomůže na prdíky, tak to radši risknu když je to jen preventivně, pokud to pomůže na prdíky a malá mi konečně začne přes den spát a odpoledne a večer přestane břečet, takže bude spokojenější a bude líp prospívat. Než jen kvůli prevenci nechat ji celé dny trpět s bolesmi bříška. Normálně mi přes den nespí, teď ráno jsem jí to sundala, po chvilce usnula a spí ještě teď, a to už se měla budit na jídlo. Takže uvidím, jestli to pomůže, tak to budu dávat jen na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
9.2.14 11:44

@karwen našemu malýmu to na prdíky teda nevadí, ale je fakt, že od narození mu dávám probio kapky a hodně cvičíme nohama, to se vždycky krásně vyprdí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
5.7.14 22:31

Holky, tak ono když se chce, tak to jde a záleží na konkrétní proodnici. rodila sem v roce 2012 v Brně a tam Dr ortoped docházel 2× týdně s mobilním uzv na kontrolu kyčlí novorozených miminek, tak aby to maminky stihly ještě před propuštěním z porodnice domů. sestřičky oběhly všechny maminky, které tam byly s tím, že si mají dojít s miminkama na kontrolu kyčlí a během krátké doby byly všechny mimča vyšetřeny včetně ledvin aspol. dostaly sme výsledek na papírku a zároven i termín objednání na další kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí