Skin cap - opravdu škodlivý?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18047
26.10.11 21:42

Ahoj, Kik :)
Tak to je super, že léčitel pomohl :palec: Napiš klidně jak!
Ve Skin capu mají být snad kortikoidy na tajňačku, že ve složení napsaný nejsou, ale reálně tam prý jsou :evil: Na akutní stav jsme mazali, teď se to dost zlepšilo, takže přestáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
26.10.11 21:53

Eliško, já jsem to taky někde četla. To by mě zajímalo, jestli se dá někde nechat udělat nějaký rozbor složení, ale to by musel být někdo nezávislý, kdo nejde s tou farmaceutickou firmou na ruku. To bysme se možná divili. Protože to fakt účinkuje jako kortikoidy. Ale já jsem ho teda používala a nelituju toho. Prý kdysi dělali nějaký test a tam našli kortikoidy a pak to za nějakou dobu několikrát opakovali a už to bylo v pořádku. Ale to jsou takový nepodložený informace.
No a s tím léčitelem, bylo to na delší dobu. Léčí formou bylinkových čajů, bylinkových koupelí, jíme lahůdové droždí nebo pangamin a já jsem si dělala prostřiky dutin přesličkou. Prý u dětí do 3 let čistí i maminky, protože jsou s těma dětma pořád a ty bacily a nečistoty si předávají. A opravdu je vidět úplně neuvěřitelné zlepšení. Ještě by to ale asi chtělo chvilku vydržet. Kdybys chtěla víc info, tak písni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18047
26.10.11 21:57

No tak to je úplně neuvěřitelný. My máme teda dobrou zkušenost s homeopatií, takže nemám aktuálně potřebu zkoušet jinou alternativu. Můj problém je, že nejsem schopna časově kontaktovat homeopatku, jak by bylo třeba. Mám toho teď fakt moc :(
Jsem moc ráda, že je na tom Miška líp!!! Jste si toho vytrpěly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rubo
26.7.12 19:10

Blue CAP

Skin Cap bych už nepoužíval, četl jsem studii, kde jim našli kortikoidy. Je na trhu novější verze, bez kortikoidů s názvem Blue CAP. Používá ho celá naše rodina a jsme spokojení.

• Citovat
  • Upravit
Ruba
26.7.12 19:12

Blue CAP

Skin Cap bych už nepoužíval, četl jsem studii, kde jim našli kortikoidy. Je na trhu novější verze, bez kortikoidů s názvem Blue CAP. Používá ho celá naše rodina a jsme spokojení.

• Citovat
  • Upravit
476
27.7.12 07:48

Cokoli, co funguje „zázračně“ jako kortikoidy nebo imunomodulancia, je podezřelé, čili za mě SkinCap ani Blu Cap určitě ne. Problémy s kůží jsou komplexní záležitosti související hlavně s životním stylem, stravou atd. a na to je třeba se zaměřit. Kosmetika je samozřejmě důležitou podporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
strup
5.11.12 10:12

Atop

Ja jsem nemocnej od narození. Zadná chmeka me nepomohla. A Skin Cap me to smazal vsechno a uz se me to nevraci. Grrrr ;)

• Citovat
  • Upravit
Ony
29.1.13 08:40

Skin Cap

Mažu syna Skincapem už 14 let. Díky tomu nemusel nikdy používat klasické kortikoidové masti. Skincap kdysi býval na předpis, ale na základě rozborů byl uvolněn do volného prodeje. Nevím z jakého zdroje pochází informace o obsahu kortikoidů, ale když se zamyslím nad tím jak dlouho je na trhu, připadá mi velmi nepravděpodobné, že by kortikoidy kdy obsahoval. A těch 14 let pravidelného používání snad mluví samo za sebe. Nechci nikoho přemlouvat, ale to spokojený dítě za to stojí :). PS: Někdy dojde na začátku aplikace ke zdánlivému zhoršení. To obyčejně během dvou až tří dnů odezní a pak už je to jenom lepší.

• Citovat
  • Upravit
janulahru
20.7.13 22:41

Použila jsem dvakràt a pàlí mě. Nechce ho někdo za 200,– kdo ho používà?(stal 380).

• Citovat
  • Upravit
1
11.11.14 15:41

Ministerstvo varuje před krémem blue cap, který obsahuje kortikosteroid:
 http://www.mzcr.cz/…_9692_1.html

https://www.dtest.cz/…p-krem/10491?…

http://www.ceskenoviny.cz/…roid/1137703

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.1.15 21:05

skincap

Mám ekzem od narození. Cca 13 let používám skincap a je to zatím to nejlepší co jsem mohl mít. Když ho delší dobu nepoužívám a potom se ekzem vyskytne tak se namažu a lehce to pálí ale není to nic hrozného. Doporučila mi ho sama doktorka právě z důvodu že neobsahuje kortikoidy. Učinná složka ma být aktivovaný zinek. Takže za mě všem doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.15 13:03

Rubo nelži! Podle časopisu D-test je kortikoid právě v přípravcích Blue cap. Je snadné to dohledat. Ty budeš distributor, nebo prodejce blue cap. Musíš si ale uvědomit, že firma, která skin cap prodává, tě může zažalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek