Škodí káva?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6664
11.7.19 15:34
@Ou píše:
Jinak tady je nějaká meta-analýza, kdyby někdo třeba chtěl mít podklady pro svá tvrzení :-Dhttps://www.bmj.com/…59/bmj.j5024

Díky za odkaz, já se určitě ráda podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.7.19 21:54

Myslím, že káva je v pohodě ;) Celkově myslím, že v rozumné míře nám neuškodí skoro nic. A když jí miluješ, není co řešit, psychická pohoda je to nejdůležitější ;)

• Citovat
  • Upravit
7333
11.7.19 21:58

Káva v kombinaci s matovým čajem a cikorkou neškodí. Je třeba dbát na rozmanitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
5.3.21 16:38

Já kafe miluju. Piju teda méně pražené, filtrované a espresso. Na školení nám školitel říkal, že zdravý člověk může vypít až 11 espress denně, ale to bych nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.3.21 16:44

@frizante jenže von to není článek, ale normální marketing a ty si tu děláš neplacenou reklamu. A ještě navíc spamuješ další diskuze

takže @admin

Jo a prosím tě - zjisti si jak e dělá marketing na sociálních sítích a jak si vybudovat komunitu - tím co děláš teď lidi naopak odpuzuješ.

Příspěvek upraven 05.03.21 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
5.3.21 16:45
@frizante píše:
Nedavno jsem zpracovavala clanek na tema zdravi a kava docela podrobny tady, myslim ze dokaze vyvratit spoustu zbytecnych desinformaci a vyrazne pomoci, jelikoz admin maze linkdy najde na lazenskakava.cz zadate kava a zdravi u nich na blogu - **
Upraveno adminem - odstraněn nepovolený odkaz

To je nějaký nepovedený výplod google translatoru, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
5.3.21 16:47
@Ou píše:
@frizante jenže von to není článek, ale normální marketing a ty si tu děláš neplacenou reklamu. A ještě navíc spamuješ další diskuze

takže @admin

Jo a prosím tě - zjisti si jak e dělá marketing na sociálních sítích a jak si vybudovat komunitu - tím co děláš teď lidi naopak odpuzuješ.

Příspěvek upraven 05.03.21 v 16:46
:palec:
nicméně dost nepovedenou reklamu, tam je chyb jak zrnek kávy v kilovém balení :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.3.21 16:50

Jéžiš vy jste komická firma. tři mladiství CEO z toho jeden s nesmyslnými tituly před jménem (co to je rer.coc.oec ), účetní, holka co dělá expedici a externistky na psaní blogu a tipuju že na vás ti mistři hodili vlastně celý marketing a rozumnou strategii nemají.

Tak že zdravím, ale takhle jak to děláte to je kontraproduktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
5.3.21 16:55

2 šálky jsou v pohodě. Ale občas zkus vyměnit ten jeden třeba za zelený čaj. Měl by mít podobný účinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
5.3.21 16:56
@Anonymní píše:
Piju kávu od dětství, už celkem 34 let a piju jí v průběhu celého dne. Kolik kafí vypiju, nevím, průběžně jí piju pořád. Mrtvá ještě nejsem. :mrgreen:

Ty kráso. A jak spíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.3.21 16:58
@Taktinevím píše:
2 šálky jsou v pohodě. Ale občas zkus vyměnit ten jeden třeba za zelený čaj. Měl by mít podobný účinek ;)

Co dělat, když zelený čaj nechutná? Piju hodně kávy, asi by se siklo to omezit, ale se zeleným čajem nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.3.21 17:01
@Kirstenn píše:
Já kafe miluju. Piju teda méně pražené, filtrované a espresso. Na školení nám školitel říkal, že zdravý člověk může vypít až 11 espress denně, ale to bych nedala :D

Byla jsem na kurzu o kávě a s kávou. Kávy bylo dost a byla všude. Tak jsem pila, spocita jsem to na 9 šálku, domů jsem přišla naspeedovana jak postavička z animace. Ale jinak nejlepší dárek co jsem kdy dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
5.3.21 17:03
@bublinek píše:
Co dělat, když zelený čaj nechutná? Piju hodně kávy, asi by se siklo to omezit, ale se zeleným čajem nee.

Já ho pila jeden čas furt, ale taky už mi přestal chutnat. Občas si ho ještě dám, tak ten jeden hrnek přetrpím no :lol:.Maximálně si tam dát trochu medu. Nebo tu někdo psal matcha, mají ho i na Aliexpresu, už jsem po něm taky pokukovala.
Hele, nebo možná i silnější černý, ale ten bych bez cukru a citronu taky nevypila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
5.3.21 18:27
@Taktinevím píše:
Ty kráso. A jak spíš?

Tak jak kafe miluju, ale pozde odpoledne uz ho nemuzu, spanek nade vse.
Ja jsem limitovana i tim, ze me pak boli prsa, kdyz piju moc. 2 nebo 3 salky a mam utrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.3.21 18:56

Ahoj, já myslím že ranní káva je dobrý nakopávač. Sám hodně kaficek udělám a myslím si, že kafe je kontraproduktivní. Něco jako oheň, dobrý sluha špatný pán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová